• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı kıskandığımı ona belli etmek istemiyorum nolur yardım

firegirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
252
-1
0
Hatay
arkadaşlar eşim beni kıskandırmayı çok sever..yani bir kadına benim yanımda ne güzel bir kadınmış der.birde sinsi sinsi bana bakar kıskandımmı? diye ama ben 7 aylık:CüvCüv: hamile bir kadınım bu kadarı fazla diyorum...biliyorum beni aldatmıyor ama beni bu yolla kızdırmayı çok seviyor...bende artık kızmak istemiyorum...ona tepkisiz kalmak istiyorum ....ama olmuyor sanırım sizin yardımınıza ihtiyacım var:1no2:

çok sinir oluyorum belki normal bir günümde olsam bu kadar tepki vermezdim ama hamile olduğum için duygularımı kat kat fazla yaşıyorum sanırım

Acaba şöyle mi..?
Adam birşey yapmıyorda sen hormonlarının etkisiyle mi abartıyorsun..??
Otur konuş arkadaşım ben hamileyim bu sebeple zaten kendimi biraz çirkin bakımsız vs hissediyorum.
bunu bana bir daha yaparsan tepkim çok farklı olacak de..!!
ayağını denk alsın

en çokda eşimin yanında çalışan bir kadın var .onunla kıskandırmaya çalışıyor....ben sinir olunca atıp sıkılamaya başlayıncada niye böyle hakaret ediyorsun diyor ...yani bombanın pimini çekip adamın eline veriyor patlayıncada patladı oluyor .........artık onu kıskanmak istemiyorum

sende ona aynısını yapp aa şu adam nekadar güzel giyinmiş yada nekadar karizmatik yada kibar falan de oda anlasın nasıl bişi olduğunu

diyorum zaten bazen ...ama ben deyince suçlu yine ben oluyorum ben 2 çocuk annesi bir kadınmışım diyemezmişim ...aslına bakarsanız bende böyle birşey demek istemiyorum kendime yakıştıramıyorum ...ama onu bir şekilde alt etmek zorundayım .......yani artık senin sözlerin bana etki etmiyor imajı çizmek istiyorum ama olmuyor

sende umursamamaya çalış canım hamile kadın çirkin olur die bişi yok bunu çıkar aklından öncekinden daha bakımlı old ışarı çıkarken daha çok özen göster kendine dışardan bakılmaya başlandığında bak kocan seni nasıl kıskanıor ozaman anlar belki yanlışını

ya ne kadar gereksiz bir şey, durup dururken sizi huzursuz etmesi.. canım dilindedir emin ol.. yapan erkek yapıcak erkek kendine toz kondurmaz böyle konularda.. dilinde olduğunu düşün ve umursamamaya çalış.. başka seyler düşün..

diyorum zaten bazen ...ama ben deyince suçlu yine ben oluyorum ben 2 çocuk annesi bir kadınmışım diyemezmişim ...aslına bakarsanız bende böyle birşey demek istemiyorum kendime yakıştıramıyorum ...ama onu bir şekilde alt etmek zorundayım .......yani artık senin sözlerin bana etki etmiyor imajı çizmek istiyorum ama olmuyor

eee o da 2 çocuk babası, nolmuş yani, peki 2 çocuk babası oluşunu önemsiyormu bu konuda
zaten belli ki öyle düşündüğünden değil seni gıcık etmek amacı
ayrıca neden kısasa kısas yapmaktan çekiniyosunki öyle düşündüğü için değil sadece eşini susturmak için söyleyeceğin şeyler bunlar
sen kızdığın için üstüne gidiyo zaten, sende gülümseyerek benzer şeyler söyle, takmıyor havalarında, ayrıca sen böyle söylersen bende söylerim kısasa kısas de, sen söyledikçe bende susmayacağım de, yani neden öyle konuştuğunu bilsin, aman gerçek merçek sanırda sonra
sempatiksalakcinni

tşkkr ederim arkadaşlar bir şeyler yazmanın şu an benim için o kadar önemliydiki...ben kendine bakan biriyim zaten ...7 aylık hamileyim ama şuana kadar 7 kilo aldım ...dilinde olduğunuda biliyorumda bir şeyleri söyleyip söyleyip..sinsi sinsi gülüyor ya .aaaayyy çıldırmaya geliyorum

bi kadına güzelmi dio mesela hıh o benim tırnağım olamaz ama değerimi bilen yok de ben ondan daha güzel falan de üste çıkmaya çalışş bakalım ne dio

eee o da 2 çocuk babası, nolmuş yani, peki 2 çocuk babası oluşunu önemsiyormu bu konuda
zaten belli ki öyle düşündüğünden değil seni gıcık etmek amacı
ayrıca neden kısasa kısas yapmaktan çekiniyosunki öyle düşündüğü için değil sadece eşini susturmak için söyleyeceğin şeyler bunlar
sen kızdığın için üstüne gidiyo zaten, sende gülümseyerek benzer şeyler söyle, takmıyor havalarında, ayrıca sen böyle söylersen bende söylerim kısasa kısas de, sen söyledikçe bende susmayacağım de, yani neden öyle konuştuğunu bilsin, aman gerçek merçek sanırda sonra
sempatiksalakcinni

anam bu erkekler kadınlar gibi değilki biz kızarız bağırır çağırırızda ...
biz böyle bir şey deyince onlar hemen ciddiye alır
180 derece yüzleri değişir ...
işte ben böyle yapınca bu kadında kendini bu derece kötü hissediyormuş demekki demiyorki

ayyy canim hiiiic takma hiiiiic üzülme öyle dediyi zaman en iyisi ne de bilyiormusun aaa evet bu kadin cidden de cok güzelmis de falan yani tinnn tinnnnn lama kaydirigubbakcemile2 de ki böyle sacma sapan seylerle basimi yoramam ayrica kadin güzel olsa ne olcak ne isimize yarayacak de.o sekilde sen de ona takil.onun aciklarini ara konuyu onun zayif noktalarina cikarmaya calis.emin ol bikar senle ugrasmakdan.

saçlarından ateşe ver kurtul nası bi kişiliktir bu yaa çocukluk resmen...
22 yaşındayım Rabbim bozmasın çok mutlu beraberliğim var sevdiiğimi elbet kıskanıyorumo da beni yeri geliyor kıskandığımı belli edecek ufak muzip şeyler yapıyoruz birbirimize ama hiçbir zaman bu şekilde çlise çağı taktikleri ile birbirimizi kıskandırmaya çalışmıyoruz.
zaten hiç hoş birşey değil her iki tarafında başkaları ile kıyaslanması ....
madem senin yanında aaa bak ne güzel kadınmış diyor madem öyle neden senle evlendi gitsin boşasın seni onunla yeni bi hayt kursun çok beğendiyse...
hayret edilecek bir durum yani hele ki hamilesin...
bak arkadaşım son olarak al karşına konuş de böyle böyle hoşuma gitmiyor ben yapınca senin hoşuna gitmiyor bu huyundan vazgeç yoksa ikimizde zarar göreceğiz gibi tatlı dil ile anlat durumunu eee artık hala daha anlamaz ise kalın kafalı bir eşin var onu böyle kabul et edebildiğin yere kadar ne denir ki

hamile olmasan neysede hamilesin ve eşin seni kıskandırmak için elinden geleni yapıyo sonrada kıskanman hoşuma gidiyor diyor sana.siz kıskanıp sinirlenip kendinize ve bebeğinize kötülük yaparsınız.eşiniz biraz kendine gelsin bence neyapıyorum diye düşünsün

canım bence ne yap kocan bi daha böyle bişi yapınca harbiden küs hiç sinir olma kırgın olduğunu göster.
ben senin bebeğine hamileyim oysa sen başka kadınları bana övüyorsun şuan vücudumun şekli de değişti ben anneliğin güzel duygularını tadıyorken sen kadınlık hassasiyetimle oynuyorsun ve çirkin hissettiriyorsun bana bu da beni kırıyor de. yani sen onu kıskandır o seni kıskandırsın nereye kadar ghitcek bu ayrıca eşine çok kızdım benim en nefret ettiğim şeydir bu etraftaki kadınları övmek hadi tvdeki modelleri fln söyler eleştirirsiniz birlikte ama gerçek hayattan birilerini böyle söylemesi çok yanlış! 2 çocuk babası olmuş ama ilkokul çocukları bile artık kıskandırmak için böyle yapmıyor artık

Back
X