canım tam bu durumu ben de yaşadım ve sana reçete gibi bir tavsiye de bulunacağım.ben de şu an hamileyim ama hamile değilken de eşim beni bu şekilde çok kızdırırdı.hatta dışardaki bayanlarla bile,şimdi artık sadece tvdekilerle o da bazen kızdırıyor.ben de saf saf sinirlenir bazen belli etmemeye çalışır bazen köpürürdüm.ama ben sinirlendikçe onun daha çok hoşuna gider daha beterini yapardı.ne yaptıysam engelleyemedim.vurdumduymaz davrandım,sallamadım,kızdım,küstüm vs...
meğer çaresi misilleme imiş.eşim birine mi baktı ben de hemen bir erkeğe bakıyorum.(özellikle tatil yerlerinde bu durum çok yaşanıyor.)birine güzel mi dedi ben de "off bu yabancı erkeklerde çok kaslı oluyor" falan diyorumkaydirigubbakcemile3 o erkek olarak aslında benden çok daha kıskanç belli etmemeye çalışsa da öyle sinir oluyor ki bir daha bakamıyor,bir şey diyemiyor çünkü tepkimin ne olacağı belli.
şimdi tv de birine güzel dese.ben de şöyle kanalları geziyorum bir aktör görüp ya bu adam bi filmde bir sevişiyordu var ya diyorum penguen yutmuşa dönüyor.
ben de 8 aylık hamileyim bu durumuma güvenip yine kızdırmalara başladı.ben de misilleme yapayım derken bana "seni bu halde kim ne yapsın"dedi.

lmaz:ben de olsun acelem yok ,bu durum geçici nasılsa dedim.akannehir yine sesini kesti.
.onun başka karılara yaptığı iltifatları mı dinleyecem yani oohh iyi yapıyorum.hatta bir keresinde bana ya sen eskiden saftın misilleme falan bilmezdin kimden aldın bu akılları dedi.yaa:1shok:
eğer misilleme yapacak cesaretin yoksa bunu çekmeye mahkum olursun söyleyim