Kocamı nasıl etkileyebilirim??

Himm...vhalla bu iliskilere gore degisiyor
Yani herkese islemiyor ayni durum...

yalniz ozguven cok onemli
en paspas halinle bile etkilersin
ama iste icinde olucak bu....taktiklerle olucak is degil....
misal ona dokunusun bile farkli olur
ama icinden oyle gelmeli
samimiyetsizlik hissedilir cunku....
Ona dokunmam çok hoşnut olduğunu hep dile getirir sürekli kafa dokun sırtıma dokun falan der tenim tenine değince çok huzur buluyormuş sanırım bu samimi oşduğumu gösteriyor. Ben uzun zamandır çok bakımsızım kendimi kocama karşı öahcup hissediyorum sonuçda onunda eve geldiğinde güzel giyinimli bakımlı bit kadın görmeye hakkı var ben nasıl giyinirsrm neler yaparsam bunu ona hissettirebilirim diye yorum almak istemişdim

Ona dokunmam çok hoşnut olduğunu hep dile getirir sürekli kafa dokun sırtıma dokun falan der tenim tenine değince çok huzur buluyormuş sanırım bu samimi oşduğumu gösteriyor. Ben uzun zamandır çok bakımsızım kendimi kocama karşı öahcup hissediyorum sonuçda onunda eve geldiğinde güzel giyinimli bakımlı bit kadın görmeye hakkı var ben nasıl giyinirsrm neler yaparsam bunu ona hissettirebilirim diye yorum almak istemişdim

Bence sen bir kaç güzel ev elbisesi al.
Çok uçuk seksi olmasına gerek yok.
Çocuk var, daha kolay kullanım şart :D

Ufaktan makyajınla, ev elbiselerinle karşıla.
Elbise altına jartiyer tamamdır.:KK22:

Baştan çıkmaya meraklı adam kolay çıkar zaten diye düşünüyorum :)

Evin icinde ne giyiyorsun bilmiyorum ama degisik taytlar giyebilirsin...
Ev sicaksa mini sort veya mini ev elbisesi ile dizi gecen kalin coraplar olur ya....cok sexy durur

Evin icinde ne giyiyorsun bilmiyorum ama degisik taytlar giyebilirsin...
Ev sicaksa mini sort veya mini ev elbisesi ile dizi gecen kalin coraplar olur ya....cok sexy durur
Ev sıcak.. genellikle tişört ve eşofman altı giyiyorum.. az öncede kadınsı ve seksi kıyafetlerimi denedim hepsindede ortaya fırlayan koca bi göbek varrrr..
Sanırım bu tavsiyelerinizi henüz çocuk doğurmamış zayıf bir kadın yapsa daha iyi olur :KK42:

Ev sıcak.. genellikle tişört ve eşofman altı giyiyorum.. az öncede kadınsı ve seksi kıyafetlerimi denedim hepsindede ortaya fırlayan koca bi göbek varrrr..
Sanırım bu tavsiyelerinizi henüz çocuk doğurmamış zayıf bir kadın yapsa daha iyi olur :KK42:
O zaman salas mini tunikler al...
Bebegin kac aylik ?

Kilo fazlası var :KK43:
Benim de ...
O tanga travmaya sebep olur alimallah :110:
[/QUOTE]

Hdi ya hiç düşünmedim bunu... :(
O zaman şu dantel şortlar var kilolu bayanlarda çok hoş duruyor onlar olabilir.

evet canim agustos ayinda
Hemen hemen aynı sayılır doğum sonrası baya sıkıntılı oluyor gardırop elbise dolu ve hiç biri üzerine olmuyo hrp aynı kıyafetleri giymek zorunda kalıyosun değil makyaj yapmak bazen saçımı bile toplayamıyorum mesela şimdi duşa girecektim bi baktım bebiş uyandı altını değiştirdim şimdide mama yapıyorum boşuna cennet annelerin ayakları altında dememişler herhalde

kendiniz halinizi zaten biliyormuşsunuz, bize niye soruyorsunuz ki? :)
şu anda olduğunuzu tam tersi gibi olmaya çalışın işte.

Back
X