Kocamı nasıl etkileyebilirim??

Sanırım kanayan bir yaraya parmak basmışım tek dertli ben değilmişim.

Bayanlar sanırım önce şu fazla kilolardan ve göbekden kurtulmamız gerek sonra iyi bir kuaförün yolunu tutup saç kaş ne varsa elden geçirip sonrada gardırobun önünde soluğu almalıyoz ben şimdiye kadar olan yorumlardan bunu anladım

Hemen hemen aynı sayılır doğum sonrası baya sıkıntılı oluyor gardırop elbise dolu ve hiç biri üzerine olmuyo hrp aynı kıyafetleri giymek zorunda kalıyosun değil makyaj yapmak bazen saçımı bile toplayamıyorum mesela şimdi duşa girecektim bi baktım bebiş uyandı altını değiştirdim şimdide mama yapıyorum boşuna cennet annelerin ayakları altında dememişler herhalde
aynen katiliyorum :) benim evde kv var ona birakip kendi işlerime yetebiliyirum mesela .ama kilo verince ozguven geri geliyor onemlisi dogum sonrasi eşimle yaklasamiyordum bile o da isteksizdi sanki cok sukur kiloverildikce aramiz duzeldi

Derdimi biliyorum da bu dertten kurtulmak için ufak tüyolara ihtiyacım var . bu konuda bilgili gibi görünüyorsunuz bir kaç ipucu da siz verin bari
evet çok bilgiliyimdir, ama kezban gibi tripli söylediğiniz için paylaşmayacağım (tamamen hobi amaçlı gittiğim kurstan makyözlük sertifikam ve moda blogum var).

aynen katiliyorum :) benim evde kv var ona birakip kendi işlerime yetebiliyirum mesela .ama kilo verince ozguven geri geliyor onemlisi dogum sonrasi eşimle yaklasamiyordum bile o da isteksizdi sanki cok sukur kiloverildikce aramiz duzeldi
Bizimde aramızda uçurumlar vardı sanki bizde yeni yeni düzelmeye başladık kadın olmak çok zor yaaa..

evet çok bilgiliyimdir, ama kezban gibi tripli söylediğiniz için paylaşmayacağım (tamamen hobi amaçlı gittiğim kurstan makyözlük sertifikam ve moda blogum var).
Kezban?
Ayrıca bütün iyi niyetimle söylemişdim gerçekten bilgili olduğunuzı algılamışdım sanırım bilgili olduğunuz kadar da kötü niyetlisiniz iyi niyetli olsaydınız trip yapmadığımı anlardınız neyse yinede sağolun

Bizim kırmızı doncu, mum ışığı tayfası yazmış mı bilmem ama şimdiden dona gıcık olduğumu belirteyim
bir kadın seksidir ya da değildir. Bu karizmatik olup olmama gibi sanırım.
Eğer hamurunuzda yoksa her şey yapmacık durur ve komik olur.
Bence kadın bahar gibi kokmalı tertemiz. Kadın olmama rağmen bana bile çekici geliyor.

Diyet yapıyorum zaten 15 kilo kadar verdim ama bi o kadar daha var kilo konusunda çok takıntılıyım zaten gidecek o kilolar başka yolu yokk..
Kuaför e gitöek istiyorum ama malum her kuaförede pek güven olmuyor güvenebileceğim bi kuaför bulursam hemen bahsettiğiniz şeyleri yaptıracam teşekkür ederim yardımlarınız için:KK36:
Emin olun kendıne onem veren kadını kendını seven kadını her erkek sever.kocanızdan once kendınız ıcın yapın kendınızı mutlu hıssetmek ıcın ozguven ıcın. Erkekler hatta kıskanır elde tutmak ıcın takla atar boyle kadınları)))

Bizim kırmızı doncu, mum ışığı tayfası yazmış mı bilmem ama şimdiden dona gıcık olduğumu belirteyim
bir kadın seksidir ya da değildir. Bu karizmatik olup olmama gibi sanırım.
Eğer hamurunuzda yoksa her şey yapmacık durur ve komik olur.
Bence kadın bahar gibi kokmalı tertemiz. Kadın olmama rağmen bana bile çekici geliyor.
Evet hıc karakterı olmayan bır kadın bırden kocasını cıplak karsılarsa kocası kapıda bayılır korkudan )))

Back
X