- 11 Eylül 2015
- 843
- 419
- 23
- 40
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
Bence korkudan bayılır ne oldu dıye.ben bıran dusundum kocamı öyle karşılasam ne reaksiyon verır))))Korkar valla ne oluyo dıyeEve geldiğinde onu kıyafetsiz karşıla süpriz olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence korkudan bayılır ne oldu dıye.ben bıran dusundum kocamı öyle karşılasam ne reaksiyon verır))))Korkar valla ne oluyo dıyeEve geldiğinde onu kıyafetsiz karşıla süpriz olur
Ne demek yeterkı mutlu olunÇok haklısınız çok teşekkür ederim
Ayy çok güldüm ilahi sen..kocanı etkilemişsin ki çocuğun olmuş ay daha ne olsun
Evet hıc karakterı olmayan bır kadın bırden kocasını cıplak karsılarsa kocası kapıda bayılır korkudan )))
Aynen öyle çıplaklık sexilik deyildir.Bazen bir gülüş erkeyın aklını basından ala bılırO çok riskli zaten.
Ya adam arkadaşıyla geldiyse mesela
Ya yanında kapıcı varsa
Benim eşim kapıyı çıplak açsa "aha da aldatırken yakaladım" diye düşünürüm ilk.
Öyle uç şeylere gerek yok.
Temiz olun
Kendiniz olun.
Aynen öyle çıplaklık sexilik deyildir.Bazen bir gülüş erkeyın aklını basından ala bılır
Hmmm guzel fıkır)))Bu arada ben girdim güzel bir duş aldım dişlerimi forçaladım iyice temizlendim sonra ne giysem diye düşünürken aklıma bi fikir geldi.
Benim siyah ince bir şalım vardı düstüme doladım içinede dantel bir çamaşır giydim şimdi makyaj aşamasındayım ama şal çok harika bir elbise oldu denemenizi tavsiye ederim hay aklımı seveyim
Hmmm guzel fıkır)))
akıl akıldan her zaman üstündür sorun deyilEh yani.
Bu arafa ben sizi konu sahibesi sandım da öyle cevap verdim. Kusura bakmayın akıl vermiş gibi oldu.
Sadece görünecemMakyaj yapma bence,bu saatte ne gerek var, önemli olan sonrası, gidip bir görünecek misin yoksa aksiyonu direk sen mi başlatacaksın
Bence görünme yalnız.Masum bir öpücük ve sarılmadan bişey olmaz.)))) ben ıyıce olayın ıcıne gırdımSadece görünecem
Mesele şimdi şalı dolamak değil genel olarak özenli olmak bence. Tamam evde de hergun full makyaj olmaz ama temiz olmak,düzgün kıyafetler giymek,saçları azda olsa elden geçirmek. Bir rimel,eyeliner. Bunlar uzun işler değil10 dk sürer. Yoksa gece çok seksi olup evde tüm gün paspal dolaşmakta olmaz. Bunları da sadece eşiniz için değil kendinizi iyi hissetmek için yapın,yaptıkça daha mutlu ve kendini seven biri olacağınızdan eminim.Bu arada ben girdim güzel bir duş aldım dişlerimi fırçaladım iyice temizlendim sonra ne giysem diye düşünürken aklıma bi fikir geldi.
Benim siyah ince bir şalım vardı düstüme doladım içinede dantel bir çamaşır giydim şimdi makyaj aşamasındayım ama şal çok harika bir elbise oldu denemenizi tavsiye ederim hay aklımı seveyim
İnanınki yaramaz bir bebeğiniz varsa kendinize ayıracağınız 10 dk nız bile yok.Mesele şimdi şalı dolamak değil genel olarak özenli olmak bence. Tamam evde de hergun full makyaj olmaz ama temiz olmak,düzgün kıyafetler giymek,saçları azda olsa elden geçirmek. Bir rimel,eyeliner. Bunlar uzun işler değil10 dk sürer. Yoksa gece çok seksi olup evde tüm gün paspal dolaşmakta olmaz. Bunları da sadece eşiniz için değil kendinizi iyi hissetmek için yapın,yaptıkça daha mutlu ve kendini seven biri olacağınızdan eminim.
Evet ben sabah kalktıgımda ilk işim hafıf bı makyaj rımel eyeliner parfum.bunsuz mutlu olamam)))
Bence görünme yalnız.Masum bir öpücük ve sarılmadan bişey olmaz.)))) ben ıyıce olayın ıcıne gırdım![]()