Kocamı nasıl etkileyebilirim??

Bence dogallik en guzeli,dogal davranmak icinden geldigi gibi,tabi hafif bir makyaj salinmis ozenli saclar veee koku en onemlisi bir kadinda,boyle baharr gibi kir cicekleri gibi kokmali kadin..hem erkegin hem kadinin aklinda kalacak tek sey koku!fazladan bisey yapmaya gerek yok ya her halinizle sevmeli sizi...

Haha ben de iki saat önce tamamen can sıkıntısı ve işsizlikten saçımı ikiye ayırıp böyle üst yandan topvari bişi yaptım iki tane. Bir de yeni aldığım uzun aramalarım sonunda bulduğum Karadut renginde rujumu sürdüm. Eşime bi haller oldu:) ben de tatlı almaya yolladım:) canım istediğümden sırf bulmuşum bu soğukta her şeyi yapmaya hazır ve nazır bi koca:) devamı yok. Saçınız çok uzun diilse öyle bi saç yapın bakalım saç şekerlik ruj seksilik katıyo. Ya da o amaçla yapmayınca öyle oluyo da olabilir tabii

Haha ben de iki saat önce tamamen can sıkıntısı ve işsizlikten saçımı ikiye ayırıp böyle üst yandan topvari bişi yaptım iki tane. Bir de yeni aldığım uzun aramalarım sonunda bulduğum Karadut renginde rujumu sürdüm. Eşime bi haller oldu:) ben de tatlı almaya yolladım:) canım istediğümden sırf bulmuşum bu soğukta her şeyi yapmaya hazır ve nazır bi koca:) devamı yok. Saçınız çok uzun diilse öyle bi saç yapın bakalım saç şekerlik ruj seksilik katıyo. Ya da o amaçla yapmayınca öyle oluyo da olabilir tabii
cocuk yok henuz galıba...tadını cıkartın..ruj rengı guzel secım olmus

Saç baş dağınık geziyorum dediniz ya , kendinize 5 dk. ayırmamanız imkansız.

Biraz saçlar şekillenecek, temiz bir kıyafet kalem ve ruj birde parfüm, bitti işte.

Duş alamıyorsanız , eşiniz geldiğinde alırsınız.

komik.

="Krizantem1978, post: 44364192, member: 716132"]cocuk yok henuz galıba...tadını cıkartın..ruj rengı guzel secım olmus
evet bayılıyorum o renge tam kış rengi. Çocuk var beş yaşında yarın sınıfına yılbaşı animasyon grubu gelecekmiş palyaço falan o heyecanla erkenden uyudu biz de şaşırdık:)

Back
X