Kocamı nasıl etkileyebilirim??

R
Haha ben de iki saat önce tamamen can sıkıntısı ve işsizlikten saçımı ikiye ayırıp böyle üst yandan topvari bişi yaptım iki tane. Bir de yeni aldığım uzun aramalarım sonunda bulduğum Karadut renginde rujumu sürdüm. Eşime bi haller oldu:) ben de tatlı almaya yolladım:) canım istediğümden sırf bulmuşum bu soğukta her şeyi yapmaya hazır ve nazır bi koca:) devamı yok. Saçınız çok uzun diilse öyle bi saç yapın bakalım saç şekerlik ruj seksilik katıyo. Ya da o amaçla yapmayınca öyle oluyo da olabilir tabii
Rujun markasi nosu :)

Her erkek farkli seylerden hoslanir yaa

Benimki asla sacimi ikiye ayiriyim iki tane topuz yapiyim elime lolipop aliyim :KK70: oyle cocuk gibi seyleri asla sevmez hatta güler gecer eminim... Hep dantelli seylerle karsisina cikmami , kirmizi rujlar kirmizi ojeler kirmizi dantelli gecelikler maşalı havali saclar seksi hareketler dustan cikip bornozla yanina gitmemi filan böyle seyler hayal eder hep :KK57::KK57:

="gizem4191, post: 44365422, member: 321746"]Her erkek farkli seylerden hoslanir yaa

Benimki asla sacimi ikiye ayiriyim iki tane topuz yapiyim elime lolipop aliyim :KK70: oyle cocuk gibi seyleri asla sevmez hatta güler gecer eminim... Hep dantelli seylerle karsisina cikmami , kirmizi rujlar kirmizi ojeler kirmizi dantelli gecelikler maşalı havali saclar seksi hareketler dustan cikip bornozla yanina gitmemi filan böyle seyler hayal eder hep :KK57::KK57:
Ya aslında benim saçım mesela baya kısa küt yanlardan falan çıkıyo topuz bile olmuyo:) değişik bişey. Çocuk gibi durmuyo pek.. Olay aslında o da değil tam sanki 7 senedir ilk defa böyle değişik bişi görünce şaşırılıyo heralde. Bilinçli yapılsa olmaz komik durur belki de. yerigeldi ttesadüf oldu anlattım sonra da utandım ya çok özel oldu heralde diye:) ama dediğiniz gibi herkes farklı şeyden etkileniyor ama arada bi de şaşırtmak komik oluyomuş

Evet bayanlar yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler
Canim benim önce eşin ne tarz şeylerden hoşlanıyor mesela kimi erkek çocuksu şeylerden hoşlanır mesela mini bi kot sort dekolteli bi bluz yada mini gömlek filan kizlardan biri yazmış ikiye ayrılmış saçlar filan kimide tamamen dantelli seksi iç çamaşırlarından mini bir elbiseden filan çocuk varmı canim bi arada

Canim
Bebeğimi doktora götürdüm çok şükür çok sağlıklı:nazar:
Doktor kakasının normal olduğunu idrarınında bol su ve beslenme ile düzeleceğini söyledi. Ve artık bütün srbze ve meyvelerden yiyebilirmiş. Allaha şükür kötü bişey çıkmadı

Günlük hep saçım başım dağınık geziyorum bebek oşduğundan beri hiç öyle makyaj falan yapıp kendimle ilgilenemedim kocamın gözüne güzel görünmek istiyorum artık
Başta saç rengini şeklini değiştirmekle de başlayabilirsin bence

Bence erkekler kadınların bakışlarından,edasından,güzel kokmasından,bakımlı olmasından,kendine güveninden etkileniyor...Bu da genel bir şey yani, tek günle olacak şey değil. Eşimin gecelikten makyajdan etkilendiğini hiç görmedim ben mesela,duşa gir havluya sarın ve o gelince kapıyı öyle aç;gecelikten daha iyi:KK45:

Canim o biaz kişiye göre değişiyor .ben ne zaman şık bişeyler giyesem süslensem canim doğal ol rahat giyin rahat ol ben öyle daha çok seviyorum diyo ben kot bile gitsem değiştir der;) eşofman moduna gir diyo

Canim o biaz kişiye göre değişiyor .ben ne zaman şık bişeyler giyesem süslensem canim doğal ol rahat giyin rahat ol ben öyle daha çok seviyorum diyo ben kot bile gitsem değiştir der:KK66: eşofman moduna gir diyo
Ben kocamın hangi tarz giyimden hoşlandığını bilmiyorum. . Ne giysem güzel oldu diyo. Masıl giyinsem hoşuna gidef diyorum herşey hoşuma gider diyo o yüzden çözemedim bu adamın tarzını

Canim o biaz kişiye göre değişiyor .ben ne zaman şık bişeyler giyesem süslensem canim doğal ol rahat giyin rahat ol ben öyle daha çok seviyorum diyo ben kot bile gitsem değiştir der:KK66: eşofman moduna gir diyo

Ay aynı benim eşim. Elbise bile giyince huzursuz oluyor. Sen şimdi rahat mısın bence hiç rahat değilsin diyor. Çıkarttırıp eşofman giydiriyor. oh be böyle daha iyi diyor sonra da:/ ay bi ruj bile süremiyorum bi eyeliner ım var :/

eşini etkilemek istiyorsan eğer tv izlerken bile pür dikkat izlemilisin
en basiti iç çamaşırı ne renk sever mesela
yılbaşı geliyor kocacığım sana yılbaşı kırmızı iç çamaşırı alayım dersin
tahrik edici sözler ve ellerle :), banyoda bir maşrabaya 10 defa parfüm sık baştan aşağı dök
sırnaş neden coştuğunu bilebilirsin tanga sevebilir

Eve girişinde sexi karşılama güzel fikir bende dünden kurdum planımı tabi eşimin geliş saatinde kızım uyuyor olursa o_O yoksa geceye erteliycem mecburen siyah saten geceliği giyip karşısına çıkmayı düşünüyorum :KK53:
Bazı rahatsızlıklarımdan dolayı 6 gündür tık yok ona güzel bi süpriz olacak :KK22:
Sizde bebeğin uyuduğu bi vakitte hiç bişey demeden yavaş yavaş yaklaşıp oyalanacak bişiler mi yapsak de ama tabi üzerinde seksi bişeyler olsun ve saçlar bakımlı güzel bi parfüm tamamdır o iş :KK31::KK39:

Back
X