Kocamı nasıl etkileyebilirim??

eşini etkilemek istiyorsan eğer tv izlerken bile pür dikkat izlemilisin
en basiti iç çamaşırı ne renk sever mesela
yılbaşı geliyor kocacığım sana yılbaşı kırmızı iç çamaşırı alayım dersin
tahrik edici sözler ve ellerle :), banyoda bir maşrabaya 10 defa parfüm sık baştan aşağı dök
sırnaş neden coştuğunu bilebilirsin tanga sevebilir

Masrabaya parfüm sıkınca noluyo ki :KK53:

Maşrabaya parfüm :KK70: Konu sahibi kendi parfümünden sıkıp adamın üzerine dökse, adamcağız kadın parfümü kokuttun beni diye ters tepmesin o_O Onun yerine banyoda kokulu mum falan neysede, amaann.. Seksi çamaşır, loş ortam vs.. Ha eğer mazoşistse, kırbaç olabilir :KK53:

Masrabaya parfüm sıkınca noluyo ki :KK53:

saçın bile parfüm kokuyor
seni öperken bile kokuyu alıyor
bi iki ufak hareketlerle iş tamam :D:D:D
eşim benim parfüm kokusunu sevdiğimi bilir
özel parfümümüz vardı yani benim sevdiğim tahrik olduğum:rolleyes::rolleyes:
sıkar gelir di mesela

bi iki ufak hareketlerle iş tamam :KK70::KK70::KK70:
sıkar gelir di mesela
Bende kokudan çok etkilenirim ama eşim etkileniyor mu bilmiyorum daha önce hiç dile getirmedi bu konuyu

Bende kokudan çok etkilenirim ama eşim etkileniyor mu bilmiyorum daha önce hiç dile getirmedi bu konuyu

bence eşine parfüm aldır dile getirerek değil
alışveriş esnasında parfümde bakmak istiyorum dersin
bana yardımcı olur musun diye zaten orda dile getirir
eşin seçerken sadece senin için alacağım dersin

Sevdiği baharatları yada bitkileri veya kullandığı parfümün içeriğine bakın, örneğin lavanta, rezene, gül afrodizyak kokulardır, bunlardan mumlar alabilirsiniz.. Odanıza, koridora, banyoya koyabilirsiniz, yılbaşı konsepti kırmızılı bişeyler, kendi zevkinize göre çamaşır ve kıyafet.. İçinizden geldiği gibi davranın ;)

Sevdiği baharatları yada bitkileri veya kullandığı parfümün içeriğine bakın, örneğin lavanta, rezene, gül afrodizyak kokulardır, bunlardan mumlar alabilirsiniz.. Odanıza, koridora, banyoya koyabilirsiniz, yılbaşı konsepti kırmızılı bişeyler, kendi zevkinize göre çamaşır ve kıyafet.. İçinizden geldiği gibi davranın :KK66:
Çok severim böyle şeyler yapmayı şimdi hemen çarşıya çıkıp almak istiyorum ama bebek var ve kar yağıyor. Bebeğimin hastalanmasını istemiyorum off ne yapsam ki acaba

bi iki ufak hareketlerle iş tamam :KK70::KK70::KK70:
sıkar gelir di mesela

Aaaa çok iyiymiş bugün ki planıma bunu da ekledim :KK71:
Eşimde kokuyu çok sever özel parfümüm bitti ama diğeri de hoş kokuyor beğenir yani ayy akşam olsaydı bi yaaa :KK59:

Aaaa çok iyiymiş bugün ki planıma bunu da ekledim :KK71:
Eşimde kokuyu çok sever özel parfümüm bitti ama diğeri de hoş kokuyor beğenir yani ayy akşam olsaydı bi yaaa :KK59:
Bence kalk şimdi güzel bi evini temizle kocana sevdiği yemekleri yap mumdan kalpler yap salonun ortasına sonra gir bi duş al akşam oluncada giyinip makyaj yaparsın eşin gelincede önce yemek yersiniz sonra biraz koklaşırsınız belki romantik bir aşk filmi izlersiniz sonrasıda size kalmış.,

Çok severim böyle şeyler yapmayı şimdi hemen çarşıya çıkıp almak istiyorum ama bebek var ve kar yağıyor. Bebeğimin hastalanmasını istemiyorum off ne yapsam ki acaba
Çiçekçi varsa civarınızda arayın gül şebboy gibi güzel kokan çiçekler sipariş et, eve getirirler, yani buket yada adet olarak, Şebboy çok güzel kokar, onu vazoya koy, kırmızı gül (ucuz olanından alın) yapraklarını yatağa serp :KK48:
Mum olarak minik mumlar oluyor, evinizde varsa onlardan sağa sola koy, yoksa marketlerdede oluyor, dekoratif mumlar, yada çiçekçilerdede oluyor bazen, öyle sor.. Çamaşır mevzusuda evde olanlardan değerlendir :KK66: Mühim olan konsept :KK66:

Bence kalk şimdi güzel bi evini temizle kocana sevdiği yemekleri yap mumdan kalpler yap salonun ortasına sonra gir bi duş al akşam oluncada giyinip makyaj yaparsın eşin gelincede önce yemek yersiniz sonra biraz koklaşırsınız belki romantik bir aşk filmi izlersiniz sonrasıda size kalmış.,

Daha çok erken canım akşama yemeğimi yaparım temzliğim yapıldı zaten :21:

Akşam üstü duşumu alıp maşa yaparım saçlarıma eşim işten çıkarken arar kendi işi olduğu için kaçta geleceği belli olmaz akşam altı buçuk Yedi civarı o araYınca da üzerimi değişirim gelir gelmez atlarım Üstüne :KK70: Tabi 3 yaşı daki kızım uyumuş olursa :KK66:
Yoksa aynı şeyleri yemekten sonra kızım uyuyunca yapıcam :KK71:

Eğer niyetimi belli etmeyeyim diyorsan tayt giy üstüne poponu örtmeyen kısa bir şey giy
hatta bazı taytlar çok ince oluyor içini gösteriyor içine güzel bir çamaşır :)

Back
X