kocamı nasıl kıskandırabilirim :(

zafergamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
602
2
116
Iğdır
kızlar kocalarınızı nasıl kıskandırıp kendinize baglıyosunuz benim kocam beni hiç kıskanmıyo brzcık kıskansın istiyorum sizce ne yapmalıyım.bana bi akıl verin soruyorum beni hiç kıskanmıyomusun die ben içimde yaşıyorum herşeyi sana yansıtmam diyor.ama ben yansıtsın istiyorum.napabilirim yardım.: utangac:

benimki de son zamanlarda kıskanmamaya başlamıştı.bende değişik kıyafetler aldım.kızma ihtimali olanlardan da aldım (tam kızacağı şeyler değil) ondan sonra kendime akşamları bakım yaparken onun dikkatini çekerek yapmaya başladım.sabah işe giderken süslenmek için erken kalktım.sürekli şık olmaya özen gösterdim.yani sürekli dikkat çeken bi bayan olarak etrafında dolaştım.o da başladı söylenmeye ne bu kadar süsleniyorsun.ne gerek var, evdeyken süslen.
bu konuşmalar kıskançlığından biliyorum.peşimden ayrılmıyor şimdi.

canım özel bi çabaya gerek varmı bilmiorum??
elbettki kıskanıodur ama belki sizin bi hatanızı görmüordur tam onun istedigigibisinizdie
ama biliorumki biz bayanlara bu yetmior kıskanılmak istioruz aman diyim çokda isteme fazlası zarar.
sende g_b_k arkdaş gibi yapabilirsin akşam işte bakım yap yatmadan önce sabah bi arkdaşına oturmaya gidicegini söyle ay ne giysem falan:)
biraz oyna yani hadi kolay gelsin.
gelişmelerden haberdar et
AYRICA BENıM SEVGıLıM ıÇıN ÖZEL ÇABA GEREKMıOR BENı O DERTTEN KURTARIO KENDıNDE KISKANÇLIK DUYGUSU Bı HAYLı VARDA:)

eşimi kıskandırmak için bir çaba sarfetmedim hiç.kıskanırsa kıskanır.aşırısı da iyi değil zaten.her şeyin ölüçülü olmasında yarar var.belki belli etmiyordur.

bu mudur?
budur sositososito

daha önceki konunu hatırlıyorum
eşinin çok ilgisiz olduğundan bahsediyordun
sanırım kıskanırsa ilgilenmeye de başlar diye düşünüyorsun
ama sırf kıskançlık olsun diye eşini eve kapatıp
ilgi, sevgi göstermeyen adamları da biliyoruz
kıskandırmak için özel bir çaba sarf etme bence

:roflol: kimi bulamaz kimi de bilemez dedikleri bu olsa gerek :roflol: ben de kıskançlıktan nasıl vazgeçirebilirim diye mi topic açsam ne delikafadulden eeee o zaman da bana giyinme süslenme paspal gez mi diyeceiniz delikafadulden bence bu durum kişilikle alakalı

Özel bir çaba sarfetmiyorum.....Ama Her daim gözleri üzerimde..
Eşinde seni kıskanıyordur ama belli etmiyordur.

Bence senin asıl sorunun ılgisizlik..
Eşinle Konuş Bunu..Paylaş,Özelliklede Bir Kadın olduğunu Anlat..

dediğini deniycem cvp veren herkeze tşklr

Aslında bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var benimkide kıskanmiyor aaşırı kötü ama birazcık kıskanma olsaydı
kendimi daha iyi hissederim ne yapmam gerekiyor acil yardım kızlar

benim kıskanması için herhangi bi çabam yok.
lakin her zaman fazlasıyla bakımlıyımdır.
o beni kıskansın diye değil kendimi iyi hissettiğim için yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…