kocamı özledim...

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
35
Merhaba kızlar ben polis eşiyim ve öğretmenim. Sadece içimi dökmek istiyorum çünkü çok bunaldım :KK43:
Biz eşimle doğuda bir şehirde görev yapıyoruz. Okullar tatil olduktan sonra ben biraz daha kalıp sonra ailemin yanına döndüm. Eşim hala görev yaptığımız sehirde... Biz 9 aylik evliyiz ve evlendiğimizde balayına falan gidememiştik yaza gideriz dedik. Simdi sey diyebilirsiniz herkes balayına mı gidiyor abartmayın. Ama yaşadığımız şehir cok küçük gezecek kafa dağıtacak imkanımız olmadı hep yaz tatilini bekledik. Ucak biletimizi aldık otel rezarvasyonumuzu yaptık ama simdi polislerin izinleri kapatıldı :KK43: her gün umutla bekliyoruz açılır diye ama hala açılmadı.
Aslında canına bisey olmasında napalım kismet diyorum ama bi yerdende cok özledim eşimi istiyorum ki izne ayrılsa gelse kafasını dağıtsa biraz :KK43: :KK43: eşimin psikolojisi baya bozuldu konuşmalarından anlıyorum. Rabbim askerimizi polisimizi korusun inşallah...

Polis eşlerinin bu izin konusunda bilgisi varsa yazabilir mi acaba ???

izinler yok canım malesef,benim eşimde geçen hafta dış göreve gitti ve inanılmaz özlüyorum onu, Allah hepsini korusun, şu zamanlar izin vereceklerini sanmıyorum çünkü bir arkadaşım da polisle evlendi geçen hafta ertesi gün göreve çağırdılar :KK43:

Allah yardimcilari olsun tum polislerin ve ailelerinin.
Daha yeni evlisiniz,ailenin yerine kendi evinizde neden degilsiniz? Tabi herkesin hakki izne ayrilmak, balayina gidebilmek ama biraz bencilce geldi bana su durumda.Sonucta onlarin neler yasadigini bilmiyoruz

elifbursa86 elifbursa86 aslında bizim yaşadığımız sehirin merkezinde olay yok ama doğu olarak geçtiği için izinleri kapatıldı. Icimde bir umut bekliyorum her gün belki açılır umuduyla :KK43:

C CeYz normalde orada kalacaktım ama tüm arkadaşlarım memleketine gitti orada tanıdık kimsem yok eşim gece gündüz karışık çalışıyor evde yalnız kalmak kimseyi tanımadan cok zor oluyor. Zaten planımızda ben gelecektim sonra bayramdan sonra eşim izne çıkacaktı ama izinler kapatıldı. Simdi de esim 5 inden sonra açılabilir diyor onu bekliyorum. Acilmazsa zaten gidicem cok özledim eşimi evimi :KK43: zaten ilk kez böyle ayrı kaldık ilk ve son... bidaha eşim olmadan gelmem

Zaten tatilden falan gectim ama en azından izne ayrılsa 10 gün kafasını dağıtsa :KK43: simdi durum o kadar belirsiz ki izne ayrılmiyor diye gitsem ertesi gun izinler açılabilir bu sefer geri gelmek daha zor olacak :KK43: iyice karıştı herşey :KK43:

C CeYz normalde orada kalacaktım ama tüm arkadaşlarım memleketine gitti orada tanıdık kimsem yok eşim gece gündüz karışık çalışıyor evde yalnız kalmak kimseyi tanımadan cok zor oluyor. Zaten planımızda ben gelecektim sonra bayramdan sonra eşim izne çıkacaktı ama izinler kapatıldı. Simdi de esim 5 inden sonra açılabilir diyor onu bekliyorum. Acilmazsa zaten gidicem cok özledim eşimi evimi :KK43: zaten ilk kez böyle ayrı kaldık ilk ve son... bidaha eşim olmadan gelmem
Allah buyuk ins duzelecek hersey...

Bende polis esiyim ve on aydir memleket yuzu goremedik tam izne cikicaz izinler kapatildi ve ne zaman acilcagi belli degl biz istanbuldayz heryer karisik allahm canlarini korusun hic birine bisey olmasn cok stresli

İzinler uzun süre daha açılmaz cnm malesef ...şu olaylar hafiflemez seçim bitene kadar ,ucu açık yani ,sen onun yanına gitsen sıkıntı olcak biyerdemi

Benimde kuzenim polis. Bayramın 3. Günü evlendi. Balayı için planladıkları hep hayal oldu. Evlendi, hadi geri göreve.

O yüzden izin işi zor. Allahim kötü durumlardan korusun

ferideei ferideei canım zaten eşimin olduğu yerde görev yapiyorum bende. Ama öğretmen olduğum için tatildeyiz. Tabi izinler acilmazsa gidicem mecbur eşim baya bunaldi :KK43: yaşadığımız yerde olay yokmuş eşim öyle diyor ama yine de o psikoloji yetiyor :KK43:

X