Kocamı sevmiyor muyum?

Kadro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
202
1
68
Diğer
Arkadaslar bu sene gidip geldigimiz yaz tatilinden sonra esimden adeta uzaklastim, karmakarisik duygular icindeyim ama sevgi kavrami bana yabanci geliyor, ne tur bir bosluk icinde oldugumu anlamis degilim. Ona sarilmak, yaninda oturmak, opmek artik icimden gelmiyor. Korkuyorum daha dogrusu ve geri cevirilmekten korktugum icin ona sanki muhtac degilmisim, ve sanki guc topluyorum bu sekilde. Ama hic boyle olmamistim . Ayrilmak istiyorum demiyorum ama korkuyorum bu duygularimdan :18: Ne yapacagimi bilmiyorum. Heralde bana yaptiklarinin birikimi artik patalklik veriyor. Dualar ediyorum her gun duzelsin diye. Yorumlariniza ihtiyacim var. Bu nedir boyle :18:

Sanırım sorun burada biraz irdelemeniz lazım. Bir de sorunlar yüzünden soğumuşsunuz inşallah düzelir dua etmeye devam edin Allah muhabbetinizi artırsın.

neden sogudunki onu bir dusun neden korkuosun ondan esini sadece birkac hatasi yuzunden yargilama bence insanlar duzelebilir otur iice dusun tasin hattaona acil bence?

Cok dusunuyorum ama iliski hayatimiz sifir, haftada bir kez ve oda sogukca, son uc senedir boyle. Ben adim atinca, bende halmi varki yinede yap sen der. Ben yaparim ama o hazirliksiz. Yani bireyler olmaz. Ve oda surekli is yok bende bosuna ugrasma cok yorgunum der bende cekilirim. Artik oluruna biraktim ama onun benden etkilenmedigini dusunuyorum. Bunu hissediyorum artik. Anliyorumda. Uc senedir denemedigim kalmadi Opmek istemezdi son iki senedir dudagini surekli kacirir durur. Bende artik yaklasmiyorum ve o farkina varmis ve simdide sanki yapiyor ama artik ben istemiyorum cunku yapmacik icten gelmedigini dusunuyorum. Ki oyleydi ve belkide hala oyle. Son iki senedir yataktan cikar koltukta yatar siklikla. Aldtiyor demeyin cunku aldatmadigi kesin o kadar takip ettim ama malesef isin icinde baska bir kadin yok. Ayrilmakta istemiyor. Beni sevdiginide soyluyor, askim diyor, her dedigimi yapar ama ben artik iyice sogudum sanki. Ama sogumak istemiyorum. Ickisi kumari, kari kizi, disari hayati yok. Ama bana yaptiklari artik beni supheye ce korkuya soktu cikamiyorum icinden.

aranızda yaşanan sizin gözünüzde onun ufak hataları diye önemsemeyip geçiştirdiğiniz şeyler (tavırı , bir lafı , bir bakışı gibi) zamanla sizde birikmiş ve ondan soğumaya başlamışsınız. Eğer kafanızdaki bu sorunları onunla paylaşmadan susmanız ve içinize atmaya devam etmeniz halinde eşinizle aranızdaki mesafe çok büyür ve boşanma noktasına bile gelebilirsiniz,
Eşinizin iyi ve kötü yönnleri nelerdir, onu seviyormusunuz ,yoksa ayrılmayımı istiyorsunuz , bunları düşünün ve eşinizi seviyorsanız ona hatalarını söyleyin.
Eminim oda sizi seviyorsa sizi anlayacak ve hatalarını düzeltmeye çabalıyacaktır.

Onunla inanin cok konustum ama hicbirsey degismedi, sadece bana sacmalama kolay degil. Calisiyorum agrilarim cok beni anlayan olmadiki sen anlayasin dedi gecti. Ayrilmak istemiyorum. Asla. Insaallahta olmaz boyle birsey. Belkide ben cok buyutuyorum ama icindende cikamiyorum.

kendi adima sahsen ben anlamadi ickisi yok ki adam iktidarsiz olsun yorgunluktan sarhosluktan yaapamasin baska kadin yokki enerjisini disarda harcasin hmm ne var sadece aranizda energi az ve bence degisiklik lazim yani hani diolar ya spice up your life degisik seyler denemeniz lazim hersey monoton olmus gibi ne biliyim hos bud ayanlis annem babam cok asiktirlar birbirlerine annem ev hanimii babm clasiir anneme ne degisiklik gerekmiste adam opsun koklasin diye .. o yuzden ne diycemi bilemedim allah yardimcin olsun ama 3 yil evlilik bide bunun nisan soz sevgili kismi vardir bu kadar kolay uzasmayin birbirinizdenn evlilik kolay olmuo cocuk varmi bilemiyorum bahsetmemissin ama belkide esin gercekten cok yorgundur bi sikintisi vardir?

Canım sanırım esının soguklugundan dolayı cok uzmussun kendını bunalmıssın

inan arkadaşım benim eşimde kafası bozuksa yorgunsa hiç bana yanaşmaz bende ona hiç yanaşmadım aksine ben dışladım onu uzaklaştım o zaman daha değerli oldum sanki
erkekler genelde eşlerinin değerini bilmiyorlar nede olsa evliyiz bişe olmaz deyip ilgisiz davranıyorlar tabi hepside öyle diyemeyiz ama çoğunluğu böyle

8 sene olacak evleneli. Uc cocuk. Bilmiyorum belkide ben cok buyutuyorum ama icinden cikamiyorum. Onu seviyorum evet ama yinede bilmiyorum.

sahsen esler hatt asevgililer arasind abile oyuna karsiyim esimde bilir ben sevmem kac kovala hesabini hersey esittir bittiyse biter ama acikca olsun aldatmaddan once bana soyle benden gecince en once ben biliim isterim ki nasilsa anlasarak beraber olduk saygi sevgi ile bitincede ayni sekilde olsun isterim o yuzden esinle otur konus nasil hissetiigini anlat uc cocuk sanirim calismiosun sende evde butun gun yoruluosundur cocukla ugrasmak isten daha zor benim fikrimce o yuzden sende evde yopruluosun esinde iste bence kendinize zaman ayirin sorgulamak yerine.. sen simdi adam gelince ustune gidip beni neden opmedinkoklamadin diyecegine esinle konus isi nasilmis durumu nasilmis saglisi nasilmis... ( hos bende aynisi yer yer yapiom ama olsun ) arada esimizi de unutmamak lazim erkektir gucludur ama onlarin ilgiye sefkate ihtiyaci vardir maden ayrilik istemiosun otur oturdugun yerde ve esine ozen goster giyin suslen sen soyle onu sevdigini sen op bi masaj yap dinle zogu zaman konusma baklalim o ne anlaticak bak sen derdini burda paylasip aciliosun adam kime ne anltsin!!!!!

Etrafımdan öğrendiğim kadarıyla evlilikte cinsel hayat herşeyin başında mı geliyor?? İnsan sevdiğiyle dokunmadan sadece uzaktan sevgisini taze tutamıyor soğukluk illa ki oluyor demekki...Ama zor zamanlar destekle atlatılır eşinin bu durumunu anlayışla karşılamalısın...Tabi bu bir bekar yorumu nede olsa evliler daha iyi anlar.......

Belkide haklisiniz ama bana inanin ben derdini sorup dediginizi yapinca bu sefer bir cocuk gibi simariyor ve beni hepten unutuyor. Anlamiyorum yaaaaa..... Ama bugunlerde yasadigim duygular cok kotu, icinden cikilacak gibi degil ama insaallah devam etmez boyle. Cok kez konustum paylastim onunla ne hissettigimi ama bir bakarim kosuyor ugrasiyor cabaliyor ama iki uc gun sonra ayni tas ayni hamam. Belkide hata bendede ben gormuyorum. Bilmiyorum gercekten

Belkide haklisiniz ama bana inanin ben derdini sorup dediginizi yapinca bu sefer bir cocuk gibi simariyor ve beni hepten unutuyor. Anlamiyorum yaaaaa..... Ama bugunlerde yasadigim duygular cok kotu, icinden cikilacak gibi degil ama insaallah devam etmez boyle. Cok kez konustum paylastim onunla ne hissettigimi ama bir bakarim kosuyor ugrasiyor cabaliyor ama iki uc gun sonra ayni tas ayni hamam. Belkide hata bendede ben gormuyorum. Bilmiyorum gercekten

Son düzenleme:
Belki şefkate ihtiyacı vardır. Benim eşim bazen beni annesi sanıyor. Bu durumdan ne kadar hoşlanmasam da iyi olduğumuz günlerde onun egosuna kendini güvende ve sevgi içinde hissetmesini sağlamaya çalışıyorum. Bebek gibi oluyor. Annesini özlüyor mu artık nedir. Bilemiyorum belki eşinizin de böyle bir şeye ihtiyacı vardır. Ya da samimi bir dosta vs. İnsanın içinde stres, sıkıntı, gerginlik, üzüntü olduğunda soğuyor.
Dilerim en kısa zamanda dilediğin gibi devam edersiniz.

Evliliklerde aşk zamanla yerini sevgiye bırakıyor. Bence siz evliliğinizin ilk yıllarındaki aşkı, heyecanı özlüyorsunuz. Eşiniz size eskisi gibi heyecanla yaklaşmadığı için siz de kendinizi geri çekmişsiniz ve aranıza soğukluk girmiş.bence önemli olan yarayı daha fazla büyütmeden arayı daha fazla açmamak. aynı heyecanın geri geleceğini bekleyerek yaşarsanız hayal kırıklığına uğrarsınız. çok acı ama gerçek bu. bence eşinize flört ediyormuş gibi davranmakla başlayın. mesela sıcak ve neşeli olun.yani onu daha yeni tanıyormuş,yeniden tavlıyormuş gibi, o başkasıymış gibi yatakta beklentinizi erteleyin. sabırlı olun dişinizi sıkın ama kapris yapmadan neşenizi sıcaklığınızı sürdürerek. mesela yanında evliymiş gibi rahat olmayın, sizi çıplak ya da uygunsuz yakalarsa utanmış gibi yapın, gizlenmeye çalışın ama öcüden kaçar gibi değil.bilmeden (!) frikikler verin vs. vs.

haaa bu arada öle derdini fazla kurcalamayın. yani çok çok önemsiyormuş gibi olmayın. sanki herşey normalmiş gibi. bırakın uyusun koltukta tüm gün. uyandığında hiç buna kızmamış umursamıyormuş gibi neşeli olun. kafası karışacak göreceksiniz:)

bence ikinizde birbirinizi seviyorsunuz daha önceki konularına da baktım cnm 2010da da böyle bi konun var..Sanırım ilişkinizin heyecanı gitmiş monotonlasmıssınız bence sen renklendirmeye calıs biraz

Anladığım kadarıyla önceden seviyordun öyle değil mi? Kocann sana davranşlarınından kaynaklanabilir belki ilgisiz kalmışsındır sevmediğini zannediyorsundur bilemiyeceğim... Ama geçici bir duygudur bence kocana ilgi göster seni görmezden gelmiyeceğine eminim konuşursan daha kötü olur o zaman patlak verir herşey eşinin gözünü dışar çevirmiş olabilirsin ayrılalım konusunu hiç açamay düşünme bence zaman ver bence kocanın kymetini bil ele avuca sığar kötü bir durum yok dayak yok aldatmak yok daha ne istiyorsun tabiki ilgi şevkat bu birazda senin elinde biraz

Dediklerinizi yapacagim insallah. Hayir sevmedigine dair hic birsey gostermiyor. Yani ne bileyim, bugun isyeri icin bir kac eksik halledilecekti ve ortagida gelmisti. Tutturdu sende geleceksin diye. Arabada surekli yanagimi sikiyor benden ses yok. Cocukmuyum ben dedim evet sen benim cocugumsun dedi. Ortaginin yaninda surekli kadro soyle yapimmi boyle yapimmi diye sorunca daraldim ve ortakcisida gizliden gizliden guluyordu. Ya anladim seviyor ama sogukluk var sanki. O farkinda degil, ama ben bittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…