Arkadaslar bu sene gidip geldigimiz yaz tatilinden sonra esimden adeta uzaklastim, karmakarisik duygular icindeyim ama sevgi kavrami bana yabanci geliyor, ne tur bir bosluk icinde oldugumu anlamis degilim. Ona sarilmak, yaninda oturmak, opmek artik icimden gelmiyor. Korkuyorum daha dogrusu ve geri cevirilmekten korktugum icin ona sanki muhtac degilmisim, ve sanki guc topluyorum bu sekilde. Ama hic boyle olmamistim. Ayrilmak istiyorum demiyorum ama korkuyorum bu duygularimdan :18: Ne yapacagimi bilmiyorum. Heralde bana yaptiklarinin birikimi artik patalklik veriyor. Dualar ediyorum her gun duzelsin diye. Yorumlariniza ihtiyacim var. Bu nedir boyle :18:
aranızda yaşanan sizin gözünüzde onun ufak hataları diye önemsemeyip geçiştirdiğiniz şeyler (tavırı , bir lafı , bir bakışı gibi) zamanla sizde birikmiş ve ondan soğumaya başlamışsınız. Eğer kafanızdaki bu sorunları onunla paylaşmadan susmanız ve içinize atmaya devam etmeniz halinde eşinizle aranızdaki mesafe çok büyür ve boşanma noktasına bile gelebilirsiniz,
Eşinizin iyi ve kötü yönnleri nelerdir, onu seviyormusunuz ,yoksa ayrılmayımı istiyorsunuz , bunları düşünün ve eşinizi seviyorsanız ona hatalarını söyleyin.
Eminim oda sizi seviyorsa sizi anlayacak ve hatalarını düzeltmeye çabalıyacaktır.
Onunla inanin cok konustum ama hicbirsey degismedi, sadece bana sacmalama kolay degil. Calisiyorum agrilarim cok beni anlayan olmadiki sen anlayasin dedi gecti. Ayrilmak istemiyorum. Asla. Insaallahta olmaz boyle birsey. Belkide ben cok buyutuyorum ama icindende cikamiyorum.
sahsen esler hatt asevgililer arasind abile oyuna karsiyim esimde bilir ben sevmem kac kovala hesabini hersey esittir bittiyse biter ama acikca olsun aldatmaddan once bana soyle benden gecince en once ben biliim isterim ki nasilsa anlasarak beraber olduk saygi sevgi ile bitincede ayni sekilde olsun isterim o yuzden esinle otur konus nasil hissetiigini anlat uc cocuk sanirim calismiosun sende evde butun gun yoruluosundur cocukla ugrasmak isten daha zor benim fikrimce o yuzden sende evde yopruluosun esinde iste bence kendinize zaman ayirin sorgulamak yerine.. sen simdi adam gelince ustune gidip beni neden opmedinkoklamadin diyecegine esinle konus isi nasilmis durumu nasilmis saglisi nasilmis... ( hos bende aynisi yer yer yapiom ama olsun ) arada esimizi de unutmamak lazim erkektir gucludur ama onlarin ilgiye sefkate ihtiyaci vardir maden ayrilik istemiosun otur oturdugun yerde ve esine ozen goster giyin suslen sen soyle onu sevdigini sen op bi masaj yap dinle zogu zaman konusma baklalim o ne anlaticak bak sen derdini burda paylasip aciliosun adam kime ne anltsin!!!!!
sahsen esler hatt asevgililer arasind abile oyuna karsiyim esimde bilir ben sevmem kac kovala hesabini hersey esittir bittiyse biter ama acikca olsun aldatmaddan once bana soyle benden gecince en once ben biliim isterim ki nasilsa anlasarak beraber olduk saygi sevgi ile bitincede ayni sekilde olsun isterim o yuzden esinle otur konus nasil hissetiigini anlat uc cocuk sanirim calismiosun sende evde butun gun yoruluosundur cocukla ugrasmak isten daha zor benim fikrimce o yuzden sende evde yopruluosun esinde iste bence kendinize zaman ayirin sorgulamak yerine.. sen simdi adam gelince ustune gidip beni neden opmedinkoklamadin diyecegine esinle konus isi nasilmis durumu nasilmis saglisi nasilmis... ( hos bende aynisi yer yer yapiom ama olsun ) arada esimizi de unutmamak lazim erkektir gucludur ama onlarin ilgiye sefkate ihtiyaci vardir maden ayrilik istemiosun otur oturdugun yerde ve esine ozen goster giyin suslen sen soyle onu sevdigini sen op bi masaj yap dinle zogu zaman konusma baklalim o ne anlaticak bak sen derdini burda paylasip aciliosun adam kime ne anltsin!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?