- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 133
- 36
- Konu Sahibi imkansizhayaller
Nereden başlıyım bilemedim :) ben 28inde evlenmiş o yaşına kadar da türlü karakterlerde eş adayı ile görüşmüş biri olarak bende sevdiğim ama çoğunluk mantığımın uyduğu birini tercih ettim. Genelde bir taraf hep kovalayan bir taraf kaçandır ilişkilerde ben ne zaman birini çok sevsem o beni sevmedi aylarca aşk acısı çektim sonra eşim çıktı karşıma tip görünüm olarak hiç beğenmediğim biriydi yine de tanıyayım dedim bana çok değer veren çok saygılı çevresinde sevilen gayet düzgün ve iyi biri zamanla sevdim de eşimi . Ama 2 yıldır evliyiz ve bana bile şuan birçok hareketi batıyor tam da aynı konular hemde gaz çıkarması horlaması , bazen sevmiyor muyum acaba diyorum bende ama bakıyorum çevreme severek evlenen kişilerde de bazı erkekler eşlerine öyle saygısız davranıyor ki şükrediyorum böyle bi eşim olduğu için. Yani canım bu senin vereceğin bir karar. Ama mutlaka zamanında bir şeylerini sevmişsin eşinin ve evlenmeye ikna olmuşsun bence hep olumsuz yönleri değilde olumlu tarafından bak, ne güzel seni seviyor dayak alkol şiddet yok çocuklarına odaklan ve mesela eşin kitap okumayı sevmiyorsa o futbol mu seviyor birlikte izleyin maçları yada ortak zevkler bulun birlikte güzel vakitlerinizi çoğaltın bu şekilde belki fikrin değişir :) çok uzun oldu sorry .