Bende yeni çeşit yemekler yaparım eğer ömründe hiç görmediği duymadıgı bir yemekse kesinlikle yemez ben senin deneme tahtan değilim der.Gecenlerde zebra perde almıstım ilk ondan habersiz aldım diye takmadı kendin tak dedi kac zamandır ugrasıodum takmaya sonra sokakta birinin evinin camında görmüş benimkine benzer perde kesinlikle takmıcaksın bu eve begenmedim dedi.at sat birine ver dedi.suanda zor ikna ettim üstüne fon perde takmak sartıyla.kesinlikle yeniliğe acık degil.son model smart tvmiz var diyorum ordan film acalım izleyelim yok diyor ben tvye bakıcagım.sen ben yokken bak diyor.eğlence anlayışı ise arkadaslarıyla gece klubune gidip orda oturmak ve kahveye gidip okey oynamak.tatil nedir onu bile unutmustum evlendim evleneli tatil anlayısıda uzakta olan ailesinin evine gidip orda 15 gün kalmaktı deniz havuz hic bisey yok.nihayet seneler sonra aklı basına geldide artık simdiden 2019 yılu için tatil planı yapıyoruz.herkes bizim evliliğimize hayret ediyor deli oldugumdan süphelenmeye basladılar