• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin 10 yas Genclesme Sendromu

Ne güzel eşiniz kendine bakıyor işte neyinden rahatsız oluyorsunuz anlamadım.
Bu işlemler sabır gerektıren seyler amalıyat sonucta
Bu sürecte durup dururken agrı sızı cekecek bunuda eve yansıtacak canı tatlısır dayamaz ben calısan bır ınsanım üç cocukla nasıl bas ederım onu dusunuyorum

Sizin kocanız 43 yasında benim babam 75 yasında genclesmeye çalışıyor iyi mi:))
Bana anti-aging krem falan soruyor.Ben şok:KK57:
Bu bazı erkekler de yaşlandıkça sanırım yeni bir huy olarak çıkıyor.
Evet malesef öle bır takıntım yok dogal olmak en guzelı

Aynen öyle.
Zaten her yeri buruştu, yaşlı adam bildiğin.
Bacaklarında varis var,takmış bacaklarım güzel görünmüyor ameliyat olacağım diye.:KK57:(çirkin görünüyormuş disaridan)
Ağrın var mi diyorum,yok.Be adam şortla mi gidiyorsun sanki camiye?Ayrıca kim napsın senin bacaklarını bu saatten sonra.
Ihtiyarladi iyice kabullenemiyor kendini hep fit genç görünmek istiyor.
Bu yasa kadar neden beklemıs yaptıracaktı gencken yaptıraydı madem

Kadin da erkek de belli bir yastan sonra kendine cok daha iyi bakmali, guzel gir adim atmis esiniz, bence sevinmelisiniz.
Sahsen burusuk, kel ve gobekli bir adamla evli olmaktansa ayda 1400 lira kremlere harcayan, sac ektiren, yag aldiran bir adami tercih ederim
Dıs gorunuse önem vermıyorum temız olsun temız gıyınsın yeter yaslanmak demek bakımsız olmak demek degılkı

merhaba kizlar esim 43 yasinda

saclari kel gecliginden beri
göbekli
göz altlari mor ve kirisik

ANTROPOZ a girdigini dusnuyorum sürekli yukarida saydigim seylerden rahatsiz oldugunu dile getiriyor
gecen gun goz alti icin Serum ve krem almis türk parasi 1490 .- vermis satici 10 Yas genclesirsiniz demis
onu kullanmaya basladi satici surmus o dak diyo dumduz oldu gozaltim dio
neyse gobek yaglarini aldiracakmis sac ektirecekmis
ben hic bir Zaman sikayet etmedim alayda etmedim
bas etmek gercekten zor karsida cikmiyorum fakat her seferinde konusup duruyor bu beni cok bunaltiyor
her erkekte böyle birsey olurmu
genclessen bile yasin ayni kalacak yasinida saklayamassin ki :KK43:

bence kırk yaşlarında öyle şeyleri oluyo, onları kandırmakta satıcılar için çok kolay tabii:KK53:

bence serumla falan uğraşcağına az diyet yapıp göbekten kurtulsa hepsine bedel, bak jason statham a, adamın saçı mı var de:KK48:

Gitsin spora filan kas yapsin madem seninde isine yarar:)) ameliyat filan sadece gobek icin ne bilim? Diyet filan yapti mi hic? Maddi sorun yoksa kendine baksin yani bunda ne gibi sskknca var.. sac ektirsin zayiflasin oh mis gibi:)) hatta birlikte gidin spora bakima:))
Canım dıyete bugun baslar yarın bırakır kılo tekrar alacak ben bılıyorum esımı yemeden duramaz o bıldıgın gurme yanı

Bu yasa kadar neden beklemıs yaptıracaktı gencken yaptıraydı madem
Laf işte.
Zamanında yaptirsaydi.
Bizim ihtiyarın derdi zaten genç dinamik görünmek.
Bakımlı görünmek.
Varis ona bir sıkıntı vermiyormuş ki kaç kez sordum.
Bu arada babam da ha bire kremlenir,yağlanır sanki sizin kocanız yaşlandıkça babama benzeyecek gibi.

erkeklerin canı tatlıdır öyle ameliyata falan pek gelemezler durupdururken bence, hem ne gereği var çok gereksiz, önemli olan fazla kilodan kurtulup sağlıklı olmak, gerisi boş. Saç ektirenlerinde çoğunlukla tutmuyor tutanda doğal durmuyor, bence kendisiyle barışık olsun biraz, daha 43 ne ki yani, bence sen ona ülkemizdeki erkeklerin ölüm oranı ölüm nedenleri falan gibi haberler makaleler falan yolla, o zaman aslolanın ne olduğunu anlar belki

Laf işte.
Zamanında yaptirsaydi.
Bizim ihtiyarın derdi zaten genç dinamik görünmek.
Bakımlı görünmek.
Varis ona bir sıkıntı vermiyormuş ki kaç kez sordum.
Bu arada babam da ha bire kremlenir,yağlanır sanki sizin kocanız yaşlandıkça babama benzeyecek gibi.
Yandımm bn

Back
X