kocamın aile düşkünlüğü.. !

Size boşanin filan demiyorum ama beni boyle "ailemle yakin ol, aileme gidelim, ailem de gelsin" diye darlayan insanla cidden ugraşamazdim ya boşanirdim ya da napiyorsan yap der kendi haline birakir ona uymazdim, gitsin kendi gezsin ailesiyle, siz de kendiniz takilin bakalim nereye kadar boyle gidecek.

Yani arada aile ile de gezilir ama zirt pirt ailem ailem nedir yani bekarken bu kadar ailem diye tutturuyormuymuş acaba, genelde bu tiplerin aileciligi evlenince artar niyeyse...

Evlenmeden önce onun belirtileri mutlaka vardı ama siz görmek istememişsiniz ,
Sonuçta çoğu erkek birey olmak nedir bilmiyor çoğu anne erkek çocuğum bizden soğumasın ayaklarına yatıp hafta sonu planları önceden yapıyor o hayal ettiğiniz evlilik gerçekleşmiyor, ki bu evlenmeden çok önce başlıyor nasıl mı, beyin yıkamalar, eğer ki apartmanda oturuyorsa aile boşalmış üst kattaki apartmanı satınalınması çocuğu borçlandırıp evlendiğinde orada yakınında oturmasını sağlamak, öyle evlendim artık istediklerim olacak öyle dünya yok, kültürümüz öyle değil var ama oda çok ender, ondandır evliliklerin çoğu yıkılma sebebi aileden kaynaklı

Tamam desin iste daha iyi. Siz sürekli erteleyin onu sakın kavga etmeyin,trip atmayın zor biliyorum ama tutun kendinizi. Sizinle plan yapmak isterse ya benim xle planım var deyin
kardesıyle çıkar bana da der gel dıe gıtmesem mı kı napsam ya da ctesı plan yaparsa gıdıp onlarla pazar da onu evde tek bırakıp ben mı çıksam arkadaşımla

Size boşanin filan demiyorum ama beni boyle "ailemle yakin ol, aileme gidelim, ailem de gelsin" diye darlayan insanla cidden ugraşamazdim ya boşanirdim ya da napiyorsan yap der kendi haline birakir ona uymazdim, gitsin kendi gezsin ailesiyle, siz de kendiniz takilin bakalim nereye kadar boyle gidecek.

Yani arada aile ile de gezilir ama zirt pirt ailem ailem nedir yani bekarken bu kadar ailem diye tutturuyormuymuş acaba, genelde bu tiplerin aileciligi evlenince artar niyeyse...
👏👏👏

merhaba kızlar ;
sorunum şu ki evlendığımızden beri tüm planlarımızı beraber yapıyorduk gezmeye falan fılan genelde tek gidiyorduk başbaşa son zamanlarda ailesi yüzünden tartışır olmuştuk şimdi ne yapalım desem örneğin,sinemaya gidelim mı diyorum kardeşımde gelsın diyor okula gıdecek zaten bi etkinlik yapamadık onla da diyor,sen gelmezsen gelmeye getırıyor lafı. kuzenıne gitmiştik geçenlerde annemlerde gelsın söyle bi diyr.ve bende bu durumdan aşırı sıkıldım sen sonradan geldın sen bıze uyacaksın muamelesı yapıyor yanı anlıcanız gurbete gelın geldım malesef.sizce eşıme nasıl yaklaşmam lazım bi fikir verir misinizz. sırf bu durumdn dolayı küsüz ayrılma eşiğine gelmek uzereyız.bu aile düşkünlüğünü nasıl yk ederım ya da aza indiririm ?
benim eşim bir o konuda mükemmel ailesini hiç takmaz sadece benimle gezmekten hoşlanır. hatta eve onlar gelir gitsinlerde gezmeye gitsek diye bakar. gitmeden asla şuraya gidecez demez döndükten sonra gittik der. bizi de gezmeye götür diyen akrabasına eşim haftanın 5 günü çalışıyor eve gelince de yemekle evle uğraşıyor birbirimizle vakit geçiremiyoruz bir hafta sonumuz var onu da size harcayamayız diye yüzlerine söylemişliği vardır.

benim eşim bir o konuda mükemmel ailesini hiç takmaz sadece benimle gezmekten hoşlanır. hatta eve onlar gelir gitsinlerde gezmeye gitsek diye bakar. gitmeden asla şuraya gidecez demez döndükten sonra gittik der. bizi de gezmeye götür diyen akrabasına eşim haftanın 5 günü çalışıyor eve gelince de yemekle evle uğraşıyor birbirimizle vakit geçiremiyoruz bir hafta sonumuz var onu da size harcayamayız diye yüzlerine söylemişliği vardır.
Shdhd kullanici adinizdan belli oluyor kocanizin mükemmel olduğu :D

ne kadr güzel şanlsınızz... allah bozmasın

Size de garip gelmiyor mu, kocasının ailesiyle vakit geçirmek istemesinden dert yanan birine, benim kocam tam tersi böyle iyi söyle iyi demek?

Allah mutluluğunuzu daim etsin ama konu sahibine hiçbir faydası yok şu yazdıklarınızın.

kesınlıkleee...
kendı aılem farklı şehırde senede bır gelıyor onlarla bı yere gıdınce başbaşa gıdelım olmuyor dıyor hemen mısılleme yapıyor sen sen ben ben ...
onlar kırk yılda bir geliyor tabiki onlar varken başbaşa takılmak olmaz konuyu saptırma diyin
kv niz nasıl bir kadındır ona açsanız
"anne sizinle de vakit geçirmeyi seviyorum ama kocamla da başbaşa vakit geçirmek istiyorum beni hiç anlamıyor" gibi gibi
kimi kv anlayışlıdır.. benimki olsa anlar yardım da eder hatta.. maşallah diyim
o yüzden yazdım

Size de garip gelmiyor mu, kocasının ailesiyle vakit geçirmek istemesinden dert yanan birine, benim kocam tam tersi böyle iyi söyle iyi demek?

Allah mutluluğunuzu daim etsin ama konu sahibine hiçbir faydası yok şu yazdıklarınızın.
Maksat muhabbet olsun torba dolsun kadınlarımız evde olmaktan bunalıyor yaşlı olana iş yok şerefsiz patronlar 35 üstü eleman almıyorlar, illaki genç, taze, dinamik olacak :KK47:

onlar kırk yılda bir geliyor tabiki onlar varken başbaşa takılmak olmaz konuyu saptırma diyin
kv niz nasıl bir kadındır ona açsanız
"anne sizinle de vakit geçirmeyi seviyorum ama kocamla da başbaşa vakit geçirmek istiyorum beni hiç anlamıyor" gibi gibi
kimi kv anlayışlıdır.. benimki olsa anlar yardım da eder hatta.. maşallah diyim
o yüzden yazdım
işte diyorum mısılleme yapıyor hemenn...
kv demek istemiyorum zamanında aramız epey bozuktu şu araba ön kavgası falan fılandı derken ağzına laf vermek ıstemıyorum açıkcası

işte diyorum mısılleme yapıyor hemenn...
kv demek istemiyorum zamanında aramız epey bozuktu şu araba ön kavgası falan fılandı derken ağzına laf vermek ıstemıyorum açıkcası
o zaman arkadaşlar akıl vermiş ya onlardan yapın
hani size demiş ya sen arkadaşınla git tamam dedi dediniz ya
yapın bunu
o size yem atmış nasılsa arkadaşı ile gitmez bizle gelir diye düşünmüş
muhakkak ayarlayın bir arkadaşınızı ona gidin veya onla çıkın

Aslinda o üyenin anlattigi şey eşinin iyi olmasi degil, eşinin aile ilişkileri kötü sadece.

Ben aileci degilim ama evlendim diye "ailemi takmam" havalarina girmedim, eşim de girmedi.
Eşimin ailesiyle ayda 1 kez gorusuyoruz cogunlukla oyle devamli birlikte degiliz ama bize geldiklerinde "gitseler gezsek" demiyoruz ne alaka yani🙄
Bunlar o üyenin işine geliyor tabi ki ama mevzu eşinin iyiliği degil aslinda eşinin aile ilişkileri kötü.

aman ne güzel!
ailesi için gitseler de kurtulsak modu ile duran adam beni korkutur!

bide bu anlattıklarınız burda dert yazan insanı yalnızca üzer
bilginize

Back
X