Kocamın ailesi ben değilim

Mutluaskm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
61
17
13
Tekirdağ
Canmdan çok sevdiğim eşim beni bugünlerde öyle üzdüki sanki ailesi ben değilmişim gibi 3gğndğr faturaları yatr diyorum kaçgündr bana kontr yükle diyorum tamam diyo ama yine bişey yok kendi ailesi için herbiyerden oara buluyo herseyi werip borçları yatırıo ama bana bizim ailemiz için para yok diyo ben gercektn anlamıorm.ailesi zamanında beni istememiş hatta bize hiç yardm etmediler bigün çok hasta oldum zaman tedawi gördüm halde arabayı bile wermedi abisi hastaneye gitmem gerekiyodu.şimdi eşim abisi için hersey yapıyo.anlıcanız kendi ailesi için hersey yapıyo bize gelince yok aile olarak hissetmiyorum.belkide ben sessiz kaldım için böle oldu arkadasımda yok içimi döküp ağlıyayım.eşime zaten anlatamam çünkü utanıyorum çekiniyorum düşünün kocam dedim insandan ama bu onun sucu yoruldum zatn onun yüzünden içine atmaktan hastalık yasıyorum

Eşinden neden utanıyorsun? Esas samimi olman gereken kişi o. Bir şey hoşuna gitmiyorsa bunu ona söylemelisin.
Ne demek ailesi olarak görmüyor? Onun ailesi sensin. Konuş yola gelecektir.Bazı erkekler kolay adapte olamıyor evliliğe.

Nasıl kolay adapte olamıo benimle ewlenmek için okadar şey yapan adam gitmiş yerine baska biri gelmiş 9yıldır birlikteyiz 2buck yıldr ewliyiz 9yılın içinde.ben borclarımızı ödesin die boğazımdan isteklerinden kısıyorum bişey almak istedi zaman tamam diyorum o teklif etmeden almam altınlarımı borç ödesin diye istedi werdim bizim borcumuz için ama sonra öğrendimki bi abisi daha var onun borcunu ödemiş bunu o söledi ama öyke koydu ki bana Zaten yapıcm demişti bilezk sana bende tabiki güweniyorm yaparsn al dedim.bilezik parasını topladı ama yok o parayıda abisine werdi.hem borç duruyo hem bilezk yok ben böle seyleri takan biri deilim ama üst üste gelince insan dayanamıyorum konussam onla paragöZmüşüm gibi görcek

Bu başlığı okuyunca içim liğme liğme oldu...
Aynı düşünceye bende kapılmışttım çünkü..
Ama açık bir dille yaşadıklarını anlatmalısın eşine
Yoksa bu düşüncelerin sonu ağır depresyon..

ailenle görüşüyor musun? sanki ailenle görüşmüyormuşsun gibi bir şey sezdim.

Canmdan çok sevdiğim eşim beni bugünlerde öyle üzdüki sanki ailesi ben değilmişim gibi 3gğndğr faturaları yatr diyorum kaçgündr bana kontr yükle diyorum tamam diyo ama yine bişey yok kendi ailesi için herbiyerden oara buluyo herseyi werip borçları yatırıo ama bana bizim ailemiz için para yok diyo ben gercektn anlamıorm.ailesi zamanında beni istememiş hatta bize hiç yardm etmediler bigün çok hasta oldum zaman tedawi gördüm halde arabayı bile wermedi abisi hastaneye gitmem gerekiyodu.şimdi eşim abisi için hersey yapıyo.anlıcanız kendi ailesi için hersey yapıyo bize gelince yok aile olarak hissetmiyorum.belkide ben sessiz kaldım için böle oldu arkadasımda yok içimi döküp ağlıyayım.eşime zaten anlatamam çünkü utanıyorum çekiniyorum düşünün kocam dedim insandan ama bu onun sucu yoruldum zatn onun yüzünden içine atmaktan hastalık yasıyorum
Sen kendin onunla aile olamamışsın ki.Evlilikte sorun var ama sen eşine anlatmaya çekiniyorsun.Biz burdan ne yapabiliriz.

Nasıl kolay adapte olamıo benimle ewlenmek için okadar şey yapan adam gitmiş yerine baska biri gelmiş 9yıldır birlikteyiz 2buck yıldr ewliyiz 9yılın içinde.ben borclarımızı ödesin die boğazımdan isteklerinden kısıyorum bişey almak istedi zaman tamam diyorum o teklif etmeden almam altınlarımı borç ödesin diye istedi werdim bizim borcumuz için ama sonra öğrendimki bi abisi daha var onun borcunu ödemiş bunu o söledi ama öyke koydu ki bana Zaten yapıcm demişti bilezk sana bende tabiki güweniyorm yaparsn al dedim.bilezik parasını topladı ama yok o parayıda abisine werdi.hem borç duruyo hem bilezk yok ben böle seyleri takan biri deilim ama üst üste gelince insan dayanamıyorum konussam onla paragöZmüşüm gibi görcek

x gibi görünmemek için kendinizden fedakarlık yapmaya devam edin o zaman.
Bu konu da kocam haklıya kadar gidecek gibi geldi.
Teşekkürler.

Çalışmanızı bu yüzden istemiyor işte. Çalışmayan bayana her istedikleri gibi davranabiliyorlar çunku. Ne de olsa bana muhtaç gozuyle bakıyorlar. Tabi arada istisnalar olur ona bişey demiyorum ama bir bayanın çalışması gerektiğini savunuyorum. Ben mesela bir kıyafet almak için babamdan para istemeye bile utanırım o verirse ne ala. 22 yaşına gelmişim ne diye hala para isteyeyim diyorum. Bu yüzden de çalışıp kendi ayakları üzerinde durmalı insan diye düşünüyorum. Yani hep bu durumdan kaynaklanıyor bence sorun. Çalışmış olsanız, kendi paranız olsa, kendi konturunuzu arabanızı almış olsanız, bileziklerinizi almış olsanız o adam bakalım yine sizi görmezden gelebiliyor mu. Benim annem de çalışmıyor ama diyor bana bakın ibret alın babanız para verirse tamam ama vermezse benim hiçbir guvencem yok. Babam Allaha şukur iyi bir adamdır ama eskilerden işte yeni nesil erkekler öyle değil malesef. Diyeceğim o ki çalışma kararı alın. O zaman birşeyler dank edecektir diye düşünüyorum.. Allah kolaylıklar versin zor bir durum

eşinle paylaşmassan sorunları çözemezsinkiii,ilkönce insanın çekirdek ailesi sonra anne babası kardeşleri gelir,bu düzeni oluşturmazsanız çok daha yıpranır üzülürsünüz

bazı erkek modelleri böyle.benim ki de aynıydı.uzun yıllarda böyle devam etti.16 yıllık evliyiz daha yeni yeni beni eşi olarak kabullendi.ama bu kadar zaman eşi olarak görmeyen birine karşı sevginde bitiyor.sadece ailesi gelse yine iyi iş arkadaşları çocukluk arkadaşları v.s en son ben.ne yapmak lazımdı bilemiyorum, zamana bırakmaktan başka bir şey yapamadım ben.

utanacak bişey yok..
eşinle açık açık konuşman lazım bunları...

al karşına konuş kuzum. "senin ailen de önceliğin de benim" de.
umarım anlar sen daha fazla üzülmeden.
yalnız eşine de üzüldüm ben o da arada kalıyo demekki.

bi abisi daha var onun borcunu ödemiş
bilezik parasını topladı ama yok o parayıda abisine werdi.
konunun ayrıntısını bilmeden günaha girmek gibi olmasın ama o abiler de nasıl abiyse borçlarını küçük kardeş ödüyo..değişik doğrusu...

biraz karışıkmı olmuş yoksa benmi okurken zorlandım .
neyse anladığım kadarıyla .. yazayım .
sessiz kalmayın sonuçta her nekadar anne babası vs ise artık onun
gerçek ailesi sizsiniz .

Back
X