Kocamın ailesi ben değilim

bir erkeğin kendi ailesine çok bağlı olmamalarıdır..evlenmeden bunuda göz önüne alın derim..çünkü bende bu tarz şeyler yaşadım..

Aileye bagli olmakla mantikli olmak farkli seyler. Benim esim de ailesine bagli, cok saygili, asla incitmez, dertlerini dinler. Ama benim rizami almadan, fikrimi sormadan, para vermez kimseye, ne ailesine ne arkadaslarina. Hatta ben verelim derim ondan once, cunku gercekten ihtiyaclari ldugunu , zaten paralarini har vurup harman savurmadiklarini bildigim icin. Ama oyle olmasa cok koyardi, ve razi da olmazdim.

herkes kendi maddi sorumlulugunu bilmeli.

CANIIMM MERHABAA bende seninkinin bir benzerini yaşıyoruumm düşünmekten bunalmıştım..eşimle konuştuumm düşündüğüm herşeyi söylediimm şimdi de ailesine söyleyecem düşündüklerimi..sessiz kaldım tepeme bindilerr SESSİZ KALMA sakınn..BİR YAVRUN varmış ALLAH bağışlasın onun rızkını başkalarına veremez..ve de halden anlamayanlara hiiç veremeezz..tavrını koyy yoksa devamı hepp geliirr..güzelce konuş ilk baştaa çoluk çocuk var senin bir evin var..
Amin canım sağol Allah hepimizin evladını bağışlasın.bugun bunu çok ii anladım o anlayana kadar sürekli aynı şeyleri söyleyip durcam yapana kadar bıkmıcam o anlıycak mutlaka anlıcak

Aileye bagli olmakla mantikli olmak farkli seyler. Benim esim de ailesine bagli, cok saygili, asla incitmez, dertlerini dinler. Ama benim rizami almadan, fikrimi sormadan, para vermez kimseye, ne ailesine ne arkadaslarina. Hatta ben verelim derim ondan once, cunku gercekten ihtiyaclari ldugunu , zaten paralarini har vurup harman savurmadiklarini bildigim icin. Ama oyle olmasa cok koyardi, ve razi da olmazdim.

herkes kendi maddi sorumlulugunu bilmeli.

maalesef her erkek bir olmuyor..sizinki anlayışlıymış..her erkek öyle olsa..eşiminde bana dediği 1 ailem annem ve kardeşlerim..2. sen ve çocuklarım demişti..yıllar geçti fakat o sözler halen beynime kazındı..eline para geçse hemen kendi ailesini düşünüyordu..v.s..:cry:

Back
X