Kocamın ailesi

Merhaba biraz uzun yazacağım sonuna kadar okur musunuz
Kocam ile tanıştık sevgili olduk derken ailesi hiç normal çıkmadı bana kendilerini bu şekilde tanıtmamışlardı. Şöyle söyleyeyim kocamın babasının bir borcu varmış 20-30bin TL yakın bir para aldı sonra borcunu ödediğini söyledi kısa bir süre sonra öğrendim ki kocam ailesinin yanına ziyarete gittiğinde kız kardeşi cüzdanından paraları almış otobüse binip babanesinin yanına gitmiş(şehir değiştiriyor)
Her kavgada onun kız kardeşinin hırsız olduğunu yüzüne vuruyorum. Sonra biz yurt dışında yaşamaya karar verip taşınınca kız kardeşi koştura koştura burun estetiği oldu bizim gitmemizle birlikte babası arayıp borcum var bana para ver borcum var bana para ver diyip duruyor bu konuşmaları ne zaman duysam kavga ediyorum çünkü rahatsız edici daha 1 sene olmamış taşınalı para bize lazım bizim ihtiyacımız var sen kızına gidip özel hastanede estetik yaptırmasaydın ödeme yapamıyormuş borçları varmış vahvah. Zaten bu kız benim onlar ile tanıştığımda iphone kullandığıma çok kıskanmıştı telefonumu değiştirince o dönem içinde gitti babasına 40k telefon aldırdı bu kız kıskançlıkları beni çıldırtıyor vizyonsuz bir şey 5 senedir üniversite kazanamamış kocam gelmiş bana diyor ki benim kız kardeşim çok zeki üniversite baraj puanı kalktı senin kız kardeşin hala baraj puanın üstüne çıkamıyor ne zekasından bahsediyorsun “kırıntısı bile yok ama neyse” annesi ayrı laf sokuyor yurt dışına çıktık her gün günde 10 kere arardı bu gün hiç konuşmadık bu gün hiç konuşmadık diye diye bana nispet yapıyor sevimsiz ayrılmak istiyorum ama dil bilmiyorum ayrıca biraz da seviyorum.
Çok dağınık bir yazı oldu ama siz oldaydınız ne yapardınız benim kadar katlanmazdınız değil mi bu görgüsüz aileye
Evlenmeden önce ailesiyle hiç bir araya gelmediniz mi?

Tek nefeste mi yazdın mübarek ?
Valla bunların hiçbiri dert değil bana göre kıskanılıp, taklit ediliyorsan doğru yoldasın demektir.

Dertten ziyade rahatsız edici olan, sizi bankamatik olarak görüp durmadan para istemeleri. Görümce de vızırtısı..

Tek nefeste mi yazdın mübarek ?
Valla bunların hiçbiri dert değil bana göre kıskanılıp, taklit ediliyorsan doğru yoldasın demektir.

Dertten ziyade rahatsız edici olan, sizi bankamatik olarak görüp durmadan para istemeleri. Görümce de vızırtısı..
Sadece kıskanılsak iyi ilk senemizde 25k gözlük istemişti kocamdan kocam almayınca babaannesine aratırmıştı evin bir kızı alıversene diyordu kadın

Sadece kıskanılsak iyi ilk senemizde 25k gözlük istemişti kocamdan kocam almayınca babaannesine aratırmıştı evin bir kızı alıversene diyordu kadın
sevmiyorum bu kelimeyi ama biraz varoş geliyor kulağa. yani pahalı telefonlar, aletlere bu kadar takık olanlar biraz böyle oluyor. paraya düşkünler de. gentle monster bile o fiyata değil ne gözlüğü bu ya? inanılmaz saçma. ama sizin her seferinde kocanızın yüzüne bir şeyleri vurmanız da hoş değil. adam siz onları kullanın diye söylemiyor ki. biraz dikkat edin bence bunlarda.

Görumceyle de evlenmişsin yapacak birşey yok, sınır çizip sınır dışı bırakmazsan biraz zor senin işin. Eski defterleri de açıp açıp durma, bezdirirsin.

Keşki söylemese hepsi neredeyse bizim evin içinde oluyor sürekli görüntülü arıyorlar ve evin içinde yaşıyorlar resmen evi benden daha iyi biliyorlar zaten ilk evimizde taşındığımızda kız kardeşi ev ne kadar pis demişti evin pisliği de yoktu halbuki çok içerlemiştim bu konuya

Evet aile varoş gibi ama bana sizde varoş geldiniz şu eli belinde olanlardan hani
Belkide karşınızdakine göre duruyorsunuz
Ama burdan
Tencere kapak diyorum
Tam aynı şeyi düşünmüştüm ki alttaki yorumla cuk oturdu...

Tam aynı şeyi düşünmüştüm ki alttaki yorumla cuk oturdu...
Daha okul okumamış vizyonsuzlar toplanmış kudurdunuz sizin hayatın sadece gün yapıp dedikodu ile geçiyor git pembe diziler izle kim kimi parmaklıyor onlara bak namus bekçiliği yap

Her kavgada adama kardeşin hırsız demenizin manası yok olan ortada zaten. Para istiyorlarsa, vermiyorsanız konu kapanır gider. Görümce kişisinin sizi kıskanmasına falan bu kadar takılmayın, özenilmek örnek alınmak sizi yüceltmeli aksine. Kayınvalide size laf sokuyorsa yeri gelince ağzının payını vereceksiniz o da susup oturacak. Binlerce kilometre uzağa da gitmişsiniz yüz yüze gelmeyeceğiniz insanlar için yuvanızın huzurunu kaçırmayın.

Her kavgada adama kardeşin hırsız demenizin manası yok olan ortada zaten. Para istiyorlarsa, vermiyorsanız konu kapanır gider. Görümce kişisinin sizi kıskanmasına falan bu kadar takılmayın, özenilmek örnek alınmak sizi yüceltmeli aksine. Kayınvalide size laf sokuyorsa yeri gelince ağzının payını vereceksiniz o da susup oturacak. Binlerce kilometre uzağa da gitmişsiniz yüz yüze gelmeyeceğiniz insanlar için yuvanızın huzurunu kaçırmayın.
Çaldığını kendisi itiraf etti çünkü ödeme yapılması gereken parayı çalıp gitti

Back
X