• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın ailesi...

Benim şu kk da anladığım kotu kayın aile yok takıntılı takıntısız gelin var olduğudur..dertsiz başa dert arayan bir yavrucak daha.

Takildigin icin uzuluyosun.. birak cagirmasinlar aralarina almasinlar onceden onlarmi vardi. Onemli olan esinle aranin duzgun olmasi . Kizi gidince napcak kaynanan.. allah buyuk gun olur dewran doner.. nisanada git bence esin icin git. Sen kocanla iyi ol yeter..

slm arkadaşlar 4 senelik evliyim mutlu huzurlu bi yuvam var allaha şükür benim problemim kayınvalide ve görümce aslında hiç bir problemim yok bu zamana kadar hiç bir kavgam hiç bi saygısızlığım olmadı onların da aynı şekilde ama bana kendimi hep yanlız hissettirdiler aralarına hiç sokmadılar beni gezmeye gitsinler evlerinde oturma günü olsun oraya buraya gitsinler beni hiç çagırmadılar ailenin de tek geliniyim başka kimsede yok neyse son gollerinide simdi attılar görümcemin nişanı olucak bilirsiniz nişandan önce aileler birbirlerini tanımak için gelip gitmeler olur ve bunlarda da beni istemediler daha dogrusu abisini de benide istemediler neymis kalabalık olmasın aileler rahat konussun diye istememişler ve hiç bişey yokmus gibi evde kimse kalmayınca beni çagırır kayınvalidem bende buna çok sinir olurum bende çok alındım nişanına bile gidesim gelmiyoo kii gitmicemde eşim nekadar ısrar etsede hiç gitmek istemiyorum
tek gelinsiniz insaf yahu
nasıl sığdıramadılar sizi
alınmakta haklısınız
ben de olsam gitmem sanırım
neden gitmediğiniz sorulırsa
"kalabalık etmek istemedim" dersiniz...

Bu tip toplanmalarda abı mutlaka olur.. Hıcbır tanısma da sadece anne baba olur dıye bırsey yoktur amac aılecek tanısmaktır ve aıleye dahıl anne baba ve cocuklar vardır. Sız nasıl gorumcenızı ayıramazsanız onlarda abıyı ayıramaz.. Boyle bır durum karsısında hıssettıklerınız cok normal bence. Ikı kışı kalabalık edecekse boşverın gıtmeyın sızde bundan sonra tavrınızı koyar mesafeli olursunuz . Boş kalıp cagırdıklarında işiniz cıksın mısafırınız gelsın . Birsey oldugundada bız kalabalık etmeyelım dersın..

aaa abisi aileden deilmiymiş...pes valla..onlar öyle rahat ediyor demekki...boşver takma hiç kafana..sende ona göre mesafeni bil

Çok ama çok saçma. Abi bu ya birinci derece yanii. Kaynanan saçmalamış ama Senlik bi durum yok sanırım oğullarına yapıyorlar

ben de ona takıldım.

biz evleneceğimiz zaman annem özellikle amcamızı da çağırırdı tanışmaya (yaşı bize yakın, abi gibi), hani damat adayını o da gözlesin, bir fikri varsa bize daha iyi anlatabilir diye yaşı yakın olduğu için.

bana da burada dışlanan abi gibi geldi.
sonuçta KV gelini davet ediyormuş tek kaldığında. organizasyonlara gelini tek davet edemeceğine göre ikisi birden çağırmıyor da olabilir.

Ayyy kız sana ınanamıyorum. Herkes uzak durmak ıstıyor sen çağırmıyolar diyosun
:KK45:

Daha ne olsun ya :)
Ne guzel az gorusuyorsunuz cagırmıyolar beklemıyolar :) herkes bunu ıster

bence aileler rahat konuşsun diye çağırmadık olayı çok saçma sizi aileden görmüyorlar ozaman. Ben olsam hiç birşeyine gitmezdim yada yabancı gibi gider otururdum

bi saygısızlıkları yoksa ve aranızda bi problem olmadıysa suan neden problem varmıs gıbı davranıyosunuz. mantıksız da degıl yanı herkes kendı arasında konussun .nişan ayrı tanısma ayrı. kendi kendize hırs yapıp da esinizi de uzmeyın. nişana gitmemek için bahane bulmaya çalışın.

Benim de nişanım olmadan önce eşimin annesi ve yengesi tanışmaya gelecekti. Bende sadece annem ve anneannem olsun istedim. Teyzelerim kıyameti kopardılar bizi nasıl çağırmazsın diye. Baya kavga çıktı. Bu kişinin kendi tercihi ama . Bende gidicem diye bişey diyemezsin. Demek ki seni okadar yakın görmüyorlar. Olabilir yani.

Ne kadar şanslı olduğunun farkında bile değilsin. Bizide böyle bişeyler için çağırırlar her seferinde bahane üretmekten devrelerim yanacak :KK53: bence hiç dillendirmeyin. Ya da siz sıkı ilişkileri seviyorsanız ona göre davranın. Ama genelde eşin ailesiyle gelinler çok sıkı fıkı olmuyorlar. KK konularına bir göz atın isterseniz.

Kendileri düşünsün sen niye düşünüyorsun ki ? KArşı taraf gelininiz nerde dediğinde onlar cevap versin senden mesuliyet kalksın. Hiç problem yapma. Eşinle sırf bu yüzden aranıda açma derim. O ısrar ederse git. Abisi sonuçta onu tek göndermem ben olsam ;)

Madem böyle günlerde seni uzak tutuyorlar

Sende nornal günlerde cagirdiklarinda gitme...

slm arkadaşlar 4 senelik evliyim mutlu huzurlu bi yuvam var allaha şükür benim problemim kayınvalide ve görümce aslında hiç bir problemim yok bu zamana kadar hiç bir kavgam hiç bi saygısızlığım olmadı onların da aynı şekilde ama bana kendimi hep yanlız hissettirdiler aralarına hiç sokmadılar beni gezmeye gitsinler evlerinde oturma günü olsun oraya buraya gitsinler beni hiç çagırmadılar ailenin de tek geliniyim başka kimsede yok neyse son gollerinide simdi attılar görümcemin nişanı olucak bilirsiniz nişandan önce aileler birbirlerini tanımak için gelip gitmeler olur ve bunlarda da beni istemediler daha dogrusu abisini de benide istemediler neymis kalabalık olmasın aileler rahat konussun diye istememişler ve hiç bişey yokmus gibi evde kimse kalmayınca beni çagırır kayınvalidem bende buna çok sinir olurum bende çok alındım nişanına bile gidesim gelmiyoo kii gitmicemde eşim nekadar ısrar etsede hiç gitmek istemiyorum

bu tür konulara hep aynı şeyi yazıyorum. ne istiyosun ki başka uzak olsunlar sana karışmasınlar evliliğinin huzurunu bozmasınlar. tepende olsalar çok daha fazla şikayet ederdin. eerkek ailesi tarafı ne kdr uzak olursa o kdr iyi valla

Back
X