• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesinden iyice tiksindim :(

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
uzun zamandan sonra derdimi anlatmak istedim sorun eşimin ailesi çocuğuma kullanılmış kıyafet yollamasını mı desem bize gelince param yok ama görümcemin çocuğuna altınlar almasını mı desem görümcem ev almış aramış sanki nisbet yapar gibi ev aldılar biliyomusun diyor çıldırmayayımda ne yapayım söyleyin bana

uzun zamandan sonra derdimi anlatmak istedim sorun eşimin ailesi çocuğuma kullanılmış kıyafet yollamasını mı desem bize gelince param yok ama görümcemin çocuğuna altınlar almasını mı desem görümcem ev almış aramış sanki nisbet yapar gibi ev aldılar biliyomusun diyor çıldırmayayımda ne yapayım söyleyin bana

Cildirmaya yer mi ariyosunuz? Ev almis denmesinde ne var anlamadim

hepaynı şeyi yapıyor kızlarını övüyor ama biz bişey isteyince yada diyince bende yok diye ağlıyor meselakızının çocuğuna altın almış benimkine kullanılmış kıyafet yolladı normalmi sizce

Olayı ayrıntısıyla anlatmıyorsunuz ona göre yorumlar yapılıyor sonradan dökülüyor taşlar ortaya, neyse...

Kullanılmış kıyafet derken hediye olarak mı yolladı yoksa bebek vardı da onun eski kıyafetleri toptan mı yollandı mesela?Annem de kardeşimin kıyafetlerini saklar mesela, çocuğum olursa bana yollamak üzere.

hepaynı şeyi yapıyor kızlarını övüyor ama biz bişey isteyince yada diyince bende yok diye ağlıyor meselakızının çocuğuna altın almış benimkine kullanılmış kıyafet yolladı normalmi sizce

Eğer kocaniz calisiyorsa kayinvalideden niye bir şey istiyorsunuz ki sizin kendinizi geçindirme sorumlulugunuz size ait olmali değil mi ?

Hediye.de onların ayibi yapacak bir şey yok zorla değil ki bu isler..

Evinizde ki huzurunuzu bozmuyorlarsa evmis altinmis kiyafetmis takmayin..
Cocugunuza altininizi da alirsiniz kendinize evde alirsiniz , kiyafette ihtiyaciniz mi var ki medet umuyorsunuz ??

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Geri gonderseydin kiyafetleri kendi giysin kayinvaliden. Iyilik yaptigini saniyordur birde

Bebek kiyafetleri genelde verilir cunku cocuk az giymistir zaten.
Ev muhabbetinde de pek bisey yok aslinda muhabbet etmis sizle. Konusmasa daha mi iyi. Altin konusuna gelince de size cocuk oldugunda takmadi mi ki ya da gorumceye neden takti cocuk mu oldu. Bide gorumce kendi kizi sonucta belki annne olarak biseyler yapasi gelmistir. Anneniz sagmi bilmiyorum ama sizede anneniz taktiysa skinti yok..
Siz galiba kafayi takmis olabilir misiniz bunlara. Yoksa farkli seyler var mi daha?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ihtiyacımız yok şükür ama arayıpta yok tşk etsenize yok zaten herşeye bahane bulursunuz gibi veryansınlar ediyor kızına gelince yapacam tabi edecem tabi yapsın ama banada yapıyormuş gibi bişeyler beklemesi devamlı arayıp dert anlatması kızlarını övmesi beni deli ediyor

evet hediye yolladı benim kızıma hiç bişey takmadı kendileri kendi kızı sonradan doğum yaptı anında taktı altınları benimkine kullanılmış kıyafet bulup yolladı

ihtiyacımız yok şükür ama arayıpta yok tşk etsenize yok zaten herşeye bahane bulursunuz gibi veryansınlar ediyor kızına gelince yapacam tabi edecem tabi yapsın ama banada yapıyormuş gibi bişeyler beklemesi devamlı arayıp dert anlatması kızlarını övmesi beni deli ediyor

Sizden teşekkür beklemesi yersiz. Onun dışında bir annenin kızına yaptığı gelinine yaptığından her zaman daha başkadır. O yüzden de zaten kızının annesi gelininin kayınvalidesi olmaktan öteye geçemez.
Arayıp ev aldıklarını söylemeleri sizi cidden rahatsız ettiyse hayırlı olsun diye kestirip atın. Yani o konuda yapacak bir şey yok malesef. Olmadı telefonkonuşmalarınızı kısa kesmeye çalışabilirsiniz. Ya da bilemedim daha çok eşiniz konuşur.

Valla para pul onemli degil ama gercekten boyle bisey olsa bnde cok kizardim. Nedemek dogum yapmissinda eski kiyafet hediye etmek. 9 ay sonra senin dogum yapagini bilmiyorlar mi sanki biriktirememisler mi. Bence fazla muhattap olma..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet hediye yolladı benim kızıma hiç bişey takmadı kendileri kendi kızı sonradan doğum yaptı anında taktı altınları benimkine kullanılmış kıyafet bulup yolladı

Bosverin bu isin tek çözümü bosvermek..

Telefonda sizi igneliyor mu çocuk agliyor , kapi caldi ,dustan ciktim diye bahanelerle kisa kesip kapatin telefonu..

Veryansin edince ya ya evet öyle hi hi tamam de geçiştirin hatta telefonu az öteye koyun duymayin...

Dert etmeyin ya basit şeyler bunlar

Kıyafet konusunda eğer hediyeyse kullanılmış göndermesi çok ayıp.ev konusunda da eğer kızına yardım edip maddi olarak destek oluyor ve sen ona takıldıysan haklısın.şöyle söyleyeim benim k.v de kızı için ölür.kızının bi evi varken damat bey 2.evi alsın diye çıkardı 40bin tl nakit para verdi.oğullarına ise bin tl borç istese yok der.ee benim de sinirime dokunmuyor mu elbette dokunuyor.Allah muhtaç etmesin hiç birimizi.mesele maddi beklenti değil de,verilen değer farklı beklenen ilgi aynı olunca da insan sinirleniyor haliyle...

kimseden bi sey beklemezseniz daha mutlu olursunuz. size altin almak zorunda da degil kıyafette. alirsa iyilik yapar almazsa ne farkeder. cok mu muhtaç durumdasiniz. bosverin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence abartıyosun Bunlar her ailede olan şeyler Biz de kuzenlerimizin küçülmen kıyafetlerini giyerdik Ben de çok yıpranmayan kıyafetlerimi teyzemin çocuklarına verirdim Buna sevinirdik de Ev alan birinin söylenmesi de çok normal Haberiniz olması lazım

Eğer kocaniz calisiyorsa kayinvalideden niye bir şey istiyorsunuz ki sizin kendinizi geçindirme sorumlulugunuz size ait olmali değil mi ?

Hediye.de onların ayibi yapacak bir şey yok zorla değil ki bu isler..

Evinizde ki huzurunuzu bozmuyorlarsa evmis altinmis kiyafetmis takmayin..
Cocugunuza altininizi da alirsiniz kendinize evde alirsiniz , kiyafette ihtiyaciniz mi var ki medet umuyorsunuz ??

Aynen katitliyorum soylediklerine bence giyilmis olsun bi sorun olacagini sanmiyorum benimde yegenim var 6 aylik onun kucuklerîni yengem bana verecek yep yeni hepside kalitemi bebek elboseleri kolay eskimiyor ilk bebegim olacak benimde bence bana kayin validem yollasa kotu karsilamam.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bazii kadınlar boyle kizlarina asidi düşkün oluyorlar. Ev muhabbeti size nisbet yapmak için değilde duskunlukten... E bu kadarbduskun olunca hediye de onlara boyle bonkor davraniyolar. Soyleyeceksiniz başka yolu yok

Back
X