Kocamın ailesine tahammül edemiyorum

Yorgunsavas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
8
-2
1
32
Merhaba arkadaşlar . 9 aylık bir bebeğim var . Kayınvalidemlerle düğün öncesi ufak tefek ağız dalaşı olmadan kırıldıgım şeyler olmustu. Cok gündeme getirmek . Ayda bir gidiyorux cocuktan sonra da . Eşim de biz gidelim onlar gelmesin uğraşma diyor hep. Annem cok yakınımda oturuyor. Cocuga annem baktıgı için bir kıskanclık var fark ediyorum. Annemi tanımadıkları halde gıcık olmuslar anlıyorum . Tabi karşılıklı gıcıklasmalar oldu. Bebeğime müdahale etmeye calıstı kaynanam ben de arayı soğuttum derken kaynımdan tepki aldım. Şöyleki onlara gittiğimizde gelişigüzel uzanıyor. Göbeğini acıp kaşıyor. Eskiden dikakt ederdi. Sürekli bana laf sokmalar. Eşime söyledim fark etmediğini söyledi. Ben uyarırıö öle yapsa falan amanyok yani tık yok. Bu akşam da ordaydık ve artık doldum. Cok konusmak istemedim zaten ayaklarım geri geri gidiyordu. Kaynım sürekli bana laf sokuyor cevap vermiyorum. Eşim de anlamıyor tabi. Mesala şöyle ben aşı kısırlık yapıyor demiştim kayınpedere oldunuz mı diyr sorunca. Bugün de kaynım bizim işçiler kısırlık yapıyor diolar cok cahiller falan gibi bir kaç tane benzer şeyler yaptı. Bana laf sokuyor belli acık anlaıyorum . Ben den de 5 yaş küçük. Artık böyle patlıcam içime patlıyorum. En sonra bebeğimin altınj değşitirken odaya eşim geldi söyledim inanmadı bana dünya senin etradında mı dönüyor herşeyin altından bişi çıkarma vs gibi. Dönerkende kavga ettik. Artık dinlemicem uydurma dedi ve eve geldik şehirdısına gidicekti yola cıktı. Ben o kadar üzgünüm ki. Bu sırada kaynım abla su içer misin vs iyi davranıyor arada laf sokuyor. Ben asla onlaron evine adım atmak istemiyorum. Kocamdan ayrılma pahasına gitmeyeceğim. Nefrer ediyorum. Boşanmayı bile düşünğyorum. Eşim ailesine toz kondurmuyor . Belki yorumlarınjz içimr su serper. Cok saçma gibi geliyor belki ama cok üzgünüm

Biri bana laf sokunca çat diye o an cevap veriyorum. Özellikle eş ailesine, siz de öyle yapın.
Yapıcaktım ama bugün o kadar moralim bozuktu ki. Bir de üzerime alınmıs gibi mi yapsaydım yani o kadar şeytanımsı ki kaynım . Ben bir siteden yorumları takip ediyordum borsadan. O siteden takip ettipimi duymus mesala cahil cühala ordakiler ne saçna yorumlar basit fslan diyo ortaya sonra da abla dikkat et cocuk suyu dökcek vs dio resmen şok oldum valla bir an öncr attım kendimi evden bir daha da gitmem yani

Yapıcaktım ama bugün o kadar moralim bozuktu ki. Bir de üzerime alınmıs gibi mi yapsaydım yani o kadar şeytanımsı ki kaynım . Ben bir siteden yorumları takip ediyordum borsadan. O siteden takip ettipimi duymus mesala cahil cühala ordakiler ne saçna yorumlar basit fslan diyo ortaya sonra da abla dikkat et cocuk suyu dökcek vs dio resmen şok oldum valla bir an öncr attım kendimi evden bir daha da gitmem yani
“Hayırdır ya herkes cahil sen misin dünyanın zekisi” diyip geçin. Alındıysanız belli edin yani ne var bunda. Altta kalmayın

Evet haklısım. Kaynanam doldurdu . Sinsilik yapıyor kendi iyi davranıyor bana cocugu doldurdu başta . Ya da evde konsuuyorlar cocuk da doldu demek ki cok pis kırıcaktım ya sabır dedim duymazdan geldim kalabalıktı ev bağıra bağıra duyurmaya calıstı ama cocukla ugrasıyormus givi yaptım

Bu kafayla niye evlendiniz cok merak ediyorum madem boyle basit seylerden yuva yikmayi düşünüyorsunuz o bebegi niye yaptiniz kocaniz hakli bence dunya sizin etrafinizda donmuyor birazda dunyaya getirdiğiniz bebegi dusunseniz bence guzel olur

Merhaba arkadaşlar . 9 aylık bir bebeğim var . Kayınvalidemlerle düğün öncesi ufak tefek ağız dalaşı olmadan kırıldıgım şeyler olmustu. Cok gündeme getirmek . Ayda bir gidiyorux cocuktan sonra da . Eşim de biz gidelim onlar gelmesin uğraşma diyor hep. Annem cok yakınımda oturuyor. Cocuga annem baktıgı için bir kıskanclık var fark ediyorum. Annemi tanımadıkları halde gıcık olmuslar anlıyorum . Tabi karşılıklı gıcıklasmalar oldu. Bebeğime müdahale etmeye calıstı kaynanam ben de arayı soğuttum derken kaynımdan tepki aldım. Şöyleki onlara gittiğimizde gelişigüzel uzanıyor. Göbeğini acıp kaşıyor. Eskiden dikakt ederdi. Sürekli bana laf sokmalar. Eşime söyledim fark etmediğini söyledi. Ben uyarırıö öle yapsa falan amanyok yani tık yok. Bu akşam da ordaydık ve artık doldum. Cok konusmak istemedim zaten ayaklarım geri geri gidiyordu. Kaynım sürekli bana laf sokuyor cevap vermiyorum. Eşim de anlamıyor tabi. Mesala şöyle ben aşı kısırlık yapıyor demiştim kayınpedere oldunuz mı diyr sorunca. Bugün de kaynım bizim işçiler kısırlık yapıyor diolar cok cahiller falan gibi bir kaç tane benzer şeyler yaptı. Bana laf sokuyor belli acık anlaıyorum . Ben den de 5 yaş küçük. Artık böyle patlıcam içime patlıyorum. En sonra bebeğimin altınj değşitirken odaya eşim geldi söyledim inanmadı bana dünya senin etradında mı dönüyor herşeyin altından bişi çıkarma vs gibi. Dönerkende kavga ettik. Artık dinlemicem uydurma dedi ve eve geldik şehirdısına gidicekti yola cıktı. Ben o kadar üzgünüm ki. Bu sırada kaynım abla su içer misin vs iyi davranıyor arada laf sokuyor. Ben asla onlaron evine adım atmak istemiyorum. Kocamdan ayrılma pahasına gitmeyeceğim. Nefrer ediyorum. Boşanmayı bile düşünğyorum. Eşim ailesine toz kondurmuyor . Belki yorumlarınjz içimr su serper. Cok saçma gibi geliyor belki ama cok üzgünüm
Onları görmezden gelmeyi ve umursamamayı öğrenmelisin, zaten ayda bir gidiyorsun, hiç konuşma otur ye iç evine geç, her Allahın günü gidenler napsın, onları kale alma , dinleme, yorum yapma hiç ..

Neden kaynınızın aşı ile ilgili söylediklerini üzerinize alındınız? Daha önce söylediyseniz unutmuştur bile belki.
Bu öyle içeride eşe şikayet edip üzerine kavga edecek, bir daha asla gitmem, gerekirse boşanırım denilecek bir mesele değil kusura bakmayın. Bahane arıyordum diyorsanız bilemem tabi.

Bu kafayla niye evlendiniz cok merak ediyorum madem boyle basit seylerden yuva yikmayi düşünüyorsunuz o bebegi niye yaptiniz kocaniz hakli bence dunya sizin etrafinizda donmuyor birazda dunyaya getirdiğiniz bebegi dusunseniz bence guzel oluri

aşı kısırlık yapmıyor kanıtlandı, boşuna alınmışsınız demeye geldim.

Öyle yazıkki kocanla bunlar yüzünden kavga etmişsin artık dinlemeyeceğim demiş birde size yazık oluyor cevabını verebiliyorsan vereceksin yoksa duymazlıktan geleceksin herkes nelerle uğraşıyor sende kaynım laf soktu diye boşanmaya kalkıyorsu
Valla bacaklarını açıp karşımda oturabiliyorsa eşimde buna birşey demiyorsa bir anormallik var derim

asi kisirlik yapmiyor. asi kisirlik yapiyor diyene ben de cahil muamelesi yapardim.
siz bastan giciklanmissiniz simdi de devam ettiriyorsunuz.
ayda bir cok bunaltici bir sure degil. esinizin hatrina oturun cocugu sevsinler. bakimina egitimine mudahele ettirmeyin. adamdaki kredinizi de boyle bos seyler icin doldurmayin. dolmus zaten artik dinlemeyecegim demis.

Normal değillerki ayda bir gidiyorum bugün kaynpeder bebeğim emeklerken cocuğun elbisesinden tutup kaldrımaya calıstı. Kediyi derisinden tutup kaldırırlar ya . Ve boynunda zaten egzama var. Canice bir hareket bence. Bu insanlar kız almaya gelmeyen insanlar. Bahaneleride düğün salonunda misafirleri karsılıyorlarmıs ayıp plurmıs karşılıcak kimse yokmus. Yani ben bunları bile sineye cektim iyi davrandım ama iyilikten ...

İstisnalar vardır tabi ki ama Bi insan sizi neden sevmesin durup dururken nedrn kötü davransın neden sürekli laf sokup dursun. Ben bunu Bi türlü anlayamıyorum ve hiç bir zaman tek taraflı olduğunu düşünmüyorum. Siz çok iyisiniz herşey mükemmel ama karşınızdaki size çok kötü davranıyor öyle mi. Bence kesinlikle değil. Çoğu şey karşılıklıdır. Bana iyi hoş davranan bi insana ben neden kötü davranayım surat asayım ki. Bence sorun bizde kendimizde. Biz düzelirsek herşey düzelir diye düşünüyorum

Valla bacaklarını açıp karşımda oturabiliyorsa eşimde buna birşey demiyorsa bir anormallik var derim
Siz çocuk musunuz, niye eşiniz birşey diyecek? Ben bir kadın olarak rahatsız oluyorum lütfen daha usturuplu oturur musun diyebilecek kadar büyümediniz mi?
Her işinizi eşiniz mi görüyor?
Kanınız laf soktu diye kocanızı boşayıp 9 aylık bebeyi babasız mı büyütmek istiyorsunuz? Çocuğunuz ileride neden boşandığınızı sorduğunda amcan bana laf sokup göbeğini kaşıyordu mu diyeceksiniz?
Koşa koşa kocanıza gidip o öyle dedi bu böyle yaptı diye herşeyi ölüm kalım meselesi yapıp kocanızı maşa gibi kullanmaya kalkarsanız o da böyle cevap verir.
Bir önceki gittiğimizde şöyle dedim, şimdi gidince böyle dediler filan….insanlar 7 24 hep sizin söylediklerinizi akıllarında tutuyorlar zaten dimi
Büyüyün biraz, biraz olgunlaşın, evliliği çocuk oyuncağı yapabilirsiniz de artık annesiniz, biraz mantıklı davranın

Normal değillerki ayda bir gidiyorum bugün kaynpeder bebeğim emeklerken cocuğun elbisesinden tutup kaldrımaya calıstı. Kediyi derisinden tutup kaldırırlar ya . Ve boynunda zaten egzama var. Canice bir hareket bence. Bu insanlar kız almaya gelmeyen insanlar. Bahaneleride düğün salonunda misafirleri karsılıyorlarmıs ayıp plurmıs karşılıcak kimse yokmus. Yani ben bunları bile sineye cektim iyi davrandım ama iyilikten ...
Ya Allah aşkına bebeği derisinden tutup kaldırmamışki adam ne caniliği, aynı şeyi bende oğluma yapardım nevar bunda.siz insanlara takacak bahane arıyorsunuz resmen. Kızı istemeye gelmişler, düğüne gelmişler, vay efendim kızı almaya gelmemişler, e haklılar karşılayacak kimse yoksa onlardan başka düğüne gelenler sap gibi kendi kendilerine mi takılacaklardı. Bir de bunları bile sineye çektim diyorsunuz, mantıksız olan sizsiniz, insanlar bir kusur etmemişlerki sineye çekesiniz.kim bilir onlar neleri sineye çekti….

Evet haklısım. Kaynanam doldurdu . Sinsilik yapıyor kendi iyi davranıyor bana cocugu doldurdu başta . Ya da evde konsuuyorlar cocuk da doldu demek ki cok pis kırıcaktım ya sabır dedim duymazdan geldim kalabalıktı ev bağıra bağıra duyurmaya calıstı ama cocukla ugrasıyormus givi yaptım
Hem çocuk diyorsunuz hem bacakları ayrı oturdu diyorsunuz. Siz ne dediğinizi biliyor musunuz

Back
X