Kocamın ailesinin çocuğumu sevmesini istemiyorum

rosinant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
272
331
33
merhaba kızlar,3 ay önce 29 haftalıkken bebeğim hayata geldi.Hamileliğim boyunca eşimlede ailesiylede hayatımda yaşamadığım kadar sorun yaşadım,hepsi üzerime geldi ve benim sinyaller başladı,bayılmalarım başladı,tansiyon düşüklüğünden falan değil,burun kanamalarım ve hafif kasık ağrılarım başladı,bunların üzerine doğum yaptım.Doğum yaptığımda annemler tatildeydi yanımda kimse yoktu ve kayınvalidemler geldi,içeri girdi alnımdan öptü ve barışmış olduk istemediğim halde,çocuğum 2 ay küvezde hayat mücadelesi verdi,tam bir mucizeydi çok çekti ama hayatta kaldı,bu dönemde eşimin ısrarıyla kayınvalidemde kaldık akşam yemeğimizi hazırlıyo sabah kahvaltımızı yaptırıyodu buraya kadar normal ama çocuğum hastaneden çıktığından beri onların ona dokunmasını istemiyorum,karnımda kıymetini bilmeyip onada banada çektirip şimdi hayata gelincemi değer bilir oldular diyorum,o çocuk hastanede neler çekti hep onları suçluyorum.Kayınvalidemin acayip şekilde sahiplenme yapısı var çocuğumuda sahiplenir oldu,o küvez çocuğu sarılmaya öpmeye gelmez ama kucağına aldığında öpüyo elini çocuğun ağzına değdiriyo,kundaklamaya kalkıyo hayır diyorum kızıyo.Geliyo orasını burasını çekiştiriyo,bacaklarını düz tutturmaya çalışıyo.Geçenlerde çocuğun ortopedi randevusu vardı kalçasında bi ölçü az çıktı doktorda kundaklamayın bacağını düz tutmaya çalışmayın diye kızdı,çocuğa bakmayıda bilmiyo.Çocuğu uyutuyorum getir diyo,yemek yediriyorum bacaklarına elliyo çocuk çok rahatsız oluyo,bin kere söyledim yine yapıyo utanmadan çekinmeden,çünkü sahipleniyo ve ben delirme noktasındayım,nefes alışverişim bile değişiyo o sevince,dediğini yaptırınca,birden geriliyorum bu sefer eşimde geriliyo üzülüyorum ama ne yapıyım siz söyleyin kendimi nasıl sakinleştiriyim

İyi güzel barışın da doğumdan sonra kayınvalidenizle kalmakla çok büyük hata etmişsiniz. Şimdi tavır koysanız yersiz olacak. Yavaş yavaş uzaklaşın, ama büsbütün engel olmaya da hakkınız yok.

Sonuçta o torunu tabiki sevecek biraz abartmışsınız durumu...ilk zamanki kavgalarınızı bilemem ama bir ömür süremez sonuçta çocuğunuz da babaannesini ilerde sevecek belki,sizi halsız buldum...tamam çocuğa bakmada hatalar yapıyor olabilir ama sevmesine engel olamazsınız buna hakkınız yok

oncelikle Allah anali babali buyutsun.

Bence evinize donun ve muhattap olmamaya calisin. Lafinizida esirgemeyin bisey yaptiginda. Kimse sizden, bebeginizden onemli degil.

E onunda torunu ellerde severde. Barismasaydin madem uzak durmak istiyodun. Bide ne diye ordasin hala madem uzak durmak istiyosun.
Barışmak istemiyosun ama karşıda adım gelince barışmak zorunda kalıyosun çünkü huysuz olan taraf sen oluyosun,ayrıca çocuğum bi mücadele içindeyken ben böyle işlerle uğraşmak istemedim kapatıyım konuyu dedim demez olaydım.Torununu sevme konusunda biz küvezden yeni çıktık ve kan hücreleri çok çabuk yıkılıyo kan tedavisi görüyo bu yüzden bağışıklık sitemi yok,ben onu emzireceğim zaman saçlarımı topluyorum elimi yıkıyorum kolonya sürüyorum temizde bir sabahlık giyip kucağıma alıyorum,ben böylr yaparken dan diye çocuğa dalması doğrumu,sert tepki vermeden beni anlasan

Tamam iste kendi evinde rahatca duzenini kur.

Buraya kadar normal dediğiniz yer bana normal gelmedi madem size çektirdiler, madem sevmelerini istemiyorsunuz neden 2 ay boyunca ona yemek hazırlattınız? Ameliyat ağrıları geçene kadar bakıcı tutabilirdiniz
Ben küs kaldıkça çıldırıyolar ve beni suçlamaya başlıyolar,sen konuşmamaya yer arıyodun şimdi fırsat buldun konuşmuyosun diyolar,eşimle aram düzelmiyo o şekilde hep mutsuz oluyoruz,annemi babamı arıyolar onları işin içine karıştıyolar illallah ettiriyolar.ben sabah 8de hastaneye gidip gece 12de çıkıyodum çocuğumun yanında duruyodum,eşimde annesine gelip yemek falan yiyodu,ille kalalım diyince iyi ya dedim artık.Hastaneden çıktık kayseriye sevk olduk,yeni geldik eşyaları burdan toparladım yarın evime geçiyorum

Annen tatilden donmedi mi? Ya ona git yada evine
Döndü annem,ben annemde gitmek istemiyorum,çocuğumla artık başbaşa kalmak istiyorum.Eşimin ailesi ön planda kendileri olsun istiyolar annemlerin değil.Eşim evde yorulursun burda rahatsın diyo onada bağırıyorum artık,doğum yapan kızım yanına annesi gelir ben kaynanamda kalıyorum,annemi niye dışlıyosun i,ben burda kalıyorum diye çok gelemiyo torununu bile göremiyo diyorum sesini çıkarmıyo

çift üyelik???
babaanne yemeği pişirecek,kahvaltıyı hazırlayacak ama torununu sevemeyecek???

KV kız, anneye kız, kocaya kız o da yetmesin burda yorum yapanlara kız. Bence kötü bir hamilelik üstüne de kötü bir doğum geçirmişsin ama yetmemiş bir de yavrun rahatsızlık yaşamış canım senin psikolojin durma duman. Sen tek başına bakmak istiyorsun ama psikolojin asla bu duruma el vermez. Önce bir kendini topla ayrı eve çık anneni yanına çağır annen sana baksın sen bebeğine bak. Bu hayatta Ota b.ka da sinirlenme Relax ol biraz bu kötü zamanlar da geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…