Bunun için çabalıyorum günlerdir,çocuğu hastaneye götürüp duruyoruz şu işler bitsin öyle gidelim diyip duruyo.Bu hafta içi geçiyorum inşallha ama her gün bana gelmeye kalkar bu kadınEvine dön
Barışmak istemiyosun ama karşıda adım gelince barışmak zorunda kalıyosun çünkü huysuz olan taraf sen oluyosun,ayrıca çocuğum bi mücadele içindeyken ben böyle işlerle uğraşmak istemedim kapatıyım konuyu dedim demez olaydım.Torununu sevme konusunda biz küvezden yeni çıktık ve kan hücreleri çok çabuk yıkılıyo kan tedavisi görüyo bu yüzden bağışıklık sitemi yok,ben onu emzireceğim zaman saçlarımı topluyorum elimi yıkıyorum kolonya sürüyorum temizde bir sabahlık giyip kucağıma alıyorum,ben böylr yaparken dan diye çocuğa dalması doğrumu,sert tepki vermeden beni anlasanE onunda torunu ellerde severde. Barismasaydin madem uzak durmak istiyodun. Bide ne diye ordasin hala madem uzak durmak istiyosun.
Tamam iste kendi evinde rahatca duzenini kur.Barışmak istemiyosun ama karşıda adım gelince barışmak zorunda kalıyosun çünkü huysuz olan taraf sen oluyosun,ayrıca çocuğum bi mücadele içindeyken ben böyle işlerle uğraşmak istemedim kapatıyım konuyu dedim demez olaydım.Torununu sevme konusunda biz küvezden yeni çıktık ve kan hücreleri çok çabuk yıkılıyo kan tedavisi görüyo bu yüzden bağışıklık sitemi yok,ben onu emzireceğim zaman saçlarımı topluyorum elimi yıkıyorum kolonya sürüyorum temizde bir sabahlık giyip kucağıma alıyorum,ben böylr yaparken dan diye çocuğa dalması doğrumu,sert tepki vermeden beni anlasan
Ben küs kaldıkça çıldırıyolar ve beni suçlamaya başlıyolar,sen konuşmamaya yer arıyodun şimdi fırsat buldun konuşmuyosun diyolar,eşimle aram düzelmiyo o şekilde hep mutsuz oluyoruz,annemi babamı arıyolar onları işin içine karıştıyolar illallah ettiriyolar.ben sabah 8de hastaneye gidip gece 12de çıkıyodum çocuğumun yanında duruyodum,eşimde annesine gelip yemek falan yiyodu,ille kalalım diyince iyi ya dedim artık.Hastaneden çıktık kayseriye sevk olduk,yeni geldik eşyaları burdan toparladım yarın evime geçiyorumBuraya kadar normal dediğiniz yer bana normal gelmedi madem size çektirdiler, madem sevmelerini istemiyorsunuz neden 2 ay boyunca ona yemek hazırlattınız? Ameliyat ağrıları geçene kadar bakıcı tutabilirdiniz
Döndü annem,ben annemde gitmek istemiyorum,çocuğumla artık başbaşa kalmak istiyorum.Eşimin ailesi ön planda kendileri olsun istiyolar annemlerin değil.Eşim evde yorulursun burda rahatsın diyo onada bağırıyorum artık,doğum yapan kızım yanına annesi gelir ben kaynanamda kalıyorum,annemi niye dışlıyosun i,ben burda kalıyorum diye çok gelemiyo torununu bile göremiyo diyorum sesini çıkarmıyoAnnen tatilden donmedi mi? Ya ona git yada evine
EvetKonu sahibi ve cevaplayan neden ayni kisi degil. 2 uyeliginiz mi var?
Neden?
Size neNeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?