Kocamın ailesiyle çok yakın

Kızlar merhaba. Burayı yeni açtım yeni kullanıcıyım. Konu hakkında daha önce başlık açılmış mı bilmiyorum.
Ben yeni evliyim. Aslında nikahımız nisanda oldu ama 8 ağustosta evlendik. Evlendiğimizden bu yana eşimin şehir dışında yaşayan ailesine sürekli gidiyoruz ve bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı. Onlara gittiğimizde annesi sürekli kalın diye ısrar ediyor ancak iki haftalık evliyiz nerdeyse ve eşimle baş başa vakit geçirmek istiyorum. Eşime bu konuyu açtığımda annesinin kötü niyetli olmadığını belirtiyor sen üzülme takma benim dediğim olur gideceğiz dedim sustu diyor. Ancak eşime susuyor benle yalnız kalınca niye gidiyorsunuz diye beni vır vır yiyor. Çok sıkıldım. Ailem daha uzakta şehir dışında . Ben öğretmenim okul açılsa da kurtulsam diye düşünüyordum ki eşim ben giderim dedi . Ben de o araba su mu yakıyor diye kavga ettik ( arabanın yakıtından yakınmıştı bi ara benim aileme gelince her şeyi yakınıyor ) . Eşimin babası engelli bize daha gelmediler ama sürekli onlara gitmemizi bekliyorlar. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Sabırlı bir insanım ama sinirliyim de aynı zamanda. Sinirimin eşimle aramızı bozmasından endişe ediyorum. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl aştınız yardım eder misiniz?
Kocanız sizin maaşınızla ve sağladınız imkanlarla evli. Ailesine sınır çizsin. Kendi ailesine maddi ve manevi yardımda bulunuyorsa sizin isteklerinizi de göz ardı etmeyecek. Siz lafını etmedikçe laf işitirsiniz.

Bu malum ırkta da hep doğu için kıçını yırtıp ama batının güzelliklerinin icinden geçme hevesi olur zaten. Batidaki kizlar onu bekliodu gelse de bi şenlensek diye. Görünce karşı kaldirima geçilesi herifin iki haftalik karısına dedigi laflara bak bak bak hele.

Dertsiz başına dert almışsın, çok canim sıkıldı. Senin ailen hangi şehirde? Şunun kardeslerine de yuz verme okuyo mokuyor diye sana ne size mi okuyorlar. Okusalar ne olacak sanki apartuman yöneticisi mi olacaklar :) herkes de okumamali ya kim amele kim demir iscisi olacak herkes okursa. Parasi yoksa okumaz napalim yani biriniz ogretmen birinin astsubay kendinize yetmez ki baskasina bakasiniz.

Once bi kendi elinden is gelsin de sonra babana laf soylesin ayrica. Hem adamin arabasina bin hem cemkir nankore bak cok kuruldum. Bu seni kolay kolay birakmaz da. Adalet anlayışı yok ve pişkin süründürür seni. Bunun anasina danasina falan ne gidiosun bu ne ki onlar ne olsun besbeter cahillerdir aksama kadar sinirlerini bozarlar senin. Niye dinlemedin babani gene de zarardan dönsen kar. Altinlari al ayril bence duzelmiyorsa ilk sene.

Kızlar merhaba. Burayı yeni açtım yeni kullanıcıyım. Konu hakkında daha önce başlık açılmış mı bilmiyorum.
Ben yeni evliyim. Aslında nikahımız nisanda oldu ama 8 ağustosta evlendik. Evlendiğimizden bu yana eşimin şehir dışında yaşayan ailesine sürekli gidiyoruz ve bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı. Onlara gittiğimizde annesi sürekli kalın diye ısrar ediyor ancak iki haftalık evliyiz nerdeyse ve eşimle baş başa vakit geçirmek istiyorum. Eşime bu konuyu açtığımda annesinin kötü niyetli olmadığını belirtiyor sen üzülme takma benim dediğim olur gideceğiz dedim sustu diyor. Ancak eşime susuyor benle yalnız kalınca niye gidiyorsunuz diye beni vır vır yiyor. Çok sıkıldım. Ailem daha uzakta şehir dışında . Ben öğretmenim okul açılsa da kurtulsam diye düşünüyordum ki eşim ben giderim dedi . Ben de o araba su mu yakıyor diye kavga ettik ( arabanın yakıtından yakınmıştı bi ara benim aileme gelince her şeyi yakınıyor ) . Eşimin babası engelli bize daha gelmediler ama sürekli onlara gitmemizi bekliyorlar. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Sabırlı bir insanım ama sinirliyim de aynı zamanda. Sinirimin eşimle aramızı bozmasından endişe ediyorum. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl aştınız yardım eder misiniz?
Sizin şuan duştan saçınızı kurutmaya fırsatınızın olmaması lazım, ne ara balayı yaptınız?

Aman ha maaşınızı ona verip evi sen idare et falan demeyin.Maaşınıza sahip çıkın.
Çocuk ilk 5 yıl yapmayın düzen otursun ki ben bu konuda ümit göremedim.
Anasına gidecekse otobüse bindin gitsin araba bana lazım diyin.
Batı da onu bekliyordu gelsin paşam batıda görev yapsın diye. Kolaydı öyle hemen batıya tayin.
Baştan sınırlarınızı çizin yoksa çok üzülürsünüz

Back
X