• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın aldatmaya meyili mi var ?

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Bugün sabah uyuyordum tüm gece uyumamıştım kulak ağrımdan dolayı içimin geçtiği bi ara eşim sürekli öpüyor ısırıyor (ısırırken de bile bile canımı acıtıyor hatta ısırdığı her yer yüzümde mor mor kalıyor nefret ediyorum bu huyundan canımı acıtıyor sevgi gösterisi falan değil bence bu) kalktım kulağım çok ağrıyor dedim lütfen rahat bırak uyumak istiyorum daha ameliyat olalı 3 gün oldu rahat bırakmadı ısırmaya devam etti böyle dalga geçer gibi sen bence cinsel ihtiyaçlarını gider dedim ben 1 ay yapamayacağım biliyorsun dedim ama böyle dalga geçiyorum (1 ay doktor kafana su değdirme kulağına falan dedi gusül alamıyorum) bu gitti arkadaşını aradı bana birini ayarla diye şok oldum şaka yapıyor arkadaşına arkadaşı falan iyi misin diyo Aguasy ile mi kavgalısınız annesine falan mı gitti diyo yani ayarlayacak gibi konuşuyo şok oldum acaba beni daha önce aldattı mı aldatmaya meyili var mı

Bugün sabah uyuyordum tüm gece uyumamıştım kulak ağrımdan dolayı içimin geçtiği bi ara eşim sürekli öpüyor ısırıyor (ısırırken de bile bile canımı acıtıyor hatta ısırdığı her yer yüzümde mor mor kalıyor nefret ediyorum bu huyundan canımı acıtıyor sevgi gösterisi falan değil bence bu) kalktım kulağım çok ağrıyor dedim lütfen rahat bırak uyumak istiyorum daha ameliyat olalı 3 gün oldu rahat bırakmadı ısırmaya devam etti böyle dalga geçer gibi sen bence cinsel ihtiyaçlarını gider dedim ben 1 ay yapamayacağım biliyorsun dedim ama böyle dalga geçiyorum (1 ay doktor kafana su değdirme kulağına falan dedi gusül alamıyorum) bu gitti arkadaşını aradı bana birini ayarla diye şok oldum şaka yapıyor arkadaşına arkadaşı falan iyi misin diyo Aguasy ile mi kavgalısınız annesine falan mı gitti diyo yani ayarlayacak gibi konuşuyo şok oldum acaba beni daha önce aldattı mı aldatmaya meyili var mı

Ne kadar abuk subuk bişey varsa hepsi senin ilişkinde. İkiniz de bir evliliği yürütecek kapasitede insanlar değilsiniz.

Senin kocanda bir tuhaf.
Aldatsa da çok şaşırmaman lazım.

Ben böyle bir adamı linç ederdim. Ağzını yüzünü dağıtmak için elimden geleni yapar sonra kapıya koyardım. İyi sakin kalabilmişsiniz.Terbiyesizliğe, edepsizliğe bak. Senin dediğin de çok aşırı saçma bir şey. Git ihtiyaçlarını gider ne demek, nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize bu cümleleri..

bir erkek için kendinden neden bu kadar taviz verir bir kadın.?
bulunmaz hint kumaşı felan mı eşiniz.? çok mu mecbur sunuz o adama ne yani bu sizin su an mahkeme de boşanma davanızın görülmesi gerekir ken siz beni aldatmaya meyilli mı diyorsunuz adamın size saygısı sevgisi olsa sizce sizi döver mı.?
(İNŞALLAH ÇOCUĞUNUZ YOKTUR) böyle bir anne babaya sahip olduğu için çok üzülürdüm. :KK61:

Back
X