• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMIN AMACİ NE OLABİLİR?

Gonca0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
904
554
53
35
..mrblar kısaca ..
Hastanede yatıyoruz çocuğum hasta bir haftadır .. 7-24ben varım arada bir gelip gidip ilgileniyor kocam ..bayan doktorlara karşı pek bir ilgili soru soruyor onlarla alakalı.. dün bir şey soracak kadına ismiyle hitap etti .. kıyameti kopardım .. çekti gtti .. telefonunu elime geciridm .. kadının bütün sosyal medyalardan araştırmış özel hesaplarını ..
.... 2-3 sene önce ben açıklık olmuştum ordaki hemşireye değişik davranıyordu arkadaşım da yanımdaydı hatta uyardı kocana dikkat et demişti o hemşireyi sosyal medyadan aramıştı .. bana tayin olduğu zamanı bile söyledi senden önce ondan hoslanmissin gbi konuştu .. peşinden koştum dedi ..
3 sene önce çocuğun bebekken yine bir gün hastalandı başka bir ilçede özel bir hastaneye gittik .. acilde gençten yine bayan bir doktor denk geldi baktı gittik .. bir şey oldu yine elime gevirmistim telefonunu o doktor bayanı twittrdan aratmis ..
Bir oldu iki oldu hadi yanlış anlamayım diyorum .. bu şekilde neden davranıyor açık açık yuzuune vurmadım ne yapmam lazm ?!!!

Adamın sağlık çalışanlarına zaafı var sanırım tövbe estağfurullah.

Yani zaman zaman ben de merak ettiğim kişilerin hesabını aratırım ama eşinizin durumu standart bir meraktan fazlası gibi duruyor, hepsini geçtim kronik çapkınlık var tamam ama evladı hastanede yatarken bunları nasıl düşünüyor anlamadım. Diğer bir açıdan yanında davranışlarını görüp yorumlayan kişi sizsiniz ve genelde o gözlemler pek şaşmaz.

Ben böyle şeyleri hazmedemem asla. Ya çocuğunuzun hatırına uyarın kendine çekidüzen versin ya da yol verin gitsin.

Kocaniz ağır sapık ne yapın edin bi sekilde ya dizginleyin yada bosayin bunu

Sadece hastane görevlilerinemi bu sekilde eşiniz.Bulundugunuz başka ortamlarda da yaptimi böyle bişey denk geldinizmi hiç ?
Hayır başka zamanlarda da bu şekilde olaylar yaşadım sadece hastanedeki kere karşı değil .. ama daha bı ilgili gbi

Öff bu ne ya, zamparalığın da adabı olur, heriften bi uçan bi kaçan kurtuluyor, korkmasa akrabalarına falan dadanır.
O kendine göre güzel bulduğu kişilere bu skeilde yapıyor mesleği konumu önemli değil kaç kez denk geldi .. sadece ben deil yakinlarimin da dikkatini çekmiş ki çeki düzen ver gibi konuştu bir iki kişi ..

Adamın sağlık çalışanlarına zaafı var sanırım tövbe estağfurullah.

Yani zaman zaman ben de merak ettiğim kişilerin hesabını aratırım ama eşinizin durumu standart bir meraktan fazlası gibi duruyor, hepsini geçtim kronik çapkınlık var tamam ama evladı hastanede yatarken bunları nasıl düşünüyor anlamadım. Diğer bir açıdan yanında davranışlarını görüp yorumlayan kişi sizsiniz ve genelde o gözlemler pek şaşmaz.

Ben böyle şeyleri hazmedemem asla. Ya çocuğunuzun hatırına uyarın kendine çekidüzen versin ya da yol verin gitsin.
Benim de peşinden kendi koştu zamanında .. ben zorla beni gel al dmedim .. ama bana ilgisi gitgide azaldı zaten normal arkadaş gibiyiz biz şuan ..

O kendine göre güzel bulduğu kişilere bu skeilde yapıyor mesleği konumu önemli değil kaç kez denk geldi .. sadece ben deil yakinlarimin da dikkatini çekmiş ki çeki düzen ver gibi konuştu bir iki kişi ..
Kreşe versen okula versen çocuğu, öğretmen bulur flört eder orda. Arkadaşınızı eve davet edemezsiniz. Bu adamla işiniz zor. Kolay gelsin.

Back
X