• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMIN AMACİ NE OLABİLİR?

Gözümle gördüğüm bir duurm yok .. mesajlaşma görmedim .. basmadim .. elimde elle tutulur bir şey olmadan neden çıkayım gideyim hayatından .. onun istediğini vermiş olurum .. belki bir şey yakalarım diye yanına kar kalmasın diye devam ediyorumdur belki . Bir süre o da .. bu arada gideceğim bir yer sığınacak bir ailem olmadığı için de olabilir.. kimsem yok her şeyimizi beraber yaptık.. çocuk olmasa bir dk düşünmem belki ama çocuk için göz capkinliklarina göz yumdum ben .. erkek bu belli olmaz .. benim memedim yapmaz diyenlerin başına neler neler geliyor biliyorum çevremde.. durumu iyi diye parası var diye devam ediyor bu şekilde olan herkes .. ama ben parasını da yemiyorum .. .. arkamda sağlam bir aile olsa farklı olurdu .. çoğu evlilik böyle sürmüyor mu ki zaten ... Ailelerimizin sorumsuzluklari yüzünden böyle adamlar olusuyor ..
İşte kadın size baştan söylediği için dedim neden devam ettiniz diye çocuk olduktan sonra icraata dökmediği sürece birşey yapmazsınız gibi geliyor.

..mrblar kısaca ..
Hastanede yatıyoruz çocuğum hasta bir haftadır .. 7-24ben varım arada bir gelip gidip ilgileniyor kocam ..bayan doktorlara karşı pek bir ilgili soru soruyor onlarla alakalı.. dün bir şey soracak kadına ismiyle hitap etti .. kıyameti kopardım .. çekti gtti .. telefonunu elime geciridm .. kadının bütün sosyal medyalardan araştırmış özel hesaplarını ..
.... 2-3 sene önce ben açıklık olmuştum ordaki hemşireye değişik davranıyordu arkadaşım da yanımdaydı hatta uyardı kocana dikkat et demişti o hemşireyi sosyal medyadan aramıştı .. bana tayin olduğu zamanı bile söyledi senden önce ondan hoslanmissin gbi konuştu .. peşinden koştum dedi ..
3 sene önce çocuğun bebekken yine bir gün hastalandı başka bir ilçede özel bir hastaneye gittik .. acilde gençten yine bayan bir doktor denk geldi baktı gittik .. bir şey oldu yine elime gevirmistim telefonunu o doktor bayanı twittrdan aratmis ..
Bir oldu iki oldu hadi yanlış anlamayım diyorum .. bu şekilde neden davranıyor açık açık yuzuune vurmadım ne yapmam lazm ?!!!
Adamın resmen tıp sektöründe olan bayanlara ilgisi var çok igrenç bi durum ya bu adamla ne yapmayı düşünüyorsunuz

Gözümle gördüğüm bir duurm yok .. mesajlaşma görmedim .. basmadim .. elimde elle tutulur bir şey olmadan neden çıkayım gideyim hayatından .. onun istediğini vermiş olurum .. belki bir şey yakalarım diye yanına kar kalmasın diye devam ediyorumdur belki . Bir süre o da .. bu arada gideceğim bir yer sığınacak bir ailem olmadığı için de olabilir.. kimsem yok her şeyimizi beraber yaptık.. çocuk olmasa bir dk düşünmem belki ama çocuk için göz capkinliklarina göz yumdum ben .. erkek bu belli olmaz .. benim memedim yapmaz diyenlerin başına neler neler geliyor biliyorum çevremde.. durumu iyi diye parası var diye devam ediyor bu şekilde olan herkes .. ama ben parasını da yemiyorum .. .. arkamda sağlam bir aile olsa farklı olurdu .. çoğu evlilik böyle sürmüyor mu ki zaten ... Ailelerimizin sorumsuzluklari yüzünden böyle adamlar olusuyor ..
Aileler sorumsuz diye değil sizin gibi bunu normalleştirip kabul edenler oldugu için bu böyle artıp gidiyo kıçına bi kaç defa tekme yese akıllanır ama siz o kadar dogal bişey gibi bakıyorsunuz ki çogu erkek böyle çogu evlilik böyle sürmüyor mu zaten falan bu nedir yaa kendiniz söylüyorsunuz onun istedigini mi vereceğim giderek diye sizin gitmenizle istedigini elde edecek bir adamla durmak neden ve bide üstüne çocuk yapmak aileniz kötü olabilir ama kendiniz çocuk yokken bi yol çizip hayatınızı bu adamdan uzakta yaşayabilirdiniz ama kabullenmişsiniz siz kendinizi gözden çıkarmışken bu adamdan sizi görmesi beklemek saçmalık insana önce kendine kıymet verecek ki digerlerinden kıymet görsün

Back
X