..mrblar kısaca ..
Hastanede yatıyoruz çocuğum hasta bir haftadır .. 7-24ben varım arada bir gelip gidip ilgileniyor kocam ..bayan doktorlara karşı pek bir ilgili soru soruyor onlarla alakalı.. dün bir şey soracak kadına ismiyle hitap etti .. kıyameti kopardım .. çekti gtti .. telefonunu elime geciridm .. kadının bütün sosyal medyalardan araştırmış özel hesaplarını ..
.... 2-3 sene önce ben açıklık olmuştum ordaki hemşireye değişik davranıyordu arkadaşım da yanımdaydı hatta uyardı kocana dikkat et demişti o hemşireyi sosyal medyadan aramıştı .. bana tayin olduğu zamanı bile söyledi senden önce ondan hoslanmissin gbi konuştu .. peşinden koştum dedi ..
3 sene önce çocuğun bebekken yine bir gün hastalandı başka bir ilçede özel bir hastaneye gittik .. acilde gençten yine bayan bir doktor denk geldi baktı gittik .. bir şey oldu yine elime gevirmistim telefonunu o doktor bayanı twittrdan aratmis ..
Bir oldu iki oldu hadi yanlış anlamayım diyorum .. bu şekilde neden davranıyor açık açık yuzuune vurmadım ne yapmam lazm ?!!!