kocamın anlamsız tavırları :((

kimsinnsen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
301
179
103
36
arkadaşlar merhaba,
ben kocamın anlam veremediğim huylarından nasıl kurtulabilirim?örneğin bi tartışma oluyor ve %100 haklıyım,tartışıyoruz ben trip atıyorum ilgi bekliyorum bi bakıyorum kocam benle konuşmuyo.ben ondan ilgi beklerken o daha çok kendini geri çekiyo.4 yıllık evliyiz nişanlılık dönemi vs. bu durum hep böyleydi.karşılıklı tripleşmenin sonrasında da hep ben onunla konuşmaya çalışıyorum.çünkü onunla küs olmaya dayanamıyorum.oda bu zaafımı biliyo bunu kullanıyo.bu durum çok canımı sıkıyo.ben kocamın bu hallerinden nasıl kurtulayım?bi akıl verin...

arkadaşlar merhaba,
ben kocamın anlam veremediğim huylarından nasıl kurtulabilirim?örneğin bi tartışma oluyor ve %100 haklıyım,tartışıyoruz ben trip atıyorum ilgi bekliyorum bi bakıyorum kocam benle konuşmuyo.ben ondan ilgi beklerken o daha çok kendini geri çekiyo.4 yıllık evliyiz nişanlılık dönemi vs. bu durum hep böyleydi.karşılıklı tripleşmenin sonrasında da hep ben onunla konuşmaya çalışıyorum.çünkü onunla küs olmaya dayanamıyorum.oda bu zaafımı biliyo bunu kullanıyo.bu durum çok canımı sıkıyo.ben kocamın bu hallerinden nasıl kurtulayım?bi akıl verin...

Günaydın!!!
Ters köşeye yatır arkadaşım.
Eninde sonunda gelir zaten.

Evet erkekler bunu cok iyi kullaniyor,haksiz bile olsa,küsüp,hakliymiscasina gonullerinin alinmasini bekliyorlar,senin gibi benim gibi küslüge tahammulu olmayanlarda,yeri geliyor haksiz bile olsalar,küs kalmamak icin peslerinden kosuyorlar.tabi onlardada ego tavann.

Evet erkekler bunu cok iyi kullaniyor,haksiz bile olsa,küsüp,hakliymiscasina gonullerinin alinmasini bekliyorlar,senin gibi benim gibi küslüge tahammulu olmayanlarda,yeri geliyor haksiz bile olsalar,küs kalmamak icin peslerinden kosuyorlar.tabi onlardada ego tavann.
kesinlikle öyle.bende sadece bizimki böyle sanıyodum böyle bi tür varmış demekki.:KK17: ama gerçekten çok rahatsız edici ve kendimi kullanılmış gibi hissediyorum.

bunu yapmayı okadar çok istedimki.kaç defa şartladım kendimi .ama yok dayanamıyorum.bide benle konuşsun diye uğraşıyorum hatta.offf :KK61:
Ya çok şekersin valla. Ne gibi şeylerden bu kadar triplere geliyorsunuz ikiniz de? Demek sizin durumunuzda trip bir çare değil, beyimiz daha inat. Siz de o zaman hiç tribe girmeyin derim ben. Haklı olduğunuz konuda ya bildiğinizi yapın, ona küsmeden darılmadan, yada o sizin istediğiniz bişeyi yapmıyor mu, siz de onun istediği başka bişeyi yapmazsınız.

Kus olunca başka odaya çekilin film izleyin müzik dinleyin. Biraz beklicektir gelmenizi ama siz gitmeyince pasa pasa pesinizden gelecektir. Hic unursamayin bakin nasıl burunları dusuyor

Ben hic trip atmam atamam beceremiyorum
hakliyken haksizlik ettiyse aksine ortami yumusatip mesela kahve icerken falan uzuldugumu soyluyorum
yada durduk yere sarilip sen beni uzdun diyorum :)

5.yilimiz evlilikte
8yildir beraberiz %95 hakli cikarim :) :)

Ben birisi trip atinca hic takmam belki esinizde hoslanmiyordur
kuserse kussun derim mesela

Ya çok şekersin valla. Ne gibi şeylerden bu kadar triplere geliyorsunuz ikiniz de? Demek sizin durumunuzda trip bir çare değil, beyimiz daha inat. Siz de o zaman hiç tribe girmeyin derim ben. Haklı olduğunuz konuda ya bildiğinizi yapın, ona küsmeden darılmadan, yada o sizin istediğiniz bişeyi yapmıyor mu, siz de onun istediği başka bişeyi yapmazsınız.
:110: aslında dertsiz halimizi dert ediniyoruz kendimize.saçma şeylerden sorun çıkartıyoruz.yenileniyoruz renkleniyoruz sanırım bu halimizle :KK73:çocukmuyuz neyiz yavv

Ben hic trip atmam atamam beceremiyorum
hakliyken haksizlik ettiyse aksine ortami yumusatip mesela kahve icerken falan uzuldugumu soyluyorum
yada durduk yere sarilip sen beni uzdun diyorum :)

5.yilimiz evlilikte
8yildir beraberiz %95 hakli cikarim :) :)

Ben birisi trip atinca hic takmam belki esinizde hoslanmiyordur
kuserse kussun derim mesela
vaaoovv süpermiş gerçekten.şimdi düşündümde bende bazen öyle yapıyorum mesela işteyken ikimizde ona mesaj yazıyorum.böyle yapınca beni çok üzüyosun ben sensizliğe dayanamıyorum diye.akşam hiçbişey olmamış gibi konuşuyoruz.tamamdır doğru yöntem bu :KK9:

Benim eşimde öyle
İyiyken çok iyi, kötüyken resmen düşman kesilir, trip atar vs
İlk bi sene hep gidip ben konuşmaya çalıştım, ben konuşmaya çalıştıkça yeni gelin gibi nazlandı.
Şimdi kavga ettiğimizde hiç ne konuşalım ne de ne oldu demiyorum ya yatak odasına geçiyorum ya da kulaklığı takıp ilgilenmiyorum onunla.
Gelip konuşuyor kendi yanıma veya ortamı konuşmaya zorluyor soru soruyor ciddi ciddi sonra ortamı yumuşatıyor.
Sen gitme bi kere dayan sonrası gelir

Back
X