Kızlar herşey aştık ama buna bi çözüm bulamadım ya sürekli telfonlarına dakika yada para istiyolar(özellikle kızkardeşi).ev borcumuz var benim cebimde 2 lira ile dolaşıyom bazen .yetmiyo borcumuz olduğu için.Ama karşı taraf sürekli bi şeyler istiyor.Benimkilerde kargoyla yiyecek içecek bi şeyler yollamaya çalışıyorlar sırf borcumuz var diye.Annem boğazımdan geçmiyo diyor.Eşiminkiler neden böyle anlamıyorum.Ne yapayım diyorum sürekli senin taraf bi şeyler istiyor bundan böyle bende yollıcam dedim.Bende onun kadar çalışıyom ve kazanıyom ama bizimkilerin hiç maddi anlamda bi talebi olmadı şimdiye dek aksine destek olmak için çabalıyorlar ama karşı taraf bıktırdılar.
Sende açma telefonlarını onlar isteyince sende bende de yok de bu kadr basit...hani yoksa yoktur zaten nerden gelicek olmayınca?
açma telefonlarını.. ne zorunluluğunuz varmış canım kaz bellemişler yolmaya çalışıyorlar
benim telefonuma parayı ne diye başkası yüklesin
iyice yüzsüzleşti insanlar yahu
Kontör yada dakikaları yoksa telefon görüşmelerini ona göre yapsınlar. Başka bişey isteseler anlayacağım ama bu çok saçma yani. Ayrıca maddi durumunuzuda gözardı ediyorlar belliki.Kızlar herşey aştık ama buna bi çözüm bulamadım ya sürekli telfonlarına dakika yada para istiyolar(özellikle kızkardeşi).ev borcumuz var benim cebimde 2 lira ile dolaşıyom bazen .yetmiyo borcumuz olduğu için.Ama karşı taraf sürekli bi şeyler istiyor.Benimkilerde kargoyla yiyecek içecek bi şeyler yollamaya çalışıyorlar sırf borcumuz var diye.Annem boğazımdan geçmiyo diyor.Eşiminkiler neden böyle anlamıyorum.Ne yapayım diyorum sürekli senin taraf bi şeyler istiyor bundan böyle bende yollıcam dedim.Bende onun kadar çalışıyom ve kazanıyom ama bizimkilerin hiç maddi anlamda bi talebi olmadı şimdiye dek aksine destek olmak için çabalıyorlar ama karşı taraf bıktırdılar.
Kızlar herşey aştık ama buna bi çözüm bulamadım ya sürekli telfonlarına dakika yada para istiyolar(özellikle kızkardeşi).ev borcumuz var benim cebimde 2 lira ile dolaşıyom bazen .yetmiyo borcumuz olduğu için.Ama karşı taraf sürekli bi şeyler istiyor.Benimkilerde kargoyla yiyecek içecek bi şeyler yollamaya çalışıyorlar sırf borcumuz var diye.Annem boğazımdan geçmiyo diyor.Eşiminkiler neden böyle anlamıyorum.Ne yapayım diyorum sürekli senin taraf bi şeyler istiyor bundan böyle bende yollıcam dedim.Bende onun kadar çalışıyom ve kazanıyom ama bizimkilerin hiç maddi anlamda bi talebi olmadı şimdiye dek aksine destek olmak için çabalıyorlar ama karşı taraf bıktırdılar.
Aynı sorun bende de var ,hatta sorunu görünce bir an bu benim hayatımı anlatmış dedim.Bu konuda eşimi ben adam edemedim.Ailene para verme,kontür alma dediğimde kavga,surat asmalar neler neler.Artık karışmıyorum zaten karışamıyorum,benim dünya kadar borcum var ailesi para,kontür derdinde.Sanki biz para basıyoruz ,annemde ev bark sahibi olalım diye sürekli erzak verir,gönderir.Annemlere üzülüyorum ,annem bana yardım eder durur,eşimde ailesine devamlı yardım eder,artık eşimin ailesine para yetiştiremiyorum en sonunda borca battık kredi çektik ,çektiğimiz kredinin içinden eşim tutup 4000 tl sini yine anasına babasına gönderdi.Bu adamı ne yaparsınız...Böyleleriyle evlenmeyeceksin anasının dibinde otursun amma bir kere hata edip evlendik..Aklıma geldikçe sinir oluyorum ,borca battık,tüm maaş tüketici kredisine ve kredi kartına gidiyor cebimde doğru düzgün para yok,birde yiğenini benden habersiz bireysel emeklilik yapmış,10 yıl para ödeyeceğim diyor...ben ne yapayım cinnet mi geçireyim...
işte buna şok oldum
kusura bakmayın ama eşinizi resmen enayilik yapıyo
sizde ailenize para gönderin bence en azında içiniz soğur biraz
sizde olay çıkarın bu ne saçmalık yahu annesi babası yok mu bu çocuğun siz zaten borca batmışsınız
ben bile çıldırdım burda sizi düşünemiyorum Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?