Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

Esimin insanlar hakkinda yaptigi yorumlara zaten uyuz olurum zaten.
Herkes ve hersey hakkinda yorum yapan elestirel bi tiptir.

Eşiniz hakkında biz de şu an olumlu/olumsuz eleştirilerde bulunuyoruz. Kaldı ki reelde samimi arkadaşlarım olsaydınız dahi size söylediklerim değişmezdi.

Ancak eşinizin yaptıgı şey eleştiriden çıkıp arkasından hakaret etmeye, dedikodusunu yapmaya dönmüş. Bu, her koşulda çok çirkin bir davranış. İnsan sırf agzı dili var diye her aklına geleni konuşmamalı.
Bir de samimiyetin temelinde "ekmegini yemiş olma" var ise gerçekten tahammül sınırlanırı iyice zorluyor bence.

Davranışlarını tasvip etmiyorsa neden aynı samimiyeti koruyor ve sizi de buna dahil ediyor?
Eğer kadının davranışları "eşinizin düşüncesine göre" normal oldugu için samimilerse o halde neden arkasından o şekilde konuşuyor, sürekli kötülüyor?

Yani ikisi arasındaki konuşmada her koşulda uyumsuz olan birşey var. Bu problem de eşinizin dengeli olamamasından kaynaklı.
Eleştirdiginiz kadının konuşması, hal ve hareketli sizin yazdıgınız kadarıyla söylüyorum -iyi veya kötü farketmeksizin- daha tutarlı gözüküyor mesela.
Eşinizle konuşmanız ve hatta onun kesinlikle düzeltmesi gereken sorun da bu tutarsızlık ve ciddiyetsizlik.

• Beğen
Reactions: anu
Şuana kadar aralarında pek bisey geçmemis ama tehlike çanları çalıyor. :duduk:Bence bu işin peşini bırakma. Bence kadınlada kocasiylada ailecek ilişkinizi bitirin bir araya gelememeye çalışın. Kadın mutsuz psikolojik olarak mutlu edebilen erkeklere yönelmeye calisiyor. Ama erkeklerde genel de dunden razi. O yüzden uzak tut aileni canım onlardan :duduk:
Iyi ama kadin gayet alimli biri esimi naapsin? Istese bulur bekar birini.
E tamam da sizin kocanızda var problem, farkında değil misiniz? Elalemin kadınından önce kocanızı dert etmelisiniz. Erkektir yapar kafasındaysanız o başka tabi.
Ben boyle bir manaya gelecek hicbir sey yazmadim. Biraz daha dikkatli okuyun isterseniz.
Eşiniz hakkında biz de şu an olumlu/olumsuz eleştirilerde bulunuyoruz. Kaldı ki reelde samimi arkadaşlarım olsaydınız dahi size söylediklerim değişmezdi.

Ancak eşinizin yaptıgı şey eleştiriden çıkıp arkasından hakaret etmeye, dedikodusunu yapmaya dönmüş. Bu, her koşulda çok çirkin bir davranış. İnsan sırf agzı dili var diye her aklına geleni konuşmamalı.
Bir de samimiyetin temelinde "ekmegini yemiş olma" var ise gerçekten tahammül sınırlanırı iyice zorluyor bence.

Davranışlarını tasvip etmiyorsa neden aynı samimiyeti koruyor ve sizi de buna dahil ediyor?
Eğer kadının davranışları "eşinizin düşüncesine göre" normal oldugu için samimilerse o halde neden arkasından o şekilde konuşuyor, sürekli kötülüyor?

Yani ikisi arasındaki konuşmada her koşulda uyumsuz olan birşey var. Bu problem de eşinizin dengeli olamamasından kaynaklı.
Eleştirdiginiz kadının konuşması, hal ve hareketli sizin yazdıgınız kadarıyla söylüyorum -iyi veya kötü farketmeksizin- daha tutarlı gözüküyor mesela.
Eşinizle konuşmanız ve hatta onun kesinlikle düzeltmesi gereken sorun da bu tutarsızlık ve ciddiyetsizlik.
Ben esimi duzeltemem zaten soyluyorum hoslanmadigimi. Durup dururken soylemiyor tabi bu kadin soyle boyle diye. Konusu geciyor o zaman inanma palavraci o diyor. Kocasiyla ilgili guzel seyler anlatiyor mesela sonra o adam bu kadindan 2 gomlek buyuk ona layik degil diyor.
Esimle ilgili problemlerim mevcut zaten karakter olarak uymuyoruz. Bunu ona da soyluyorum. Belki ilerde bosanacagiz bile.
Ama bundan baska yapabilecegim bir sey yok. Kulagini cekip oyle konusma ablalarla diyemem sanirim.

Daha once de yazdim. Kimi kadin laubali kimi esin laubali diyor. Bunlar hep gorus farklari.
Kadinin numarasi neden var denmis.
Kocasi gittikten sonra kadin grupta kalmaya devam etti. Herkeste var numarasi. Kadinla birebir sohbet ediyorlar zaten bir toplanti oldugunda.
Ben de esimin diger arkadaslariyla sohbet ediyorum. Sakalasiyoruz yeri geldigince.
Kimi zaman arkadas grubundan bi kadin ve baska bi erkek mutfakta beraber salata hazirlayabiliyor, herkes samimi birbiriyle anlayacaginiz.

Arkadasi da gozden irak olunca gonulden de irak oldu.

Mesela esim bilgisayar muhendisi, kadin esimi laptop markasi sormak icin arar. Nerde ucuz vs. bu konuda da mesajlasmislar ama hic samimiyet olmamis.
Daha once baska mesajlar da var normal yani hepsi.

O yuzden mesajlasmasinda bir sıkıntı yok. Benim takildigim lakayitlik, laubalilik, lackalik.
O kizdigim gun de aynisi olmustu. O herkesin icindeydi mesela.
Gizli sakli aldatma etme gibi bir sey yok. Amaa niyetler nedir Allah bilir.

Bu grup 10 yillik bi grup. Kimisi uniden beri arkadas. Cocuklarin dogumgunleri, toplu iftarlar, ozel davetler falan anca gorusuyoruz artik. Herkes mesgul.
Oncesinde sık sık bulusulur kadinlar muhabbet erkekler kart futbol vs olurdu yemek yenir gece 2lere kadar oturulurdu. Simdi cocuklar oldugundan kesildi bu olaylar.
Uzun uzun aciklayamadim kimse anlayamadi samimiyetin sebebini kusura bakmayin.
Hala yavsak gevsek muhabbetleri donuyor. Oyle veya boyle cocuklarimin babasina ve 7 yildir yuzyuze baktigim kadina bu laflari ettirmek istemiyorum.
Konumu kapatabilir misiniz @Mune lutfen.
Peki siz bu gruptaki eşinizin arkadslariyla mesajlasiyormusunuz.herhangi birşey sormak için ariyormusnuz. Yada diğer bayanlar nasıl?bu bayan sizi degilde eşinizi daha çok arkads edinmiş gibi. Tamam grupta kalabilir ama numarasının olması gereken erkekler değil bayanlar olmalı onlarla irtibat kurmalı. Bi durum olduğunda şismaniye hanım eşinize sorarmisniz falan filan demelı. Bu benim görüşüm ama siz aynı ortamda bulundugunuz süre zarfında çok samimi iseniz erkek bayan mutfakta salata yapacak kadar boyle msjlarida kafanıza takmamaniz lazım.

Peki siz bu gruptaki eşinizin arkadslariyla mesajlasiyormusunuz.herhangi birşey sormak için ariyormusnuz. Yada diğer bayanlar nasıl?bu bayan sizi degilde eşinizi daha çok arkads edinmiş gibi. Tamam grupta kalabilir ama numarasının olması gereken erkekler değil bayanlar olmalı onlarla irtibat kurmalı. Bi durum olduğunda şismaniye hanım eşinize sorarmisniz falan filan demelı. Bu benim görüşüm ama siz aynı ortamda bulundugunuz süre zarfında çok samimi iseniz erkek bayan mutfakta salata yapacak kadar boyle msjlarida kafanıza takmamaniz lazım.
Ben mesajlari degil bu tarz mesajlasmayi kafama takiyorum.
Evet erkek bayan nadiren de olsa bir sey sormak amacli arasabiliyoruz.
Ilk evlendigimde bana tersti bu ortam cok rahatsiz oluyordum. Esim sen odada otur falan derdi. Kadinlar erkekler kahkaha samata ben odada yalniz. Zamanla ben de onlara katildim ve garipsememeye basladim bu durumu.
Ben bulasik yikarken biri gelip mutfakta cay koyabiliyor git demiyorum haliyle. Ilk zamanlar bir adam ben ve esim calisma odasinda pcde bir seye bakiyorduk. Esim beni birakti gitti iceri. Coook bozulmustum. Aliskanliklar farkli esim ve gruptaki diger erkekler cok rahat. Evlenmeden once ayni evi paylasmislar belki ondan bilemiyorum.

sevıye yerlerde bence kadını sıl ve engelle esınden kcanlada sert cıddı cıddı knus aklını al aklını.

Ben mesajlari degil bu tarz mesajlasmayi kafama takiyorum.
Evet erkek bayan nadiren de olsa bir sey sormak amacli arasabiliyoruz.
Ilk evlendigimde bana tersti bu ortam cok rahatsiz oluyordum. Esim sen odada otur falan derdi. Kadinlar erkekler kahkaha samata ben odada yalniz. Zamanla ben de onlara katildim ve garipsememeye basladim bu durumu.
Ben bulasik yikarken biri gelip mutfakta cay koyabiliyor git demiyorum haliyle. Ilk zamanlar bir adam ben ve esim calisma odasinda pcde bir seye bakiyorduk. Esim beni birakti gitti iceri. Coook bozulmustum. Aliskanliklar farkli esim ve gruptaki diger erkekler cok rahat. Evlenmeden once ayni evi paylasmislar belki ondan bilemiyorum.
bulasik yikarlen gelip cay alma samimiyet gostergesi cok samimilet gibi

kisaca anlatmaya calisayim biraz sinirliyim karisik olmaz umarim.
Kadinin bir cocugu var ve kocasi farkli bir sehirde calisiyor. Tuhaf bi evlilikleri var. Pek bir araya gelmiyorlar ama bosanmiyorlar da. Adamla esimin arasinda da pek bi muhabbet kalmadi.

Kadin zaman zaman bazi sorunlari oldugunda falan esimi arardi. Arkadas toplantilarinda karsilastigimizda esimle sakalasmalarindan bir kez rahatsiz olup esimi uyarmistim.o senin asker arkadasin degil diyerek. Esim diger kadinlarla mesafelidir. Bu kadin herkesle bu sekilde oldugu icin cok dert etmedim esime dikkat et tavrina dedim sadece.

Biz simdi kadinin kocasinin yasadigi sehire geldik, kadin ve kocam watsaptan yazismislar, sacma salak bi yazisma beni sinirlendirdi. Esime de niye boyle sacma sapan yazdin diyemiyorum mesajlarimi niye karistiriyorsun diyecek.
Yazisma su sekilde;

Esim: xin numarasi kac? (Kadinin kocasinin numarasini soruyor)
Kadin: neden lazim?
E: ne demek neden? Lazim iste.
K: uzun zamandir istemedin onemli bir sey mi oldu?(adam bi sure once numarasini degistirdi, esimin neden o zaman degil de simdi istedigini sorguluyor)
E: cok soru sormak sagliga zararli :KK66: numarayi alayim.
K: sinirlenmek :mad: sagliga yararli zaten
E: yok o da zararli hadi numaraaa
K: sen pasa misin
E: evet nerden bildin tesekkurler numarayi ver
K: dogru duzgun iste vereyim
E: lutfen xin numarasini yazmaniz mumkun mu efendim?
K: tamam bu sefer oldu 573737373882
E: numara dogru degil mi?
K: %200
E: :KK70:
K:hahaha
E: sagol
K: rica ederim.

Siz ne dusunursunuz? Ben mi abartiyorum sinir olarak.
eşinizin sormuş olduğu neden lazım sorusu saçmalığın ötesi kadının da her ne olursa olsun eşinizden numarayı daha doğrusu böyle muhabbetlere girmesi çok yanlış ve kadının sorunu olduğunda neden eşinizi arıyor kimi kimsesi yok mu kadının dertleşmek için eşinizi arıyor yanlışlıklar hep ardı ardına gelmiş.ben olsam o bayanla görüşmesine asla izin vermem dinlemiyor mu defolsun gitsin bi zahmet.

eşinizin sormuş olduğu neden lazım sorusu saçmalığın ötesi kadının da her ne olursa olsun eşinizden numarayı daha doğrusu böyle muhabbetlere girmesi çok yanlış ve kadının sorunu olduğunda neden eşinizi arıyor kimi kimsesi yok mu kadının dertleşmek için eşinizi arıyor yanlışlıklar hep ardı ardına gelmiş.ben olsam o bayanla görüşmesine asla izin vermem dinlemiyor mu defolsun gitsin bi zahmet.
Artik gorusmeyecek zaten. Bisey lazimsa beni arasin dedim.

Kadinin bir cocugu var ve kocasi farkli bir sehirde calisiyor. Tuhaf bi evlilikleri var. Pek bir araya gelmiyorlar ama bosanmiyorlar da. Adamla esimin arasinda da pek bi muhabbet kalmadi.

Kadin zaman zaman bazi sorunlari oldugunda falan esimi arardi. Arkadas toplantilarinda karsilastigimizda esimle sakalasmalarindan bir kez rahatsiz olup esimi uyarmistim.o senin asker arkadasin degil diyerek. Esim diger kadinlarla mesafelidir. Bu kadin herkesle bu sekilde oldugu icin cok dert etmedim esime dikkat et tavrina dedim sadece.

Biz simdi kadinin kocasinin yasadigi sehire geldik, kadin ve kocam watsaptan yazismislar, sacma salak bi yazisma beni sinirlendirdi. Esime de niye boyle sacma sapan yazdin diyemiyorum mesajlarimi niye karistiriyorsun diyecek.
Yazisma su sekilde;

K: uzun zamandir istemedin onemli bir sey mi oldu?(adam bi sure once numarasini degistirdi, esimin neden o zaman degil de simdi istedigini sorguluyor)

Kadın zaten normal değil eşiniz de az degil yani kusra bakmayin. Haklısınız sonuna kadar ben olsam o kadina gider patir patir soylerim esime mesaj atmamasini.

Ben yazışmadan da siz anlattıklarınızdan da kadının vıcık vıcık biri olduğu izlenimi alıyorum. Ve eminim tüm erkeklere karşı böyledir. Eşiniz onu umursamıyor bence, Evet muhabbet etmelerine müsade etmeyin ama eşinizi sıkmayın. Kadın cıvık davrandığında eşinize karşı falan tersleyin. Ki anladığım kadarıyla siz biraz mesafeli olduğunuz için sizi aramak yerine hep eşiniz üzerinden iletişim kurmayı tercih ediyor. Aralarında bişey olmadığı kesin ama kadın biraz seviyesiz gibi

Ne demek telefonumu karistirdi der siz onun esisiniz elbet karstracaksiniz syleyn bole bole die bn olsam kafayi yemidtim heralde

Ben kadinda bir tuhaflik gormedim. Mudurune attigi mesaja da baktigimda yanlis anlamadiysam esiniz cogu kisiye karsi boyle. Surekli laubali konusuyorsa karakterinde bu samimiyet vardir kadinla arasinda ozel birsey oldugunun kaniti degil bu.Karakterindeyse soyleseniz de birseyi degistiremezsiniz. Ayrica kadinin tedirgin oldugunu hissettim. Kocasinin numarasini neden almak istedigini niye bu kadar merak etsin acaba aralarinda yanlis bir sey var ve adamin bunu kocasina ispiyonlayacagini mi dusundu acaba?

Mesaj desiğn gibi tuhaf ve kadından cok esin daha cok laubali baska bi ortak arkadas yok mu ondan isteseymis

Yazisma su sekilde;

Eşinde normalde bayanlarla böyle diyaloglara gidiyor mu yani bu sekilde muhatap oluyormu

Cok sacma gercekten yani esinize halen yanstmiyosunuz valla szn yernzde olsam kyameti kopartrdim

Back
X