Kocamın arkadaşlarından nefret ediyorum

Acaba karşınıza alıp ciddi konuşsanız hatta bir süre ayrı kalıp düşünmek istediğinizi söyleseniz, yokluğunuzda neyin önemli olduğunu anlar belki. Eğer memnunsa da sizi sevmediğini anlamış olursunuz.
Benim fikrim üzülerek söylüyorum sevmediği yönünde. Çünkü sizinle hiç vakit geçirmek istemediğini söylüyorsunuz.
Konu sahibi su an bile kaynanasiyla meyve yiyormus. Yani halinden memnun. Buraya konu acip hicbir tavsiyeyi kabul etmemeyi de ben anlamiyorum

Konu sahibi su an bile kaynanasiyla meyve yiyormus. Yani halinden memnun. Buraya konu acip hicbir tavsiyeyi kabul etmemeyi de ben anlamiyorum
Ben fikir almak için konu açtım. Tavsiye kabul etmiyorum demedim. O ayrı bu ayrı kocamla problemim varsa kayınvalidemle oturmak suç mu oluyor? Tavsiyeniz varsa konuyu konu içinde cevaplandırırsınız. Ordan burdan yazılanları görüp başka yere laf taşımayın.

Ben fikir almak için konu açtım. Tavsiye kabul etmiyorum demedim. O ayrı bu ayrı kocamla problemim varsa kayınvalidemle oturmak suç mu oluyor? Tavsiyeniz varsa konuyu konu içinde cevaplandırırsınız. Ordan burdan yazılanları görüp başka yere laf taşımayın.
Muhtemelen esiniz disarida, siz de onun ailesiylesiniz. Her hafta sonu oldugu gibi. Bunu belirtmek icin yazdim.
Ayrica bosanmayacaksaniz bile biraz blöf yapabilirsiniz, yagmasan da gürle demişler. Bosanmamak icin sadece siz degil, esiniz de fedakarlik yapsin

Adamın hayatı çok güzel.arkadaşlarıyla işiyle hobileriyle aynen devam ediyor.çamaşırı ütüyü yemeği anası yapıyordu artık sen yapıyorsun.ekstradan canı isteyince yatmak için sen varsın.e ana babası da cici gelin görüyor onların da ağzını bağladı.seni de kendi anana bacına kankine bırakmıyor anasına bırakıyor ki ne aklı kalsın ne tartışma çıkarabilesin.oh daha ne olsun.bundan iyisi heralde çocuk doğurup her şeyiyle ilgilenerek ona sadece gururlanmayı bırakman.zaten bebek de var ne işin var sen annemlerle kal der artık o eşli buluşmalara da gitmeniz gerekmez.mis gibi.

Üzücü olan nedir?
Sadece eşinizi nasıl memnun ederim derdinde olmanız. Tavrınızı koyamıyorsunuz. 11 yıllık evli biri olarak söylüyorum ki keskin çizgileriniz olsun. Orta yolu bulmaya çalışın ama karşı tarafta bunun için çaba gösteriyorsa. Bu kadar çabalamanız gerekiyorsa o ilişki yürümüyordur zaten.
Çabanızı anlıyorum hemen ayrılmak istemiyorsunuz ilk seçenek bu olmasın diyorsunuz. Ama sizinle zaman geçirmekten hoşlanmayan biriyle kendinizden taviz vermeden olamazsınız.

Bazen eşli gidiyoruz sırf yalnız göndermemek için katlanıyorum. Ağzıma alkol sürmüş değilim öyle pis mekanlar ki allahım ne buluyorlar bilmiyorum. Resmen batakhane saatler geçmek bilmiyor daralıyorum.

Arkadaslari silah dayamiyorlar esine. Arkadaslarini sevmiyorsun fakat esin ile arkadaslari arasinda fark yok. Sorun esinde. Sanirim yaslariniz genc ve esin evlilik sorumlulugunu alamiyor. Bekar hayati yasiyor adeta.

Ve üzgünüm ama seni sevmiyor. Sevse, senin ile vakit gecirmek ister. Kosa kosa arkadaslarina gitmezdi.

Tavsiyem bosanman, bu adam asla degismez. Asla kendini degerli his etmezsin bu evlilikte. Ancak yapmazsin. Üstüne bide cocuk yaparsin ve 10 yil sonra iyice yipranmis olup bu defa cocuktan dolayi bosanmazsin.

Arkadaslari silah dayamiyorlar esine. Arkadaslarini sevmiyorsun fakat esin ile arkadaslari arasinda fark yok. Sorun esinde. Sanirim yaslariniz genc ve esin evlilik sorumlulugunu alamiyor. Bekar hayati yasiyor adeta.

Ve üzgünüm ama seni sevmiyor. Sevse, senin ile vakit gecirmek ister. Kosa kosa arkadaslarina gitmezdi.

Tavsiyem bosanman, bu adam asla degismez. Asla kendini degerli his etmezsin bu evlilikte. Ancak yapmazsin. Üstüne bide cocuk yaparsin ve 10 yil sonra iyice yipranmis olup bu defa cocuktan dolayi bosanmazsin.
Eşime silah dayamıyorlar elbette istediği için gidiyor. Ama arkadaşlarının aile yapısında da böyle şeyler hoş görülüyor. Benim eşimse kesinlikle böyle bi ailede yetişmemiş ve davranışları tamamen sonradan edindiği arkadaşlarından kaynaklı. Ben bu yüzden evliliğimi kurtarma ümidim olacağını düşünerek benzer şeyleri yaşayan varsa diye burada konu açtım. Yoksa ben de biliyorum gidip dava açmayı. Emek verip yazan herkesin yorumu benim için çok değerli. Yargılamak çok basit fikir vermek görüş belirtmek önemli olan.

Eşime silah dayamıyorlar elbette istediği için gidiyor. Ama arkadaşlarının aile yapısında da böyle şeyler hoş görülüyor. Benim eşimse kesinlikle böyle bi ailede yetişmemiş ve davranışları tamamen sonradan edindiği arkadaşlarından kaynaklı. Ben bu yüzden evliliğimi kurtarma ümidim olacağını düşünerek benzer şeyleri yaşayan varsa diye burada konu açtım. Yoksa ben de biliyorum gidip dava açmayı. Emek verip yazan herkesin yorumu benim için çok değerli. Yargılamak çok basit fikir vermek görüş belirtmek önemli olan.

Hersey aileden kaynakanmiyor ki. Hepimiz ailemizden bagimsiz bireyleriz. Yani ayni ailede iki kardes bile cok farkli olabiliyor. Esin o ortami seviyor, o arkadaslari seviyor. Karakteri öyle cünkü. Bunun sucu arkadaslarinda degil.

Sonucta ailesi öyle degil ise, farkli dünyalari, ortamlari biliyor esin degil mi? Ama yinede meyhaneyi, arkadaslarini seciyor. Tekrar, esinin karakteri böyle. Üstelik tekrar üzülerek söylüyorum, seni sevmiyor. Hepimiz arkadaslarimiz ile gezmeyi severiz, ama esimiz ile evimizde vakitte gecirmek isteriz, sadece onun ile gezmeyi,..

Yani anliyorum "esimi daha nasil kendime baglarim" diye sorguluyorsun fakat esin seni sevse, hersey otomatikman olacakti zaten. Ve sevgi, ask, kendiliginden var olan seylerdir. Cabalamak ile hic kimse kendini sevdiremez.

Yaslariniz kac bu arada?

Back
X