Kocamın arkadaşlarından nefret ediyorum

Çalıştığınız halde neden katlanıyorsunuz?
Sizin adetlerde boşanmak yasak mı, ancak kefenle mi çıkılıyor koca evinden?
Hayır tabiki ama ben yıkıcı değil yapıcı olmayı seçen tarafım sanırım. O yüzden ben yıpranıyorum ya zaten. Çok yeni olduğumuz için böylr uğraşıyorum daha 1 yılımız dolmadı. ipleri tamamen koparmadan önce elimden geleni yapmak daha mantıklı geliyor. Ha yine olmazsa kendi bilir en azından vicdanım rahat derim.

Para nasıl yetişiyor bu kadar benzine içkiye filan , sağlıklı beslenmek bile bu kadar pahalı iken
Evlenirken borcumuz yoktu ailelerimiz sağ olsun. Eve 2 maaş giriyor çocuk yok. Yetişiyoruz şimdilik. Acaba ilerde masraflar artsa ev alsak borç yapsak keyfine harcadığı parayı azaltır mı diye düşünüyorum.

Hatasını anlayacağına beni suçluyor. Ben haksız duruma düşüyorum. Sen de çık diyor hiç hobin yok arkadaşın yok kendin zaman geçir hep bana bağlısın diyor. Arkadaşlarına gitmesindense yanımda içmesine izin vermeli miyim sizce?
Bakin içmek var içmek var..Evde içmesine izin verdiğinizde 1 bardak bira ile duracaksa, sınırını bilecekse ve eve bağlandığını görürseniz meyhaneler de içeceğine evinde sizin yanınızda içsin tam tersi olacaksa tabi ki hiç konusunu açmayın..
Mesela benim eşim o dönem bira dışında ağzına bir şey sürmezdi ..ve ben hiç müdahale etmedim..
Arada çok nadir istediğinde 1 taneden başka alma bence derdim. O da ya bir alırdı ya 2..

Tabi bunları biz 15 sene önce yaşadık.

Şimdi ise kendi ne alır ne içer sene de 1 Onun memleketine gidince bir iki arkadaşıyla sadece bir kaç bira içer ben yine hiç karışmam. .Tabi arkadaşları iyi insanlardır eşli olarakta mutlaka görüşürüz. .Hatta bayanlarda içer ama ben içmem. .Güzel birkaç saat geçiririz ayrılırız.

Tabi buluşmalar Evde aile içinde olur.Onlarda öyle meyhane kültürü yoktur.

Sizin öncelikle Arkadaş buluşmalarindan ziyade Meyhaneye gitmesini engellemelisiniz.

Hayır tabiki ama ben yıkıcı değil yapıcı olmayı seçen tarafım sanırım. O yüzden ben yıpranıyorum ya zaten. Çok yeni olduğumuz için böylr uğraşıyorum daha 1 yılımız dolmadı. ipleri tamamen koparmadan önce elimden geleni yapmak daha mantıklı geliyor. Ha yine olmazsa kendi bilir en azından vicdanım rahat derim.
Siz de haklısınız.
Koca müsveddeleri evliliği sürdürmek için neden çabalasın ki her şeyi yapmak kadının görevi.

Evlenirken borcumuz yoktu ailelerimiz sağ olsun. Eve 2 maaş giriyor çocuk yok. Yetişiyoruz şimdilik. Acaba ilerde masraflar artsa ev alsak borç yapsak keyfine harcadığı parayı azaltır mı diye düşünüyorum.
Hic Sanmıyorum Para yüzünden stres olursa daha çok sarar böyle seylere.
Stresinden kaçmak için.

Nasıl evliliğinizle ilgili akıl vermeler canım? Biraz daha detay yazar mısın? Belki bizim de işimize yarar senin yaptıkların
Senin eşinin arkadaşları öyle mi bilmiyorum ama bu dediğim adam bizim evliliğimizde 3. Kişi olmuştu. Ben eşimin istediği eve taşınmayınca erkek dediğin masaya yumruğunu vurup sözünü dinletir diye bir cümle söylemiş eşime. İşte orda son nokta oldu. Ondan sonra yavaş yavaş kopartmak zorunda kaldım aradaki bağlarını. Çünkü eşime zarardan başka bişey değildi. İnşallah sizde bu durumdan kurtulursunuz

O sevmediğim arkadaş belasının hanımı da vazgeçirmeye çalışmış. Eve arkadaşlarını çağırdım hazırlıklar yaptım rakı masaları kurdum ama yine dışarıdan vazgeçmedi diyor. Ve şu an o kadın çılgınlar gibi aldatılıyor haberi bile yok. Koca bildiği adam karaktersiz şerefsiz zamparanın önde gideni. Kadın gece uyanıyor kocası evde yok düşün. Ama her defasında yolunu bulup kendilerini haklı çıkarıyorlar.

O sevmediğim arkadaş belasının hanımı da vazgeçirmeye çalışmış. Eve arkadaşlarını çağırdım hazırlıklar yaptım rakı masaları kurdum ama yine dışarıdan vazgeçmedi diyor. Ve şu an o kadın çılgınlar gibi aldatılıyor haberi bile yok. Koca bildiği adam karaktersiz şerefsiz zamparanın önde gideni. Kadın gece uyanıyor kocası evde yok düşün. Ama her defasında yolunu bulup kendilerini haklı çıkarıyorlar.
Eşinizin en yakın arkadaşından bahsediyorsunuz,. aynı şeyleri yaşıyor bile olabilirsiniz.

Hala evde içmesine izin versem mi diye soruyorsunuz, arkadaşının eşinin yaşadıkları bile örnek olmamışken size, burada ne yazılsa boş.

Eşinizin en yakın arkadaşından bahsediyorsunuz,. aynı şeyleri yaşıyor bile olabilirsiniz.

Hala evde içmesine izin versem mi diye soruyorsunuz, arkadaşının eşinin yaşadıkları bile örnek olmamışken size, burada ne yazılsa boş.
Evli olup olmadığınızı bilmiyorum ama boşan diyince boşanılmıyor. Ve eşimle ilgili arkadaşlarının karakteri dışında boşanma sebebi yok şu an için

Evli olup olmadığınızı bilmiyorum ama boşan diyince boşanılmıyor. Ve eşimle ilgili arkadaşlarının karakteri dışında boşanma sebebi yok şu an için
Evliyim 2 de çocuğum var ben size boşanın demiyorum demem de zaten en nihayetinde sizin bileceğiniz iş.

Ama baştan sizden içki,meyhane gibi alışkanlığı olduğunu gizleyen, arkadaşlarını evlendiginiz gece bile yanında isteyen adam öyle iyilikle yola gelmez diyorum.

Yukarıda bir üye çok güzel bir tavsiye vermişti, aileleri bu işe dahil etmeden kendi başınıza bu sorunu aşmanız çok zor.

Arkadaşının evliliği de size örnek olarak duruyor. Umarım istediğiniz gibi olur herşey.

Kandırılmışsınız.
Yok sayılıyorsunuz.
Kendi başınıza vakit geçirmeniz isteniyor.
Sizi umursamıyor.

Haklısınız.
Bunlar ufak tefek şeyler.

Her haftasonu gittiğiniz halde eşiniz bazen erkek erkeğe de çıkmak istiyor mu?

İster bazı hafta sonları onlarla çıkar ben de kızlarla çıkarım. Bakın bu hayat tarzıyla ilgili bişey ortak ilgiler oldukça beni rahatsız etmez. Adam seni kandırmış resmen sana ters gelen her şeyi yapıyor. O sana göre değil sen de ona göre değilsin.

Ben memur olmasına da takıldım. Konuyu okuyunca iş adamı falan sandım. Her hafta başka şehre eğlenceye gitmek baya lüks yani.

Evliyim 2 de çocuğum var ben size boşanın demiyorum demem de zaten en nihayetinde sizin bileceğiniz iş.

Ama baştan sizden içki,meyhane gibi alışkanlığı olduğunu gizleyen, arkadaşlarını evlendiginiz gece bile yanında isteyen adam öyle iyilikle yola gelmez diyorum.

Yukarıda bir üye çok güzel bir tavsiye vermişti, aileleri bu işe dahil etmeden kendi başınıza bu sorunu aşmanız çok zor.

Arkadaşının evliliği de size örnek olarak duruyor. Umarım istediğiniz gibi olur herşey.
Teşekkür ederim. Fikirlerinize önem verdiğim için buray üye olup konu açmak istedim. İlk konumda beni yalnız bırakmadınız. Yazan tüm arkadaşlara da çok teşekkürler. Burası gerçekten büyük bir aile. 🙏🏻

Merhabalar, ben eşimle 10 aylık evliyim. Ama eşim arkadaşlarıyla evli. Eşimin memleketine 2 saat mesafede başka şehirde yaşıyoruz. Her haftasonu arkadaşlarıyla görüşmek istediği için memleketine gidiyoruz. Bazen haftaiçi günübirlik gidip geliyor. Telefonu çalacak ya da haftasonu gelecek diye ödüm kopuyor. Mesajlaşmalarına bile tahammül edemiyorum. Onlarla ilgili en ufak şey söylediğimde kötü olan ben oluyorum. İpsiz sapsız serseri insanlar. Ne zaman dışarı çıksalar ben evde sinir krizine giriyorum kafamda senaryolar kuruyorum çünkü güvenmiyorum. Tecrübeli arkadaşlarım ben napmalıyım fikir verin nolur. Bu şekilde ben kendimi çok yıpratıyorum. Hoşgörsem de hiç doymayacak her gün çıkacak. Arkadaşları dışında sorunumuz yok. Yanlış kişiyle mi evlendim bir ömür ben böyle naparım :KK43:
normalde birkaç yıl geçtikten sonra erkekler dışarıya daha düşkün olur ama sizinki cicim aylarında da yapıyorsa hiç değişmez.Bazıları maalesef kopamıyor arkadaşlarından.

Birlikte çıktığımızda da elinde telefon genellikle başka alemde. Arkadaşlarıyla mı çıkıyor benimle mi belli değil. Bi de ben yazdığımda hemen cevap vermez onlara iki eli kanda olsa da cevap verir illet oluyorum.
Acaba karşınıza alıp ciddi konuşsanız hatta bir süre ayrı kalıp düşünmek istediğinizi söyleseniz, yokluğunuzda neyin önemli olduğunu anlar belki. Eğer memnunsa da sizi sevmediğini anlamış olursunuz.
Benim fikrim üzülerek söylüyorum sevmediği yönünde. Çünkü sizinle hiç vakit geçirmek istemediğini söylüyorsunuz.

Back
X