Seven adam evinde yada disarida karisiyla olur , haftada bir arkadaslariyla gorusur
Sizin kocaniz sirf evli olmak adina sizinle evlenmis , kari koca ayni mekana bile gitmekten keyif alamiyorsaniz evet kesinlikle yanlis kisiyle evlenmissiniz
Ben cocukken babam evden cikmazdi , cikacagi zaman mutlaka annemle cikardi , ayda 1 yada 2 kere arkadaslariyla cikardi
En yakin arkadasimin babasi ise her hafta sonu , her firsat byldugunda gece arkadaslariyla gezerdi , o zamanlar nedense coxuk aklimla cok ozenirdim arkadasimin babasina , ne guzel ya baban hep disari cikiyor falan diye
Neyse simdi 41 yasindayim , sonradan cok duydum meger o baba capkinin onde gideniymis , bu gecen onlarca srnede tonla sevgili yapmis , arkadasim neftet ediyor babasindan
Sizin esiniz aldatiyor demek istemedim ama esini seven ve bagli adam karisiyla gezmeyi sever , onunla vakit gecirmekten hoslanir , her firsatta kosa kosa arkadaslarina gitmez , bazi erkekler evleniyim yuvam olsun deyip kadinlarin basini yakiyor , sizinki de onlardan sanirim