Kocamın bana saygısı sevgisi kalmadı

Canım bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle. Allah analı babalı büyütsün. Sen daha yeni annesin lohusasın ve eşinde yeni bir baba. Biraz hassassın şuan belli ama yapma bak bebiş etkilenir. Eşin ses yapma diye bileğini tutmak isterken canını acıtmış . Siz artık çekirdek ailesiniz. Yeni bir melek katıldı ailenize bak eşin sallamış uyusun diye tabi ki sana yardımcı olsun bu çok önemli. Bu arada abla nasihatı kabul edersen ayakta sallamak hem zararlı hem alıştırmayın ilerde çok çekersiniz. Bebeğini yatağa bırakıp yanına bir kıyafetini koy kokunu alsın öyle alışsın yok biz uyuturuz yada uyumuyor dersen alın göğsünüzde uyutun kokunuzu alsın ama ayağınızda sallamayın derim. Birde bebeğin huysuzsa muhtemelen gazı vardır her emzirmede beslemede gazını çıkarttırın. Sen rezene çayı içmeyi alışkanlık haline getirirsen bebeğinde çok rahat eder emiyorsa. Eşin seni seviyor sayıyor bence merak etme üzülme lütfen. Güzel annecik 💐💐💐

Çok Melankolik geldiniz ..
Evet eşiniz bileğinizi ne diye büküyor o da anlasilmiyor. Ses yapıyorsunuz diye mi?

Eşiniz aşırı mantıklı , siz yeni doğum yapmanın etkisiyle aşırı duygusal.

Kendinizi lütfen toparlayın, mantıklı düşünmeye çalışın ve eşinize oranizi buranızı bükme cesareti vermeyin.
Yüz göz olmayın.Sizden özür dileyene kadar da konuşmayın.

Bırakın ayrı oda da yatsın. Gece bebeğinizi emzirdikten sonra verin o uyutsun.

Siz de gidin yatağınıza dinlenin. O peşinizden koşsun siz değil.
Eşimin mantıklı olması şiddet uyguladığı için benim duygusal olmamı canım yanıp ağladığım için mi anladınız vay be dahice

Çok ağlayıp melonkonik davranıyorsanız artık umursamamaya başlamıştır
Canım bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle. Allah analı babalı büyütsün. Sen daha yeni annesin lohusasın ve eşinde yeni bir baba. Biraz hassassın şuan belli ama yapma bak bebiş etkilenir. Eşin ses yapma diye bileğini tutmak isterken canını acıtmış . Siz artık çekirdek ailesiniz. Yeni bir melek katıldı ailenize bak eşin sallamış uyusun diye tabi ki sana yardımcı olsun bu çok önemli. Bu arada abla nasihatı kabul edersen ayakta sallamak hem zararlı hem alıştırmayın ilerde çok çekersiniz. Bebeğini yatağa bırakıp yanına bir kıyafetini koy kokunu alsın öyle alışsın yok biz uyuturuz yada uyumuyor dersen alın göğsünüzde uyutun kokunuzu alsın ama ayağınızda sallamayın derim. Birde bebeğin huysuzsa muhtemelen gazı vardır her emzirmede beslemede gazını çıkarttırın. Sen rezene çayı içmeyi alışkanlık haline getirirsen bebeğinde çok rahat eder emiyorsa. Eşin seni seviyor sayıyor bence merak etme üzülme lütfen. Güzel annecik 💐💐💐
Çocuğumun gaz problemi yok sallamaya gelince ben öyle yapıyorum.
kendiniz uc kez belirtmissiniz
Hayır ben bir günümü anlattım siz diğer günleri ne biliyosunuz

Ben çocuk doğduktan sonra kocanım yaptıklarını destan şeklinde yazarım sana. Ben de büyük kızıma doğum yaptığım zaman sanki isim bitmiş gibi eşim beni bir kenara itti resmen. Sarılmak, dokunmak, öpmek.... hepsi yalan oldu. " kızımı doyurdun mu, altı temiz mi, iyi uyudu mu..." hesap sormalara dönüştü. Senin ki yatağını iki gece ayırmış benim ki 5 ay ayırdı. Çocuğa iyi bakmam için. Kızım bir buçuk yaşındayken kızımın da onda kalması şartıyla boşanmak istediğimi söyledim. Işin ciddiyetini anladı. Psikiyatriye gittik beraber. Düzeldi. Şimdi ikinci kızımız oldu. 180 derece değişti. Inşallah sizinki de geçici bir durumdur.
Ben burada cocugu bi sure babaya birakip gidin dedgiimde kiziyorlar.birakilmali.o da sorumluluk almali ki sizi bakici olarak gormekten vazgecsin

Hamilelik döneminde dışarı çıkma eve gelmeme gibi dönemleri oldumu eğer dediğiniz gibiyse çok şüpheli. Eskiden çok ilgiliye yani.

Ben burada cocugu bi sure babaya birakip gidin dedgiimde kiziyorlar.birakilmali.o da sorumluluk almali ki sizi bakici olarak gormekten vazgecsin
Ben kızımın dadısı eşim babası. Ama gökten zembille gelmiş sanki o çocuk. Bakamıyorsun, yapamıyorsun diyordu sürekli. Madem ben bakamıyorum kendin bak o zaman dedim. Sonra bir çocuğa annesinden daha iyi kimse bakamaz sacmalama falan dedi. Ve tedavi olmayı kabul etti.

Merhaba bu gece o kadar hüzünlüyüm ki ağlayarak başladım bu satırlara. Eşimle 2016 da severek evlendik. Evliliğimizin başından beri ufak tefek sorunlar yaşıyorduk ve hepsini sevgimize aşıyoduk. Zamanla azaldı tartışmalarımız. Şimdi iki aylık birde dünya tatlısı bir oğlum var. Eşim iyi bir adam Allah var. Ama şu Bi son Bi haftadır ne olduğunu çözemiyorum. Yine herşey aynı Bi farklı olan o. Çocuk var diye ona ilgisizde davranmıyorum. Aksine dahada bağlandım sürekli yan yana olmak istiyorum. İlk başlarda yorgun olduğunu düşündüm. Ben ondan ilgi bekledikçe kaçtı iki gece yatağını ayırdı. Ağladım kendi kendime. Ertesi gün uzamasın diye sustum. Bu gece bebeğimiz çok huysuz zorla uyuttuk. Ben dünden uykusuzum. Eşim sağolsun ayağında salladı 5 10 dakika bende biraz uzanıyim diye yanındaki yastığı aliyim dedim. Bileğimi burktu ses yapmışım. Gururum kırıldı. Çıktım balkona hüngür hüngür ağladım. Umurunda bile değil. Şimdi horul horul uyuyo. Bana akıl verin.
[/QUO

Çocuk doğduğundan beri mi bu şekilde davranıyor yoksa çocuktan önce de var mıydı böyle bir şey. Bir insan sediğinin canını yaktığında bazen haklı bile olsa üzülmesine dayanamayıp gider konuşur sarılır... Benim aklıma başka bir kadın mı var acaba düşüncesi geldi. Eşinizi biraz yakından ama hissettirmeden takip edin derim. Ayrıca gerçekten çok üzüldüm durumunuza. Bu kadar acımasız ve öfkeli olması gerçekten çok kötü.

Sadece kadınlarda logusalik ya da annelik bunalımı olmuyor erkeklerde babalık bunalimina giriyor adapte süreci depresyon yasaybiliyor çünkü onların da birden düzeni hayatı degisiyor sorumluluk birden şoka bunalıma sokabiliyor sizin esinize de böyle olmuş bence konuşarak ve sabrederek onu da bu konuda bilinclendirerek atlatabilirsiniz bence

Bi sorun mu var. Anlatamıyomuyum. Yoksa siz kadınlara düşmanmısınız. Ben çocuğuma gayet annelik yapıyorum ve memnunum adam ayağındaki çocuğu bırakıp sigara içmeye gidebiliyor çünkü bebeğimi uyuttum gelip gözyaşımı mı silemiyo
Siz kesin yardım alın ne tuhaf bir yorum yapmışsınız siz kimsiniz de ben sizin düşmanınız olacağım abartmayın bu kadar.

Eşimin mantıklı olması şiddet uyguladığı için benim duygusal olmamı canım yanıp ağladığım için mi anladınız vay be dahice
Şimdi siz mesajımdan bunu mu anladınız?

Buraya derdinizi anlatmışsınız .Destek olmaya çalışıyoruz ve size beğendiremiyoruz.

O zaman şöyle söyleyelim. Bebeğinizin selameti için, eşinizle iyi bir psikologdan destek almalısınız..

Back
X