• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın başka kızlarla telefonda konuştuğunu düşünüyorum kafayı yiyecem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocam askerde kızlar önceleri mesajlarıma çabuk bakar günde 3 kez arardi en az .kocam bir de bekarken çok çapkın biriyidi ve benle nişanlı iken de biriyle yazişmis ti beni çok seviyor ama ben ona güvenemiyorum iki gündür içimde bir vesevse bir sıkıntı Instagram şifresini de değiştirmiş napaicagimi bilemiyorum kafayı yiyecem yoksa 🥺
Şifresini isteyin.

İşyeri tuvaletinde, arşivinde, deposunda aldatanlar biliyorum, karılarının son ana kadar ruhu duymadı. Her şey telefon değil, kaldı onun da kolayı var, 2.telefonu da yapar adam trafiğe göre.
Yoksa yoksa...
🤣

Yahu eli işte gözü oynasta,aynı anda 5 kadına birden bakan adamlarla flört edip kendinize aşık ettiğinizi sanıyorsunuz.
Ki en klasik yalanlar şunlardir..
Sen diğerlerinden farklısın,sen başkasın..
Seninle farklı..
Hani bunun adı asktiihh,bihter kulaklarin çınlasın.
Sonrasin ağlamalar,zirlamalar..
100 kişiyle gezmiş adam sizinle nisanlaninca ikrameye çıkmış gibi sevinmekten vazgeçin bence 🤣🤣
Böyle bir ülkede 100 kişiyle gezebilmiş adama âşık olunması da hiç şaşırtıcı değil ama.işin bir de bu boyutu var.

Ben zırt pırt hesabına giriyor dum dm kutusu hep erkek arkadaşları benimki de merak okuyordum küfürlü espirli yani sıradan erkek muhabeti diyelim ve o bana mesajlarda küfür olduğunu okumamami ve çok kıskaç biri olduğunu söyledi
O kadar âşıksan biraz gözlerini kapatıver sen de.ne yapalım yani.

Doğu da tüm erkekler böyle maalesef
Siz bu düzeni değiştirmek için ne yaptınız? Bu adamlar böyle diye diye kabul edin onlar her haltı yesin iki ağlasın sizlasin yelkenler fora...
Siz telefonu açmayın,intagram açın bakın bakalım gözyaşlarına tav olur mu ? O an sizi kapı dışarı eder çünkü adamlar kendini daha çok seviyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X