- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi ndyatasayar
Hello minnagim
peki bu programi satin mi almaliyim disaridan magazada?
yok, ben internetten yüklemiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hello minnagim
peki bu programi satin mi almaliyim disaridan magazada?
Ama eğer şifre tuşlarını değiştirdiyse işin yaşahahaha bi düzine de doğursan nafile
Espri yapıyorum gerçi, benim kamil araştırsa baksa sak diye cıkacak karşısına.
ana bak bu herzaman olmuyor
ben kurduğum zaman casusu değiştirmiştim herşeyi, dışardan hiçbişey belli olmuyordu birşeyde çıkmıyordu
çalıştırdanda çıkmıyordu, o tuşlara tıkladığındada çıkmıyordu
yok benm kamilim o kadar ince zekalı değildir o kadarını düşünemez
anlamadı, hatta benim o tür programları kullanmayı bildiğimi bile bilmez, sadece forumda yazıştığımı zannediyor kamil![]()
adamları harcadık bozuk para gibi :)
Ama eğer şifre tuşlarını değiştirdiyse işin yaşahahaha bi düzine de doğursan nafile
Espri yapıyorum gerçi, benim kamil araştırsa baksa sak diye cıkacak karşısına.
vayyy vayyy vayyyyyy..... ben sizin kamile olduğunuza pek inanmadım doğrusu ... ama eşiniz size kamile dediğine göre dört dörtlül kamillerden![]()
ama öle hiç bir erkek kadın zekasıyla başa çıkamaz
değiştirsene tuşlarını
şifrede koy en azından kısayolu açarsa bile, programa giremesin, orda birşey silmesin
ayrıca sen hemen farkedersin, açmaya çalışırsa orayı, kapıyı zorluyosa
yani deneme bile yaparsa kırmak için, denemeleri silemezki şifreli olduktan sonra
mutlaka şifre koy
hello elmacım
casus programı yüklüyosun pc ye ve herleyi kaydediyor
şifreleri
girdiği siteleri
baktığı resimleri
seyrettiği videoları
chatlerde konuşulanlar
ayrıca masaüstününde resmini çekiyor
pc yi saat kaçta açtığını
saat kaçta kapattığını
gösteren bi program![]()
bi yolu vardıda unuttum ya.. :26:
ilahi çok tatlısın
banada öğretin nasıl yükelniyor bu casus![]()
Bunu öğrenmenin de basit bir yolu var, pc ye virüs programı yüklersen ve tarama yaparsan anında yakalar
Bu programın pcde kurulu olabilmesi için ya virüs programı olmayacak ya da virüs prog na onun zararsız olmadığını tanıtman lazım.
anlamadı, hatta benim o tür programları kullanmayı bildiğimi bile bilmez, sadece forumda yazıştığımı zannediyor kamil![]()
yok, ben internetten yüklemiştim![]()
o ayakta uyuyor
daha ne şeytanlıklar var bende
allahtan temiz çıktı![]()
kızlar benim eşim masa üstüne yüklemiş nasıl yüklenildgi falan anlatılıyo ee benim görücegimi düşünmesi lazım yani şimdi yükledgni nasl anlayabilirim ben :26:
kızlar benim eşim masa üstüne yüklemiş nasıl yüklenildgi falan anlatılıyo ee benim görücegimi düşünmesi lazım yani şimdi yükledgni nasl anlayabilirim ben :26:
![]()
![]()
![]()
![]()
masaüstünemi yüklemiş kamil??
![]()
![]()
![]()