kocamın başka msn'i oldugunu ögrendim!!

Ben windows 7 kullanıyorum. başlattaki arama kısmına casus yazdım. diğerlerini bilmiyorum da windows 7 nin "casus yazılımları ya da istenmeyen yazılımları tara" diye bir seçeneği çıktı. onu tıklayınca başlatıyor zaten. ben sevgilimden asla öyle bişey beklemem de bilgisayarı sürekli birileri kullanıyor. başkasının yükleme ihtimaline karşı kontrol ettim şimdi. neyse ki bişey çıkmadı

ana bak bu herzaman olmuyor
ben kurduğum zaman casusu değiştirmiştim herşeyi, dışardan hiçbişey belli olmuyordu birşeyde çıkmıyordu :D

çalıştırdanda çıkmıyordu, o tuşlara tıkladığındada çıkmıyordu

Bunu öğrenmenin de basit bir yolu var, pc ye virüs programı yüklersen ve tarama yaparsan anında yakalar :D

Bu programın pcde kurulu olabilmesi için ya virüs programı olmayacak ya da virüs prog na onun zararsız olmadığını tanıtman lazım.

Ama eğer şifre tuşlarını değiştirdiyse işin yaş :D ahahaha bi düzine de doğursan nafile :1:

Espri yapıyorum gerçi, benim kamil araştırsa baksa sak diye cıkacak karşısına.

değiştirsene tuşlarını
şifrede koy en azından kısayolu açarsa bile, programa giremesin, orda birşey silmesin
ayrıca sen hemen farkedersin, açmaya çalışırsa orayı, kapıyı zorluyosa :1:
yani deneme bile yaparsa kırmak için, denemeleri silemezki şifreli olduktan sonra

mutlaka şifre koy

Son düzenleme:
vayyy vayyy vayyyyyy..... ben sizin kamile olduğunuza pek inanmadım doğrusu ... ama eşiniz size kamile dediğine göre dört dörtlül kamillerden :1::1::1::1::1::1:

o ayakta uyuyor
daha ne şeytanlıklar var bende

allahtan temiz çıktı :1:

Son düzenleme:
:1::1::1::1::1: ama öle hiç bir erkek kadın zekasıyla başa çıkamaz

Evet haklısın :12:

değiştirsene tuşlarını
şifrede koy en azından kısayolu açarsa bile, programa giremesin, orda birşey silmesin
ayrıca sen hemen farkedersin, açmaya çalışırsa orayı, kapıyı zorluyosa :1:
yani deneme bile yaparsa kırmak için, denemeleri silemezki şifreli olduktan sonra

mutlaka şifre koy

Yok cnm yaa, ona bakmak aklına bile gelmez onun :D en fazla pc gecmişini siler :D

Bulursa da allah kerim baska bişi bulurum ben :D

hello elmacım :54:

casus programı yüklüyosun pc ye ve herleyi kaydediyor
şifreleri
girdiği siteleri
baktığı resimleri
seyrettiği videoları
chatlerde konuşulanlar
ayrıca masaüstününde resmini çekiyor
pc yi saat kaçta açtığını
saat kaçta kapattığını

gösteren bi program :17:

ben kuramadım bu programı sağolasıca çalışmadı bir türlü :40:

kızlar benim eşim masa üstüne yüklemiş nasıl yüklenildgi falan anlatılıyo ee benim görücegimi düşünmesi lazım yani şimdi yükledgni nasl anlayabilirim ben :26:

Bunu öğrenmenin de basit bir yolu var, pc ye virüs programı yüklersen ve tarama yaparsan anında yakalar :D

Bu programın pcde kurulu olabilmesi için ya virüs programı olmayacak ya da virüs prog na onun zararsız olmadığını tanıtman lazım.

eşim virüs prıgramlarından nefret eder
bilgisayarını ağırlaştırıyomuş, aynı anda 2-3 tane savaş oyunu açıyor çünkü

kızlar benim eşim masa üstüne yüklemiş nasıl yüklenildgi falan anlatılıyo ee benim görücegimi düşünmesi lazım yani şimdi yükledgni nasl anlayabilirim ben :26:

Demek ki senin zeka küpü kocan kısayolu silmeyi unutmuş :1:

Neyse konu tavan yaptı, google da arastırın azcık rahat rahat bulursunuz

:9: :9: :9: :9::9: :9: masaüstünemi yüklemiş kamil?? :9: :9: :9:

Back
X