- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi ndyatasayar
eşinizin başka msn si oldugunu nasıl ögreniyosunuz varsa nasıl ögrenicem bilen varsa cevap yazabilirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her şeyi denedim ama yapmıyor unuttum diyor gizli sorusunuda hatırlamıyom diyo hayır yeni açılmış biliyorum kendiside dedi affetmicem bi insan normal bişey için açmaz mutlaka bişey war tehdit ettim olmadı demek war bişey bende ayrılcam bitti artık ayrılalım dedim tamam dedi kendiside ömrümün sonuna kadar warmı nabıyo ne diyo die geçiremem kısmet böleymiş buraya kadarmış sonumuz yapacak bişey yok yarın ewi terkediyorum
her şeyi hazırladım kendime ama beyimiz şifresini unuttum diyor ve açmıyor nabıcagımı bilmiyorum içinde bişey yok diyor unuttum nabıyım diyor nabıcam kızlar bi akıl verin yaa bu msn şifresi nasıl kırılırrr
her şeyi denedim ama yapmıyor unuttum diyor gizli sorusunuda hatırlamıyom diyo hayır yeni açılmış biliyorum kendiside dedi affetmicem bi insan normal bişey için açmaz mutlaka bişey war tehdit ettim olmadı demek war bişey bende ayrılcam bitti artık ayrılalım dedim tamam dedi kendiside ömrümün sonuna kadar warmı nabıyo ne diyo die geçiremem kısmet böleymiş buraya kadarmış sonumuz yapacak bişey yok yarın ewi terkediyorum
Evi terkediyorsanız kesin bitireceksiniz demek evliliğinizi.
Çünkü eğer evinizi terkederseniz ve tekrar dönerseniz bundan sonra daha kolay yapacaktır.
Tabi eğer gerçekten kabahatliyse.
kadın milleti değilmiyiz hemen en kötüsünü düşünürüz
bir soluklan yahu..hemen kesip biçmişsin...bu sebepten ev terkedilir mi....hakim boşamaz zaten böyle saçma sebepten...bi ara ben de msn almıştım bir oyun sitesi için 2-3 kere kullandım oyunlar sarmadı girmedim sonra...önemsiz gördüğüm için şifreyi unuttum,sorunun cevabını bırak soruyu bile unutmuşum,öyle kaldı....
eğer eşim bana unuttum deyince inanmasa,asılsız şeyler iddia etse ve bunu boşanmaya kadar getirse,hiiiç açıklama yapmadan tamam boşan derim...bana bu kadar güveni yoksa ne işi var yanımda....
al sana madalyonun öteki yüzü....
bu msnsi dün akşama kadar açıktı nasıl unutabilir her gün girdigi msnye neymiş iş yerinde otomatik açılıyormuş şifre girmiyomuş o yüzden unuttum diyor yalwardım agladım nolur aç die ama açmadı benim eşim bilgisayar kurdudur şifre unutmas unutsada açmasını bilir ama ben sordugumda eli ayagı birbirine girdi yüzü falan şok oldu önce yemin etti yok böle bi msn die snra açtım gösterdim ne diecegini şaşırdı iddia siteleri için açıyorum dedi bnde tamam aç o zaman bnde göreyim dedim unuttum dedi açmak istemedi bilgisayarı hep elimden almak istedi içindekileri silmek için ewet dün açmadı bugunde içini bi güsel temizleyip getirip bana gösterecekti ama ben bunu istemiyorum böle yapacagını biliyorum daha snrada bu hep böle dewam edicek
hyr dönüşü olmayacak ben bunun defalarca yalanını yakaladım benden saklı gizli iş cewirdigini ama bu son we en kötüsüydü sürekli bana yalan sölüyo benden saklı gizli iş cewiriyor en sonunda yaparsan bi daha affetmem dedim ama gene yaptı hemde en ilerisini şimdi affedersem daha da ilerisini yapacak affettti die bu böledir
sen yaşlandın apranax, o yüzden unutuyosun![]()
hyr dönüşü olmayacak ben bunun defalarca yalanını yakaladım benden saklı gizli iş cewirdigini ama bu son we en kötüsüydü sürekli bana yalan sölüyo benden saklı gizli iş cewiriyor en sonunda yaparsan bi daha affetmem dedim ama gene yaptı hemde en ilerisini şimdi affedersem daha da ilerisini yapacak affettti die bu böledir