kocamın başka msn'i oldugunu ögrendim!!

hyr dönüşü olmayacak ben bunun defalarca yalanını yakaladım benden saklı gizli iş cewirdigini ama bu son we en kötüsüydü sürekli bana yalan sölüyo benden saklı gizli iş cewiriyor en sonunda yaparsan bi daha affetmem dedim ama gene yaptı hemde en ilerisini şimdi affedersem daha da ilerisini yapacak affettti die bu böledir

keşke sabah buraya yazı yazmak yerine eşinizle gidip otomatik acılan msn ye sizde baksaydınız ..... hiç olmazsa içiniz rahat olurdu ...

dedim bende geliyim o zaman işyerinden açılsın bakıyım bende dedim tabiki hayır olmas dedi zaten coktan her şeyi silmiştir zaten bişey kalmamıştır eminim şu saatten snrada bi önemi yok zaten bitirdim her şeyi bi yalanınıda yakaladım artık kesin boşancam ben onun her şeyini cekiodum borcumuz wardı agzımı açmadım elektrigim kesildi ses etmedim dogalgazım kesildi ses etmedim ekmek yoktu ses etmedim ben bunları haketmemiştim her şeye gögüs gerdim ama demekki tek degerim yokmuş gözünde cektigim sıkıntılara yanıyorum hepsi boşunaymış

dedim bende geliyim o zaman işyerinden açılsın bakıyım bende dedim tabiki hayır olmas dedi zaten coktan her şeyi silmiştir zaten bişey kalmamıştır eminim şu saatten snrada bi önemi yok zaten bitirdim her şeyi bi yalanınıda yakaladım artık kesin boşancam ben onun her şeyini cekiodum borcumuz wardı agzımı açmadım elektrigim kesildi ses etmedim dogalgazım kesildi ses etmedim ekmek yoktu ses etmedim ben bunları haketmemiştim her şeye gögüs gerdim ama demekki tek degerim yokmuş gözünde cektigim sıkıntılara yanıyorum hepsi boşunaymış

hakkınızda hayırlı olsun o zaman iişallah çocuk falan yoktur...

kimse yuwasını yıkmak istemes o kadar sıkıntıdan snra bide ama gerçekten yapacak bişeyim yok gerçekten cok düşündüm başka bi yol bulamadım hakkımızda en hayırlısı olur inşallah bnmde kızımında ama eminimki daha iyi bi hayat yaşıcaz yalansız dolansız saklı gizli kimse arkamdan iş cewiremicek

Gözünüzle görmediğiniz sürece bir şüphe için evinizi terk etmeniz yanlış olur, bu yapacağınız çok fevri bir hareket.

Madem takip etme yolunu seçtiniz, sonuna kadar götürecektiniz, eğer varsa birşey o zaman çıkacaktınız ortaya.

Şimdi bunu yapmayın derim ben. Bırakın sizi ikna etsin eşiniz.
Sizde affettim demeyin, inanıyorum deyin..
Asla yapmayacağını biliyorum, sana güveniyorum deyin.Ve yolunuza devam edin.
Bundan sonra daha dikkatli adım atın, daha sakin takip edin eşinizi.

....................................

Bu arada evi terk edeceğiniz bir gün gelirse Allah korusun, siz gitmeyin, bırakın eşiniz gitsin ki geri dönülmesi gerektiğinde o dönsün..

HANIMLAR ARTIK VAZGEÇİN BU EVİ TERK ETME DÜŞÜNCESİNDEN..BABA EVİ ya da VALİZ BİR TEK KADINLARDA MI VAR ?

evi terkettim gerçekten artık dönüş yok benim için dün kocam beni ikna etmek için weya gitmemem için hiçbir şey yapmadı kılını bile kıpırdatmadı defol git dedi sadece bnde tmm dedim sustum eger beni isteseydi bişeyler yapardı en azından yalanda olsa bi açıklama yapardı ama hiç bişey demedi sadec DEFOLL dedi

evi terkettim gerçekten artık dönüş yok benim için dün kocam beni ikna etmek için weya gitmemem için hiçbir şey yapmadı kılını bile kıpırdatmadı defol git dedi sadece bnde tmm dedim sustum eger beni isteseydi bişeyler yapardı en azından yalanda olsa bi açıklama yapardı ama hiç bişey demedi sadec DEFOLL dedi

Ayıp etmiş ama siz evi terk edeceğim dememeliydiniz.. Tabir-i caizse onun demesiyle o defolup gitmeliydi illaki gidilecekse.

Ne fevri hareket etmiş eşiniz, ne fevri hareket etmişsiniz siz..
İnşaallah en yakın zamanda özür diler sizden ve pişman olur.Geri dönüşü yok demeyin, çevrenize anlatmayın, dillendirmeyin, evi terk ettiğinizi söylemeyin kimseye.

hello elmacım :54:

casus programı yüklüyosun pc ye ve herleyi kaydediyor
şifreleri
girdiği siteleri
baktığı resimleri
seyrettiği videoları
chatlerde konuşulanlar
ayrıca masaüstününde resmini çekiyor
pc yi saat kaçta açtığını
saat kaçta kapattığını

gösteren bi program :17:

oh oh ne güzel bir şeymiş bu.ama evli olanlar ya da aynı evde yaşayanlar için geçerli. bunun başka bilgisayarlara yapılanı yok mu :37:

çok üzüldüm durumunuza kızınız var ve eşiniz hiçbir açıklama yapmadan defol git diyebiliyor..görmenizi istemediği birşeyler var ki şifreyi
unutmuş numarası yapmış.bende buldum eşimin msn adresini açtım baktım hiçbirşey yok.face te arattım adresini face açmamış..ikimizde face
kullanmıyoruz belki o niyetle almıştır diye onada baktım..sorun oldu mu bu durum oldu.fakat birşey yapılmamış sonuçta.bu yapılmayacağı
anlamına gelmez.dikkatli olunmalı bence.eşiniz size açıklama borçlu.ne demek defol git ya çok sinirlendim gerçekten.bu haksızlık..kendiniz ve
kızınız için acele karar vermeyin bence.diyelim ki bir kadınla yazışıyor elbette ki çok yanlış ve olmaması gereken bir durum.fakat özür dileyip
gerçekten pişman olmuş olsa devam edilebilir.ama dediğim gibi pişmansa hata olduğunun farkında olur ise..ayrıca yalan söylüyordu diyorsunuz
bunların hepsi bütün olarak ele alınmalı elbette ki..eğer boşanmaktan başka çözüm yoksa bu zaten yapılacak tek eylemdir.bana tek çözüm
buymuş gibi gelmiyor.iki medeni insan gibi konuşamamışsınız bile eşiniz zahmet edip üstüne düşeni yapmamış,açıklama yapmamış.şuan
neredesiniz peki evi terkettim demişsiniz?evliliklerde bazan uçurumun kenarında görürüz kendimizi fakat boşanmak en son çare..diğer
yapılabilecek şeyleri yapsanız ve sonrasında böyle ciddi bir kararı vermiş olsanız sizin için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum..Allah yardımcınız
olsun..

bir yanlış anlaşılma olsaydı acaba eşine defol diyebilirmiydi............... inanaın bilemiyorum bu aldatılma konularında tarafsız yorum yapamıyorum ama keşke gizliden gizliye biraz takip etseydiniz . hayırlısı diyorum umarım siz de kızınızla mutlu olursunuz sonuç ne olursa olsun Allah yardımcınız olsun

Back
X