kocamin beni sevdigine ikna olamiyorum ve cok uzuluyorum

evet bence bunalmissin,
valla dun evdeydim bebekle, aksam da kizimi okuldan aldim, esim 7 de geldi eve.
ama o saate huni takiyodum nerdeyse.
Cocuk bakmak kolay deyil.

Su ese sevgi konusunda da, evlilik yipranmadikca ki yipratip yipratmamak bizim elimizde sevgi bitmez.
Cocuklarin hatiri icin zaten evlilikte sevgi saygi korunmali karsindakinin hatiri olmasa bile.

Bu arada siz sevgiye ac mi buyudunuz ?
Cok ihtiyac hissediyorsunuz, her daim gosterilmesini bekliyorsunuz cunku.
Sonucta iki cocuk annesisiniz, artik belirtli olgunluga gelmis olmaniz lazim.
herkes sevgiye ihtiyac duyar ama bu dozda deyil.

bence bunu cozmeniz lazim, gercek sorun neyse onu cozun.
Evet sevgiye ac buyudum hayatimda hep sevilmeme korkusu oldu ve esimden evlendigimiz gunden beri sevgisi disinda bisey beklemedim hic bi beklentim yoktu evlenirkende seni her zaman sonsuz sevicem vaadleriyle evlendim cok sevdi hissettirdide bende ayni sekilde cok zor zamanlar gecirdik hep elele astik hani bi insanin 20 yilda yasoyacagi zorluklari ilk 5 yilda yasadik e simdi rahata erdik hersey yoluna girdi ve ben tekrar birbirimizin gozunun icine baktigimiz zamanlara donmek istiyorum cok ihtiyacim var onun sevgisine zaten ev cocuklar ustume ustume geliyo aksama kadar o gelsin diye saat sayiyorum hani yazmislar cikin gezin kafanizi dagitin yok oyle bi imkaan oturdugum yerde birakcak yardim etcek kimsede yok

Yanlış anlama ama sen eşine fena takmışsın. Her konunu biliyorum şu harcadığın enerjiyi kendine harcasan daha mutlu olucaksın. Benim eşim hiç aramaz beni. Öğlen 12 de gider gece 3 te gelir. Hergün çalışır öyle izin falan yok bizde. 2 de çocuğum var zaten eşim beni aradımı aramadımı düşünmeye vaktim olmuyor ki iki çocuk ev işi ben akşam yatınca seviniyorum yatak gördüm diye. Relax ol biraz adamı da bığucan böyle yaparak. Bak biz kızımız için aile terapistine gidiyoruz oturup anlatıyoruz ama orda hiç aklıma gelmedi eşim beni aramıyor demek çalışıyor yahu biliyorum işte
Bizler için çabalıyor oda.

Bence çok fazla abartiyosunuz kusur ararsanız bulursunuz bunun sevmemekle ne ilgisi var ki?

Yanlış anlama ama sen eşine fena takmışsın. Her konunu biliyorum şu harcadığın enerjiyi kendine harcasan daha mutlu olucaksın. Benim eşim hiç aramaz beni. Öğlen 12 de gider gece 3 te gelir. Hergün çalışır öyle izin falan yok bizde. 2 de çocuğum var zaten eşim beni aradımı aramadımı düşünmeye vaktim olmuyor ki iki çocuk ev işi ben akşam yatınca seviniyorum yatak gördüm diye. Relax ol biraz adamı da bığucan böyle yaparak. Bak biz kızımız için aile terapistine gidiyoruz oturup anlatıyoruz ama orda hiç aklıma gelmedi eşim beni aramıyor demek çalışıyor yahu biliyorum işte
Bizler için çabalıyor oda.
O kadar dogru anlamissinki beni gercekten oyle adama taktim kafayi her dakka liseli asik gibi mic mic mic olak havasindayim cocuklarida erken yatirmaya alistirdim aksam onlar uyuyo film filan izliyoruz mesela o ayri kanepede uzanip bakinca bile film izlemek anlamsiz geliyo illa bi temas olcak bazen kendimden bende nefret ediyorum cok abartiyorum kendimide elestiriyorum kiziyorum ama huyum batsin bi gun bile biraz normal olamiyorum kafayi yemisim heralde elimden gelse kelepcelicem:)

Benimde oglum 1 yasinda bende evdeyim hep cocuk hep cocuk bunaliyorum esimi dört gözle bekliyorum..o yorgun oluncada ayni sizin gibi hissediyorum ..ona söylesem bin tane şey var kafasinda biliyorum iş yeunden nefret ediyo mesela bu bile bizi yoruyor..o da bazen şakalar muhabbet bazen durgun...bens her haline anlam yüklemekteyim..bence eşinizdr sizi seviyo sadece her dönem farkli oluyo biraz zaman..bu zamanlarda siz düsün üzerine atayin sorun sarilin

O kadar dogru anlamissinki beni gercekten oyle adama taktim kafayi her dakka liseli asik gibi mic mic mic olak havasindayim cocuklarida erken yatirmaya alistirdim aksam onlar uyuyo film filan izliyoruz mesela o ayri kanepede uzanip bakinca bile film izlemek anlamsiz geliyo illa bi temas olcak bazen kendimden bende nefret ediyorum cok abartiyorum kendimide elestiriyorum kiziyorum ama huyum batsin bi gun bile biraz normal olamiyorum kafayi yemisim heralde elimden gelse kelepcelicem:)
Seni çok iyi anlıyorum sanma ki yazıyorum ama anlamıyorum zamanın da bende öyleydim ve benin kuzum 7 sene sonra oldu düşün ki 7 sene ikimizdik. Birden hayatımız değişti tabi bende başladım neden uzaklaştın demeye sonra baktım mutsuz oluyorum ben. Hayattan beklentimi en aza indirdim ve inan ki öyle mutlu oldum ki. Sonra bir daha çocuğum oldu iyice çocuklardan eşime vakit kalmadı. Artık eşim bu sefer sen beni sevmiyorsun istemiyorsuna getirmeye başladı
Ama vaktim yok ki iki çocuğa tek başıma bakıyorum ben.ne annem ne kv dem yok yakınımda. Büyük kızım sorunlu bir çocuk benim 24 saat ağlar huysuz mız mız hiç birşeyi beğenmez ve artık işin içinden çıkılmaz hale gelince çocuk psikoloğuna başladık.orda eşimle çocuklar konusun da anlaşamadığımıza kanaat getirdi psikolog istermisiniz aile terapisine deyince evet dedik gitmeye başladık. Çok iyi geldi bize. Biz 17 senedir birlikteyiz bunun 13 senesi evlilik. Beraber büyüdük.
Geçen çocuğum hasta oldu doktora götürdüm gece eşim gelince anlattım niye aramadın dedi
İşlerin yoğun ne gerek var ben götürdüm dedim.Hem sende arayabilirsin yani gün içinde dedim.cevap şok etti beni.birgün de canım nasıl deyip sen arayıp sorsan ya dedi.yani işin özü bırak rahat bırak.eğer yapamıyorsan yardım almak en güzeli.kendine zarar veriyorsun böyle.

Basliktaki konu bence cok onemli. Cok ince bir cizgidesiniz. Sıkıldi mi, bunaldi mi, farkliliga mi ihtiyaciniz var bunlari sorgulayin ama bana kalirsa sevip sevmedigini bu kadar cabuk sorgulamayin. Bu sizi cok yipratir. Hani degisiklik sureklilik gosterse tabi dusunursunuz ama bazen oluyormus boyle. Kucuk cocugunuz oldugu icin bunalmissiniz sanirim bir de sirekli evdeyseniz. Cocuklar biraz buyuyunce hersey oturur zamanla umarim daha iyi olursunuz.

"esimle buyuk kizim yedi sonra o cocugu avuttu ben yedim yani cocuklarda dahil hersey herkes bize karsi gibi "
şu cümlen her şeyi açıklıyor bence.

Sorunları sen büyütüyorsun. Çocuk bu ağlayabilir, sorunu olabilir, okulda bir şey olabilir, hasta olabilir..O an masadan kalkmış olman kocanla olan zamandan çalmış gibi olmaz. Bu nedenden dolayı neredeyse düşmanlık besleyeceksin çocuklarına.
Ben de sorun göremedim.
Bizim bebek ağlayınca bizde öyle yapıyoruz. Büyük kızım eşim birlikte yiyor sonra onlar bebise bakıyor ben yiyorum. Normal bu.sadece ilgi istiyorsunuz bir dönemden geciyorsunuz galiba.

Ben evli değilim ama evli olsam büyük ihtimalle sizin gibi olurum. Çünkü karşımdaki insanın bir anda soğuk davranması arayip sormamasi gerçekten beni çok üzer. Ve o eve gelene kadar bunu düşünürüm. Eve geldiğinde de ilgi sevgi beklerim :KK23:Sanirim biz ilgiye aç insanlarız :KK51: ama sevilmek ilgi görmek çok güzel bir şey hele sevdiğin insan tarafındansa dadından yenmez :KK60:

Ikinci kizim 1 yasinda digeri 6 bu sehirde pek kimsemde yok bunaldigim dogru birazda hazir olmadan erken yasta esime doyamadan anne olmak cocuk sorumlulugu beni yipratti ve esime bagliliktan cok bagimli gibiyim asil sorun burda ama aşamadim bunu
Sen cok sansli bi kadinsin bence ve sana kocaman bi masallah diyorum kocan iyi seviyor ve seviliyosun Allah sana ikitane mis gibi evlat vermis onlarla mutlu ol cnm boyle seylere takilipta hayati kendine ve esine zehir etme

Bizim bebek ağlayınca bizde öyle yapıyoruz. Büyük kızım eşim birlikte yiyor sonra onlar bebise bakıyor ben yiyorum. Normal bu.sadece ilgi istiyorsunuz bir dönemden geciyorsunuz galiba.
zannımca konu sahibini karıştıran bir üye sendromu..

Aslında kaybetme korkusu oluşmuş gibi canim normaldir böyle durumlar evli olsada insan yanlız kalmak ister bekle canim sık boğaz etme zamanla hersey yoluna girecek ara ara böyle olması normal

Hemen konuya giriyim ben iki cocugu olmasina karsi sevgi bittigi an evlilik bitmeli diyen bi kadinim yani sevilmedigimi hissedip eminsem cocuk icin kurulu duzen icin aman lanet olsun deyip oturamam kocamla once evliligin devam etmesi icin karsilikli sevgimiz devam etmeli
Esimle her konuda acikca konusabiliriz iyi bi dinleyicidir anlamis gozukur beni tanir sene uzulcegimi neye kizcagimi cok iyi bilir kendisi 10 senedir hayatimda ve 2 cocugumuz var ona gore de ayni sekilde seni birgun sevmedigimi hissedersem ceker giderim der yani her tartismadan sonra sarilip beni sevdigini su hayatta hic biseyin benden kiymetli olmadigini soyler gel gorki sozleri boyleyken benim kirilcagimi bildigi seyleride yapar mesela gunde bir veya iki kere arasiriz cocuklar nasil diye arar oglen bide aksam bisey istiyonmu diye 1 haftadir arayip sormuyo mesajda atmiyo dun aksam soyledim hic aradigin yok yogunsun heralde diye yok bebis aklima gelmedi dedi ama watsapa girmis oglen e biliyonki bekliyom bi naptin demek zormu demekki telefonu eline alabilip kurcaliyon beni aramak niye aklina gelmiyo veya eve geliyo iletisimimiz kopuk iki cift laf ediyosak ne mutlu sorsan yorgun yada hasta ama yanasmak istiyosa yada onun keyfi o gun iyiyse gelir yani cani ne zaman nasil isterse oyle davranir soyleyince de olurmu oyle sey bebis siz benim canimsiniz vs..
Ha diyeceksiniz sonradan mi bu sogukluk oldu aslinda gunden gune degisiyo bi gun iyiysek bi gun daha mesafeli ustune dusmeyim oluruna birakiyim diyorum oda olmuyor resmen itiyo beni suan bi sorunlar basit ama beni kendinden boyle itmeye devam ederse ciddi sorun haline gelecek hic biseyde hevesim kalmiyoki aksam guzelce yemek hazirlidim sofra kurdum hazirlandim birlikte yeriz diye kizim durmadi sofrada ben onu susturdum esimle buyuk kizim yedi sonra o cocugu avuttu ben yedim yani cocuklarda dahil hersey herkes bize karsi gibi esim de zaten hersey cok iyi sorun yok her aile boyledir kafasinda
Nerde yanlis yapiyorum bilemedim tek istedigim sevgisini hissetmek kendi kendime yok ya bu adam beni seviyo desem hic bisey gozume buyumeyecek ama boyle yasamdan keyf alamiyorum nasil anlicam ne yapcam bilemedigim icin sizlerin fikirlerinizi bekliyorum
Canim esin seni seviyor sen sadece evde cocuklarla islerle bunalmissin ve biraz daha fazla ilgi gormek istiyorsun.Ama inan benim kocamda oyle yorgun geliyo ilgilenemiyor pek isteyken yogun oluyor arayamiyor anlayisla karsilamak lazim soguk olsa sevmese canimsiniz falan gibi seyler soylemez ne kendini uz ne esini ne decocuklarini .. degisik biseyler yap alisveris gezi vs.

Bnmde şuan ilgili alakalı sewgi böceği eşim .. Ve 2. Bebeğime hamileyim. Endişelerm var aynı şeyleri yaşamak istemiyorumm :KK43:

Hemen konuya giriyim ben iki cocugu olmasina karsi sevgi bittigi an evlilik bitmeli diyen bi kadinim yani sevilmedigimi hissedip eminsem cocuk icin kurulu duzen icin aman lanet olsun deyip oturamam kocamla once evliligin devam etmesi icin karsilikli sevgimiz devam etmeli
Esimle her konuda acikca konusabiliriz iyi bi dinleyicidir anlamis gozukur beni tanir sene uzulcegimi neye kizcagimi cok iyi bilir kendisi 10 senedir hayatimda ve 2 cocugumuz var ona gore de ayni sekilde seni birgun sevmedigimi hissedersem ceker giderim der yani her tartismadan sonra sarilip beni sevdigini su hayatta hic biseyin benden kiymetli olmadigini soyler gel gorki sozleri boyleyken benim kirilcagimi bildigi seyleride yapar mesela gunde bir veya iki kere arasiriz cocuklar nasil diye arar oglen bide aksam bisey istiyonmu diye 1 haftadir arayip sormuyo mesajda atmiyo dun aksam soyledim hic aradigin yok yogunsun heralde diye yok bebis aklima gelmedi dedi ama watsapa girmis oglen e biliyonki bekliyom bi naptin demek zormu demekki telefonu eline alabilip kurcaliyon beni aramak niye aklina gelmiyo veya eve geliyo iletisimimiz kopuk iki cift laf ediyosak ne mutlu sorsan yorgun yada hasta ama yanasmak istiyosa yada onun keyfi o gun iyiyse gelir yani cani ne zaman nasil isterse oyle davranir soyleyince de olurmu oyle sey bebis siz benim canimsiniz vs..
Ha diyeceksiniz sonradan mi bu sogukluk oldu aslinda gunden gune degisiyo bi gun iyiysek bi gun daha mesafeli ustune dusmeyim oluruna birakiyim diyorum oda olmuyor resmen itiyo beni suan bi sorunlar basit ama beni kendinden boyle itmeye devam ederse ciddi sorun haline gelecek hic biseyde hevesim kalmiyoki aksam guzelce yemek hazirlidim sofra kurdum hazirlandim birlikte yeriz diye kizim durmadi sofrada ben onu susturdum esimle buyuk kizim yedi sonra o cocugu avuttu ben yedim yani cocuklarda dahil hersey herkes bize karsi gibi esim de zaten hersey cok iyi sorun yok her aile boyledir kafasinda
Nerde yanlis yapiyorum bilemedim tek istedigim sevgisini hissetmek kendi kendime yok ya bu adam beni seviyo desem hic bisey gozume buyumeyecek ama boyle yasamdan keyf alamiyorum nasil anlicam ne yapcam bilemedigim icin sizlerin fikirlerinizi bekliyorum

Yazdıklarınızda büyütülecek bir durum göremedim ben bizde 5 yıllık evliyiz eşim de zaman zaman çok yorgunum hiçbir şey yapasım yok der sonuçta onun da iş yerinde bir yoğunluğu olabilir benim eşim isteyken arada bir arar sadece eve gelirken eksik bir şey var mı diye arar şükredin ki bunları yapıyor beterin beteri var .

Biz uzun bir süre eşimle aynı iş yerinde çalıştık ortamın çok yoğun olduğunu bilirim üstüne düşmem aramış aramamış zaten aramış olmak için aramak bana bir şey ifade etmez paylaşılacak bir durum olmalıdır.

Kendimden biliyorum evde bir uğraşın olmadığı zaman eşinin eve gelmesini muhabbet etmeyi biraz gezmeyi yapılan yemekleri yemeyi hayal ediyor insan ama her zaman her istediğimiz olmuyor maalesef o yüzden eşinize biraz anlayış gösterin kendi kendinize yetmeye çalışın eşinizin müsait olduğu yani izin günlerinde ilgi beklemeniz normal onun da bu imkanı size sunması gerek

Durumunuz uygunsa esinle birlikte tatile ciksan ? Cocuklara aileniz baksa bu surede? Kucuk cocugun emmiyorsa,buyuduyse eger.. basbasa,romantik,huzurlu bi tatil yapin( suan ucuzlar fiyatlar da)
Uzun sureli beraberliklerde monotonlasma olabiliyor cunku. Eglence,heyecan da lazim.. cocuklar engel olmasin evliliginize

erkekler kadınlar gıbı dusunse erkek olarak yaratılmazlardı
hele kı evlılkte sıddet ve ıhanet yoksa asla bosanılmamalı
zamanla hersey alıskanlıga donusur bunu sevgı bıttı olarak yorumlarsın halbukı en son asama yanı dedelerımızın annanelerımızın yasadıgı gıbı saygı duygusuna daha fazla bürünmus olur...
ki en guzelıdır.

sen boyle dusununce dertlenınce cocuklarında hıssedıyor...
bu sekılde ustune gıder ve sureklı bıseyler beklersen emın ol eşinde usanır
bence bunun yerıne sen herseyın tadını cıkarmaya bak
esıne oyle mesaj atmak yerıne heyecan verıcı seyler yaz ;)
hıcbıseyınde ılk gunler gıbı olmasını bekleme
sımdı oturmus olgunlasmıs ılıskınız var cunku
:)

Mesaj ya da arama beklemek yerine sen yazsan, arasan olmaz mı?
Ya da whatsapa girmiş ooo bana yazmamış diye kendini akşama kadar dolduracağına.
Direk o an yaz giriş saati şu, kime yazıyorsun kim bilir ama karıma bir nasıl olduğunu sorayım diye
düşünemiyorsun diye sok lafını.
Sonra da yazarsa, ararsa cevap verme, küstü bana diye kaya otursun içine tüm gün.
Tatsız geçen bir gün ona ders olur bir daha dikkat eder, unutmaz aramaları diye düşünüyorum..

Cocuklar ev is guc bunaldigimdan adama sardim oda beni mahcup etti 3 gunlugune basbasa biyerlere kacalim bu ara birbirimize vakit ayiramadik dedi yani ben kadar farkindaymis mutluyum gereksiz kaprislerle onu da kendimide bunaltmicam :) biraz sorun uretmeyi seven bi kadin oldum bende farkindayim bu negatifligi asabilirsem hersey daha guzel olacak
HERKESE COK TESEKKURLER YORUMLAR ICIN ALLAH DERT VERMESIN SAOLUN TAVSIYELER ICIN

Back
X