Kocamın bitmek bilmeyen araba sevdası

Dranas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
3.248
4
0
Ankara
Evlendiğimizde eşim kendi arabasını satmıştı düğün masrafları için geçen yıla kadar benim arabamı kullanmıştık. Geçen sene satalım daha iyisini alalım dedi tamam dedim sattık üstüne baya bir kredi çektik bir yıl bile olmamıştı internette ilana koymuştu kaç aydır satılmıyordu biriyle anlaşmış aldığımız fiyata satıyor zarar etmiyoruz ama üstüne para katıp başka araç alıyor bankada biriktirdiğimiz paralar gitti. Evin boya badanası var geçen usta getirttik ufak tefek tadilatlarla birlikte 13000 tl istedi arabayı bırak evi yaptıralım diyorum araba da araba diye tutturdu. Zarardan başka birşey değil borcu üç sene sonra bitecek beş sene ancak bineriz diyor beş senede bir araba mı değişir. Allahım bütün erkekler mi böyle geçen sene 42tl almıştık yeni alacağı araba 53tl bugün öğrendim hala şoktayım 20tl kredi çekecek durmadan çöpe para at:50:
yazık günah araba yüzünden bir ev parası harcadık.:19:

Son düzenleme:
erkeklerin araba sevdası hiçbir şeye benzemiyor canım ya. benim babam da gitti 40 küsür milyarlık araba aldı, şimdi emekli maaşlarıyla kredi ödüyorlar. allah yardımcınız olsun valla, gücün yeterse bir dur de yani sen de çalışıyorsun değil mi? senin de söz hakkın var bence, sen evini yaptırmak istiyorsan, önce evi yaptırın, yazık günah hakikaten.

erkeklerin araba sevdası hiçbir şeye benzemiyor canım ya. benim babam da gitti 40 küsür milyarlık araba aldı, şimdi emekli maaşlarıyla kredi ödüyorlar. allah yardımcınız olsun valla, gücün yeterse bir dur de yani sen de çalışıyorsun değil mi? senin de söz hakkın var bence, sen evini yaptırmak istiyorsan, önce evi yaptırın, yazık günah hakikaten.

Evet canım ben de çalışıyorum bu kadar lüzumsuzluğa anlam veremiyorum. Benden birazdaha yüz bulsa daha fazla borca girip audi falan alır ağzımı kaç kere yokladı yıllarca borç mu ödeyeceğiz dedim kapattım konuyu. Evi yaptıralım diyorum bir sene bekle seneye yaptırırız diyor araba mı acil ev mi diyor:53: sanki arabanın içinde yatıp kalkıyoruz elinde olsa tuvalete de arabayla gidecek.

çok para yahu ne bu
erkeklerin aklı duruyo galiba araba diyince
inşallah vazgeçer

Canım babanın ki de hiç akıl işi değil emekli maaşıyla borç öde yiyip içip gezmek varken.

=))

bitmez bu erkeklerin derdi

valla defalarca söyledik biz de. ama bir daha değiştiremem dedi, kapattı bizim ağzımızı da. şimdi 2 sene borç ödeyecekler. annemin de var emekli maaşı, birini yiyorlar, biriyle borç ödüyorlar. anneciğim yazık hayali hep içinde kaldı, güya emekli olup da borçlar bitince gezecekti kadıncağız; ama durmadı işte babam. erkekler yaş ilerledikçe kendi isteklerini gerekli, kadınlarınkini gereksiz görüyorlar. o yüzden sen şimdiden koy ağırlığını canım.

Ne yapacakmıs son model o kadar pahalı arabayı

ben olsam hayırdır kızların dikkatınımı çekmek için yapıyorsun derım

soğuturum :1: sinir olur

Ne yapacakmıs son model o kadar pahalı arabayı

ben olsam hayırdır kızların dikkatınımı çekmek için yapıyorsun derım

soğuturum :1: sinir olur

Yok canım soğumaz arabasına bebeği gibi bakar zaten arabanın siparişini vermiş bile rengide ateş kırmızısı kimbilir belki de 32 yaşından sonra kız tavlayacaktır. Olan bankadaki paralara oldu artık içimde para biriktirme hevesi kalmadı.

burada seni en iyi anlayabilecek kisi benim sanirim:50:
biz 8 yillik evliligimizde besinci arabamizi 3 ay önce aldik
özellikle meraklisi oldugu bir marka var adam yeni cikan modelleri görünce resmen asik oluyo ve benim kafamin etini yiye yiye sonunda pes edip evet diyorum inanirmisiniz ben kabul edince adam sabahi zor ediyor gidip arabayi alicam diye

burada seni en iyi anlayabilecek kisi benim sanirim:50:
biz 8 yillik evliligimizde besinci arabamizi 3 ay önce aldik
özellikle meraklisi oldugu bir marka var adam yeni cikan modelleri görünce resmen asik oluyo ve benim kafamin etini yiye yiye sonunda pes edip evet diyorum inanirmisiniz ben kabul edince adam sabahi zor ediyor gidip arabayi alicam diye

İnanmıyorum canım sekiz senede beş araba:53:
biz ağustosta beş yıl olacak bu üçüncü arabamız olacak biz de sizin gibi yola devam. Almalayım diyince çocuk gibi surat asıyor off o bankalara ödediğim faizler valla Allah affetsin bir yanımız açlıktan kırılırken:59:
Canım merak ettiği araba markası ne bizimki audi ve bmw

Son düzenleme:
Bir de komik olan geçen audi showroomuna gitmiş araba türk parasıyla 80.000 tl buluyor bariz kalite farkı var o parayı hak ediyor diyor:53: biraz daha kendinde ödeme gücü görse o paraya acımadan alacak.

İnanmıyorum canım sekiz senede beş araba:53:
biz ağustosta beş yıl olacak bu üçüncü arabamız olacak biz de sizin gibi yola devam. Almalayım diyince çocuk gibi surat asıyor off o bankalara ödediğim faizler valla Allah affetsin bir yanımız açlıktan kırılırken:59:

malesef canim benimkinin en sevmedigim huyu arabayi alana kadar sonra hemen hevesi kaciyor
sürekli arabasindan sikayet etmeye basladimi anliyorum artik yine arabayi degistirmek istedigini yok surdan ses geliyo yok burdan diye
son zamanlarda bir araba markasinin reklami dönüyor bi araba begenirsiniz parayi bulana kadar hevesiniz kacar sonra yine hevesiniz kacar hah diyorum bak bu reklam seni anlatiyor allahtan bi benden sIKiLMADIN diyorum gülüyor
tamam alsin sonucta kendisi kazaniyor onunda hakki diyorum ama müsriflikten baska bisey degil o paralarla nice insanin karni doyar

Bir arabaya 50 bin 40 binler vereceğim heralde uyuyamam rahat.
O parayı bankaya yatırıp veya bir yatırım yapıp çoluk çocuğuma saklardım.
Ama erkekler çocuk gibi istedikleri yapılana kadar tabiri caizse mızmızlanırlar.

allah allahhh ben de babamdan iyi biliyorum bu hikayeyi. kliması bozuldu, şurasından ses geliyo, bilmem neresi kasislerde sürtüyo. yahu tabii ki sürter türkiye'nin kasisine dayanır mı arabalar yani. offf valla evlenmicem ben :)))

valla biz yurtdisinda oldugumuz halde almiyoruz audi bmw alsakta cok rahat aliriz hic akil isi degil.hem bide burda cok cok cok ucuz tr den vergi desen oyle yok gibi bisey yani cok az.surekli yolculuktasin milage artiyor degeri dusuyor.ben anlamiyorum turkiyede yasayan bazi insanlarin marka tutkusunu israftan baska bisey degil.cok sukur hicte oyle bi tutkumuz yok

Back
X