dedim canim kendimi duzeltecegim dedi...ama birak gitsin demisler ya MyDoNoSe canim böyle birseyi duysan sen ne yapardin canim..sen yeni evlisin galiba canim Allah mutllulugunu bozmasin canim daim olsun ins...benimde cok guzel gunlerim olmustu...ama Allaha havale ediyorum artik yapacak birsey yok cunku yerin altida var orayada birseyler hazirlamak lazim...bunlari Allaha sikayet edecegim iste o zaman kazanan ben olacagim ins...sunu unutma canim kiyamet gunu boynuzlu koc boynuzsuz koctan hakkini alacak...bu dunyanin SIKINTILARI bitmez canim...nerden ne imtihan gelecek bilinmiyor...yani imtihan dunyasi rahat dunyasi degil maneviyati olan kazanir sabir sukur...yani ne deyim Allah azze ve celle diyorum...ne kadar hakki yenilmis yetim var ahi alinmis ne kadaaar kadin coluk cocuk var sen saniyormusunki bunlar böyle kalacak!!!hayir kalmayacak canim Allah sevdigi kuluna veriyor neden ahiretede birseyler lazim...bunu unutmuyorum daha gecenlerde akrabamizin oglu sehit oldu 28 yasindaydi iste canim ölum ensemizde bunu unutmuyorum RABBIME siginiyorum...az sabirda cok keramet diyorum...cocuklarimi cok seviyorum...yani ahiret hak ve gercek Allah var herseyden buyuk Allah var...