Kocamin bitmeyen odunlukları!

Yaaa arkadaslar bu adami bosamadan bana rahat yok...dogum gunumde hicbirsey yapmadi gerizekali aptal....ben olsam neler yapardim...bir kuru cicek dahi yok...ben dedim niye böyle yapiyorsun:37::37::37::37:yarin getiriyim cicek dedi yine yok:53::53::53::53:sanki dalga geciyor kral beyimiz:47::47::47:delirdim resmen yaaaa

bu boşanma nedeni olamaz ki? önceden vardı odunlukları son hadde bu olmuş heralde
tam kütük terstende okusan kütük,benim ayrıldığım nişanlımda kutlamadı doğum günü yanıma geldiği halde ,hatırlarmı acaba diye bugün ayın kaçı diye üstüne basa basa sordum hımmm demek ayın xxx i diye insan bu kadarmı odun olur ya ne demesin "aaa bugün benim maaşım yatmış" hediyeden geçtim 2 kelimeyi insan esirgermi daha evli bile değiliz...askere gidiceksin dedim hatıra kalsın nolur ne olmaz bir günde gül istedim tek bir tane en son ne zaman aldın diye ben sana aldım hatırlamıyorsun demez mi bende 2 sefer istemeye geldiğinizde getirmiştin o zamanlar dahada senden görmedim dedim,insanla dalga geçer gibi tamam ben sana xxx belediyesinin bahçesindeki bütün gülleri getiririm demesin,
doğum günün ertesi günü beraber ant ya gidicez o zaman alır hatasını anlar dedim o zamanda yok ,benim yanıma gelirken hediye.gül vs. almayan adam ailesinin yanında giderken tatlı alıyor ,gerisini siz düşünün artık

Ben bu yazı stilini bir yerden hatırlıyorum.

Sanalda tanıştıgınız adam ne oldu?
nerede tartisma anlamadim seytana uyarsam kelimesi sadecebana ait diye bir anayasami var....ben kimseyle tartismadim acik yazinda anlayalim bu isi sizin iyi yaptiginiz okadar belliki...

arkadas daha öncede eşiyle alakalı çok konu açmıştı..bu ilk değil anladığım kadarıyla sevgisi bitmiş yürütmeye çalışıyor ne kadar giderse..:44:

Tabi ki bizi bağlamaz ama evli ve çocuklu bir kadın için çok kötü bir durum. Allah kimseyi şaşırtmasın.
yaa hanimfendi neden bahsediyorsunuz ben öfke ile cocuklarimi dövmekten korkuyorum ne demek bu yaa Allah herkesin iftirasini kendine cevirsin ins...dahada cevap vermeyecegim...

Konularınızda hep eşinizden şikayetçisiniz. Neden boşanmıyorsunuz peki? Maddi olanaklar mı? Çocuklar mı? Nedir sizi tutan?

İki yıl önce de aynısınız, şimdi de. Eşiniz için çok ağır kelimeler kullanıyorsunuz, kavga ederken de mi böylesiniz. Eğer böyleyseniz zaten işiniz çok zor. Aranızdaki saygı tamamen yok olmuş... Uzatmaları oynuyorsunuz gibi geldi bana.

eşinize siz hediyeler alsanız? belki yumuşar, hoşuna gider?

:51:ha bir de ayrıca daha emin olmadan bir insanı internetten tanışma vb laflarla itham etmek hiç hoş değil.

Son düzenleme:
angeldreams ne kadar cabuk camur atabildiniz?
o konu sahibi ayri bu konu sahibi ayri!

zekiyim seni bilen biliyor sen esinin kabaliklarindan ve kaynanandan cekmis bir insansin
angerdreams seni baskasiyla karistirdi..

sorununa gelince inan ne diyecegimi bilmiyorum artik
esininin kabaliklariyla nasil basa cikacaksin onuda bilmiyorum
cocuklarindan hirsini aliyim deme sakin
onlari ayri ayri sev bir sorunlari olup olmadigini sor
ozel olarak konus
babalari gibi olmamalari icin caba sarfet

ve esinle artik yalniz kaldiginizda
mesela uyumadan once ne kadar uzuldugunu
bunaldigini biraz daha hassas olmasini
varsa hatalarin kendi adina duzeltebilecegini ama
onunda duzelmesi gerektigini konus
bilmiyorum blof yap birseyler yap
yoksa inan hep bu tur konular acarsin..

insallah hersey duzelir

Yaaa arkadaslar bu adami bosamadan bana rahat yok...dogum gunumde hicbirsey yapmadi .....ben olsam neler yapardim...bir kuru cicek dahi yok...ben dedim niye böyle yapiyorsun:37::37::37::37:yarin getiriyim cicek dedi yine yok:53::53::53::53:sanki dalga geciyor kral beyimiz:47::47::47:delirdim resmen yaaaa

Sen burada kullandıgın kelımelerı esıne de soyluyursan senden once o senı bosar,hakaret davası da cabası......

Bana başka sorunlar var gibi geldi. Bayanın söylediği kelimeler hiç hoş değil resmen hakaret ki bunları eşinin yüzüne de söylediğini düşünüyorum. Elbette hemcinsimi korumak isterim ama bu evlikte tek taraflı ya da iki taraflı saygı kalmamış çünkü böyle bir tutumla kocasına yaklaşıyorsa kocası da bilerek birşay yapmıyor olabilir. Bir doğumgünün hatırlanmadı diye bu kadar laf söylenmez açık açık ne olaylar oldu onu da anlatmıyor. Bu arada bir de araya nerden girdiyse alt komşu girmiş. Dua oluyorum sabırlı olayım çocukları dövmeyeyim demiş demekki böyle bir potansiyeli de var nitekim ben eşime ne kadar kızarsam kızayım çocuğumdan hırsımı almam. Benim eşimde şimdi hatırlıyor ama hediye almaz yemeğe gideriz. Bu sevgini bittiği odun olduğu ya da hakaret etmemi gerektirmez. Kaynanamlar 41 senedir evliler kayınpederim bu kadar zaman zor hatırlar yıldönümlerini ama evlilikleri süperdir yani muhteşem ilgili biridir.

bitmiş evliliğin neresini tartısıyoruz kı !! adamın ne gerızekalılıgı kalmıs ne köpekliği...

allaha emanet olun.. hakkınızda hayırlısı olsun..

Aslına bakarsanız hiçmi hiç önemli bir mevzu değil ama sizin içinizde zaten eşinize karşı bir öfke var (önceki konular)..Bu saatten sonra adam size ağzıyla kuş tutsa niye elinle tutmadın dersiniz....Acaba evlilik terepistine mi gitseniz...

Forumda dillerden düşmeyen bir cümle vardır ya benim gıcık olduğum..

'Büyük konuşma seninde başına gelebilir'

Bir kadın hariç çoğu konu sahibinin üstüne gitmiş.

Neden şu moda ve slogan olan 'büyük konuşma senin başınada gelebilir' pankartı bunun içinde geçerli değil?

Kadın on yıllık evli çeken bilir!Kadının ne çektiğinii,ne yaşadığını kimse bilemez.

Şimdi konu sahibi bekar olsaydı,yada ayrılmış,bizlere deseydi ki ben biriyle beraber oldum, hamile kaldım ama o şe...sz çocuğu istemedi vs deseydi ve buna karşı çıkanlar olsaydı

millet hucummm ederdi aksi düşünenlere ki hiç sorun değil benim için..

Peki eşi arkadaşa kadınlığını unuttur muşsa,karısına asker arkadaşı gibi davranıyorsa vs vs..Neden arkadaşa destek olmuyor hiç kimse böyle bir konuda..Başka konular olsa herkes büyük konuşmayın,kimseyi yadırgamayın diye sloganlar atar ama bu konuda herkes kadının üstüne gidiyor çok tuhaf.

Kadın sinirlerini kontrol edemeyecek haldeyse, hakaretlere mecbur bırakıldıysa suç onun mu?

Biz doğum günlerimizde yemeklere çıkarken,tek taşlar alırken o kadına kağır parçaları layık görülüyor çok yazık.

Sizin eşleriniz hiç doğum günlerinizi unuttu mu?Unutmuş olsa bile telafi edilmiştir değil mi?

Konu sahibinin eşi gibi kağıt parçalarını süprizz diye yapıştırmamıştır hiç birinize..

Kimse bilmediği duyguların üstüne asıl şimdi büyük konuşmasın..

Çok şükür benimde bilmediğim bir duygu arkadaşının yaşadıkları,ama biraz empati kurarsak

hepimizin içi acıyacaktır.

İftira atan bile olmuş çok yazık.

O kadının derdi bin para,birde biz üstüne gidersek bu kadın ne yapsın?

Zekiyim;
Biliyorum arkadaşım buralarda bir yerdesin.
Sakın ha kendini bırakma demiştim sana biliyorsun değil mi?
Seni hak etmeyen,bir odun için kendini üzme güzel arkadaşım.
Sen bir annesin,seni hak edecek yavruların için güçlü olmak zorundasın canım.
Sana kağıt parçalarını layık gören adamdan boşan gitsin..
Bu kadar üzülmene değmez anlattıkların gibisi için.
Depresyonlar atlatmışsın ne sıkıntılar yaşamışsın,ama bak dim dik ayaktasın.
Sakın yere düşme,çocukların için kendin için sakin,sabırlı ve dik ol canım lütfen..

Yaaa arkadaslar bu adami bosamadan bana rahat yok...dogum gunumde hicbirsey yapmadi .....ben olsam neler yapardim...bir kuru cicek dahi yok...ben dedim niye böyle yapiyorsun:37::37::37::37:yarin getiriyim cicek dedi yine yok:53::53::53::53:sanki dalga geciyor kral beyimiz:47::47::47:delirdim resmen yaaaa

benimki benimle çıkarken hediyelere alıştırmıştı evlendikten sonra ilkdoğum günümde hiçbişey yapmadı.büyük bi kavga ettik önümdeki kadehe vurdum elime girdi dikiş fln atıldı bu bana çok dokundu.ertesi gün onun kartıyla alışverişe çıkıp ne istersem aldım kendime döndügümde çok mutluydum.bu olayın acısı içimden bu şekilde geçti.öderken onun baya canı yanmış olsa gerek bidaha yapmadı :D

çok hakaret dolu sözler yazmışsınız, yaşadıklarınızı muhakkak bizler anlayamayız,fakat konuyu açış gerekçeniz olarak sadece doğum günü hediyesi almadı diye bir insana çoçuğunuzun babası, eşinize bu tip alçaltıcı, hakaret dolu sözler yazmak hiç hoş değil..dediğim gibi eğer probleminiz sadece doğumgünü hediyesi ise, bu söylediklerim geçerli, onun dışında,sizi hertürlü ezecek ve hakaret edici davranışlar varsa onu bilemiyorum hayatım...

doğum günü hediyesi alamayabilir, sadece o gün eşinizin sizi öpmesi bile dünyalara değer..en azından ben öyle düşünüyorum..

Back
X