Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şu cümleden sonra kesin kanaat getirdim siz o kişisiniz.
Haaa tabi beni baglamaz...
''seytana uyarsam diye cok korkuyorum''
Yaaa arkadaslar bu adami bosamadan bana rahat yok...dogum gunumde hicbirsey yapmadi gerizekali aptal....ben olsam neler yapardim...bir kuru cicek dahi yok...ben dedim niye böyle yapiyorsunyarin getiriyim cicek dedi yine yok
sanki dalga geciyor kral beyimiz
delirdim resmen yaaaa
nerede tartisma anlamadim seytana uyarsam kelimesi sadecebana ait diye bir anayasami var....ben kimseyle tartismadim acik yazinda anlayalim bu isi sizin iyi yaptiginiz okadar belliki...Ben bu yazı stilini bir yerden hatırlıyorum.
Sanalda tanıştıgınız adam ne oldu?
yaa hanimfendi neden bahsediyorsunuz ben öfke ile cocuklarimi dövmekten korkuyorum ne demek bu yaa Allah herkesin iftirasini kendine cevirsin ins...dahada cevap vermeyecegim...Tabi ki bizi bağlamaz ama evli ve çocuklu bir kadın için çok kötü bir durum. Allah kimseyi şaşırtmasın.
Yaaa arkadaslar bu adami bosamadan bana rahat yok...dogum gunumde hicbirsey yapmadi .....ben olsam neler yapardim...bir kuru cicek dahi yok...ben dedim niye böyle yapiyorsunyarin getiriyim cicek dedi yine yok
delirdim resmen yaaaa
anlamadim...
camasirlarini falanmi yikamayim yani kadinlik yapmayimmi...
Yaaa arkadaslar bu adami bosamadan bana rahat yok...dogum gunumde hicbirsey yapmadi .....ben olsam neler yapardim...bir kuru cicek dahi yok...ben dedim niye böyle yapiyorsunyarin getiriyim cicek dedi yine yok
delirdim resmen yaaaa