Kocamin bosanmis arkadasi

valla evliliğiniz daim olsun hep sağlıklı mutlu olun ama bir gün siz de boşanabilirsiniz ya da dul kalabilirsiniz. o zaman kendi ortamınızda " aman o kadın gelmesin aile ortamına o evli değil zaten boşanmış burada kocalarımız var" diye bir laf işitirseniz beyninizden vurulmuşa dönersiniz. çünkü asla öyle bir amacınız olmadığı halde sizi kocalarında gözü olabilecek biri haline sokuyorlar ve toplumdan dışlıyorlar durumu olur. bunlar yanlış düşünce konu sahibi. bir gece yattık sabahı depremle kalktık. kimin ne olacağını allah bilir. kaderin kimseye sen 50 yıl evli kalacaksın diye sözü yok. insanın başına neler gelir neler.

O geldiğinde sizde gidin içeri odanıza dolabınızı vs düzeltin, komşuya inin, markete gidin. Adamın ters bir hareketi yoksa ne alaka? Ayrıca boşanmış diye yaftalamak hoş değil, ha kadın ha erkek. Evlide olsa niyeti kötü olsa farketmez.
Aynı şeyi boşanmış kadınlar içinde yapıyorlar. Boşanmış bi kadın arkadaşınız varsa onuda eve almazsınız olurya oda kocanın üzerine falan atlar. Siz iyimisiniz gerçekten. Bunun boşanma ile ne alakası var. Müge anlı falan izliyorsanız çoğu evli kadın veya adamda başkaları ile ilişki yaşıyor. O zaman siz yada eşiniz ile de kimse görüşmesin böyle şeyleri evlilerde yapıyor neticede.

Boşanmış kadın yada boşanmış erkek niye eve girmesin? Bunun için düşünce altyapınızı merak ediyorum.

Ki eşimin arkadaşları geldiğinde (çoğu liseden benim de arkadaşım buna rağmen) selamlaşıp hal hatırdan sonra konuşacağım bir şey yoksa başka odaya geçerim. Ki siz görünmek zorunda bile değilsiniz bireysel iletişiminiz yoksa.

Toplumda farklı farklı medeni haller var, bunlardan birine dahil olmanız ömrünüz boyunca o şekilde kalacağınız anlamına gelmez.

Lütfen kınamayın.

Valla evliyken evime çok fazla tamirci marangoz vs gelirdi. Çoğu zamanda evde eşim olmazdı. Ama asla yanlış bir durumla karşılaşmadım. Keze eşimin yakın arkadaşları ile (bekar) arabada tek çocuklarımla yolculuk vs yaptım ama yine kimsenin bi hatasını görmedim. Sizin bi yanlışınız olmazsa karşıdaki de aklı başında bi insansa sıkıntı olmaz.

Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
tam onu soracaktım hiç kız arkadaşınız yok mu?
onları da çağırmıyorsunuz anladığım

sizinle arkadaş olunmaz hee Allah korusun boşansak falan bizi eve dama sokmazsınız :)

Ben ikna oldum 😂 boşanmış erkek deyince tüylerim diken diken oluyor. Sanırım ben de terapiliğim 😜 bir kadın bir erkeği boşuyorsa o erkek eve alınacak biri değildir 😂😂😂

Kendi boşanma durumunuzla empati yapıyorsunuz ama herkes sizin gibi evlilik yaşamıyor

Boşanmış bir kadın arkadaşınız yanlışlıkla size gelse ( belli ki cağirmazsınız ), eşinizde gözü var diye mi düşünürsünüz
hayır bu tarz insanların genelde kocaları kimseye bakmaz millet kocalarına bakar gözü vardır yoldan çıkarır koca şeytana uyar vs

Niye herkes adam sana mı asılacak, adamın sana yanlışı olmamışki filan diye hep adam tarafından değerlendiriyor olayı
Asıl niyeti bozuk olanı göremiyor musunuz
ben net gördüm de şimdi konu apayrı yere gider diye yazmadım ama bu sitede işte erkek arkadaşım falanca arkadaşımla görüşmemi istemiyor- eşim falanca kız arkadaşımı hiç sevmiyor tarzı konurda her zaman dedim ki biri birini durduk yere sevmiyorum görüşme o iyi biri değil cart curt diyorsa geçmiş olsun gözü vardır arada çekim vardır bu çekim onu rahatsız ediyordur

bu konu da onun kadın versiyonu işte

Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
O zaman boşanmış arkadaşı olarak belirtmemelisiniz. Arkadaşını çağırmasını istemiyorum demeliydiniz. Sanıyorum boşanmadan önce evinize gelmesini sıkıntı etmiyordunuz daha önce konu açmadığınıza göre.

Kendine hakim olmakta mı zorlanıyorsun konu sahibi?
Aklından ne gibi düşünceler geçiyor o adamı görünce?
Sen adamdan değil o adamın sana düşündürdüğü/hissettirdiği şeylerden rahatsız oluyorsun.
Ama bunda adamın yapabileceği bir şey maalesef. Sen kendini tutacaksın🤷🏻‍♀️

ben net gördüm de şimdi konu apayrı yere gider diye yazmadım ama bu sitede işte erkek arkadaşım falanca arkadaşımla görüşmemi istemiyor- eşim falanca kız arkadaşımı hiç sevmiyor tarzı konurda her zaman dedim ki biri birini durduk yere sevmiyorum görüşme o iyi biri değil cart curt diyorsa geçmiş olsun gözü vardır arada çekim vardır bu çekim onu rahatsız ediyordur

bu konu da onun kadın versiyonu işte
Kesinlikle
Yaw bu kadar saf insanlar nasıl yaşıyor anlamıyorum senin benim gördüğümü kocası nasıl görmüyor nasıl düşünmüyor
Böyle temiz insanları üzüyorlarya yazık valla

Evinize dışarıdan insan gelince mahremiyetiniz mi bozuluyor? Ev yahu altı üstü ne kadar mahrem olabilir? Gerçekten toplumsal yaşama ayak uyduramayan insanlar köye dönüp insanlardan izole yaşamalı.

Şu evlenince mahremcilik oyunu bana da fazla geliyor.

Kız erkek kimseyi eve almama, rahatsız olma falan. Evlenince ne oluyor yani?

Tüm yakınlarınız potansiyel yuva yıkıcı mı oluyor da mesafe koyuyorsunuz.

Adamda zaten size çok meraklıydı nasıl bir düşünce ya bu kendinizi bu kadar önemsemeyin.

Kesinlikle
Yaw bu kadar saf insanlar nasıl yaşıyor anlamıyorum senin benim gördüğümü kocası nasıl görmüyor nasıl düşünmüyor
Böyle temiz insanları üzüyorlarya yazık valla
Temizlikten değil de konduramamak bence o. Erkekler sanılanın aksine daha çok görmezden geliyor, çünkü onlar için daha yıkıcı bir olay, geri dönüşü çok çok zor.

Back
X