Arkadaşlar merhaba,3 yillik evliyim 7 ay önce doğum yaptım. Eşimle çok uzaklaştık hamileligimde ilgisizdi ve beni kızdıran davranışları oldu.
Doğum sonrası ondan çok soğudum.
Bebek ağladığı uyandığı için ben diğer odada yatayimmi dedı ilk zmanalar bende tamam dedim .
Resmi personel gece gündüz şeklinde çalışıyor uykusunu alsın diye bende ses etmedim.
Ev çok gergin ve huzursuz cinsel hayata yok bir yakınlık yok birbirimize patlayıp duruyoruz.artık bu gerginliğe bir son vermek için geçen gece odasına konuşmak için gittim.aramizdaki bu soğukluk uzaklık bitsin dedim artık sarıldım. Bir anda yakınlaştık amacıyla o gün regldm iliski olmadı karşılıklı çok istekliydik.o dahada cok belki istekliydik.
Konusurken bi anda yakınlaşmak istedi.
Neyse ertesi gün oldu suratıma bakmıyor kahvaltıda gergin soğuk ve sinirli.
Belki onceki gunlerden bile daha soğuktu anlam veremedim.1 gün önce sarıldık opustük yeni bir sayfa açarız bu soğukluk biter diye düşünmüştüm .
Aradan 15 gun geçti bana dokunmuyor bile sarılmak öpmek .
Neden o günden sonra bana dahada soğuk davrandigini ve adım atmadığını sordum.
Neden yakınlaşmak için çaba göstermiyorsun dedim.
Anlaşamadığımız tartıştığımiz için benden soğuyormus gıcık oluyormuş ve isteksizlik oluyormuş aynen ifadesi bu oldu.
Ee dedim o günden sonra sakindik amacıyla sen bana tavırlıydin dedim.
İsteksizlik varmış tartışmalardan dolayı hemen soğukluk duzelmezmis öyle soykedi.
Sadece cinsllik değil dedim önemli olan gün içinde olan yakinligimizda önemli dedim.sarılıp opusucezmi yani dedi .
Sanki garip biseymi çocuktan önce öyle degilmiydi dedim.
O zmana değişir yaş ilerledikçe dedi.
Yaşımızda ben 32 o 33.
Bu isteksizlik bir 7 ay daha böle devam edecekmi diye sordum.
İlerde olur dedi cinsel ilişki ilerde derken dedim bilmiyirum dedi.
Resmen beni çıldırttı .önce çok istekliydi o gün iliski olmadı. Peki sonra ne değişti bu nasıl bir dengesizlik anlamiyirum.
İleride diyir şaka gb bu adama nasil davarnmaliyim arkadaşlar boşanmak istesem de bossnamam. Önceden prestijli bir kurumda guzel bir isim vardi.
Peşine takılıp doğunun ücra bir köşesine geldim işi gücü bırakıp.
Dışarı bile çıkamıyorum markete bile gidmeiyirum burada kendimi bu evde hizmetçi gb hissediyirum.
Yemek çocuk temızlik çok bunaldım buradan gitmemiz 9 ay sure kaldı.
Ne yapacağım ben kari koca ilişkisi kurmuyor adam benimle.
Ailem destek olmaz boşansam tatile gittiğimde bile onlara kendimi fazlalık gn hissedoyirum.
Cocuk küçük özelde çalışıp ona bakmam zor ailem zaten kalabalık oraya gidemem.
İlk önce istekli davranıp sonra hiçbirşey olmamiş gn davranması ve isteksizim demesi sonradan kadınlık gururumu çok kırdı.
Nasıl davranmaliyim sizce çok üzgünüm çok.
1 tek arkadaşım bile yok o kadar yanlizim ki.
Ben burada 24 saat evde senin bu davrnislarini çekmek için durmuyorum burafa dedim.
Sıkıldıysan dışarı çıkarayım diyor şaka gb sorun buymuş gb resmen dalga geçiyor benimle.
Çocukla çok ilgili evine bağlı aldatma olmadığından eminim .
Doğum sonrası ondan çok soğudum.
Bebek ağladığı uyandığı için ben diğer odada yatayimmi dedı ilk zmanalar bende tamam dedim .
Resmi personel gece gündüz şeklinde çalışıyor uykusunu alsın diye bende ses etmedim.
Ev çok gergin ve huzursuz cinsel hayata yok bir yakınlık yok birbirimize patlayıp duruyoruz.artık bu gerginliğe bir son vermek için geçen gece odasına konuşmak için gittim.aramizdaki bu soğukluk uzaklık bitsin dedim artık sarıldım. Bir anda yakınlaştık amacıyla o gün regldm iliski olmadı karşılıklı çok istekliydik.o dahada cok belki istekliydik.
Konusurken bi anda yakınlaşmak istedi.
Neyse ertesi gün oldu suratıma bakmıyor kahvaltıda gergin soğuk ve sinirli.
Belki onceki gunlerden bile daha soğuktu anlam veremedim.1 gün önce sarıldık opustük yeni bir sayfa açarız bu soğukluk biter diye düşünmüştüm .
Aradan 15 gun geçti bana dokunmuyor bile sarılmak öpmek .
Neden o günden sonra bana dahada soğuk davrandigini ve adım atmadığını sordum.
Neden yakınlaşmak için çaba göstermiyorsun dedim.
Anlaşamadığımız tartıştığımiz için benden soğuyormus gıcık oluyormuş ve isteksizlik oluyormuş aynen ifadesi bu oldu.
Ee dedim o günden sonra sakindik amacıyla sen bana tavırlıydin dedim.
İsteksizlik varmış tartışmalardan dolayı hemen soğukluk duzelmezmis öyle soykedi.
Sadece cinsllik değil dedim önemli olan gün içinde olan yakinligimizda önemli dedim.sarılıp opusucezmi yani dedi .
Sanki garip biseymi çocuktan önce öyle degilmiydi dedim.
O zmana değişir yaş ilerledikçe dedi.
Yaşımızda ben 32 o 33.
Bu isteksizlik bir 7 ay daha böle devam edecekmi diye sordum.
İlerde olur dedi cinsel ilişki ilerde derken dedim bilmiyirum dedi.
Resmen beni çıldırttı .önce çok istekliydi o gün iliski olmadı. Peki sonra ne değişti bu nasıl bir dengesizlik anlamiyirum.
İleride diyir şaka gb bu adama nasil davarnmaliyim arkadaşlar boşanmak istesem de bossnamam. Önceden prestijli bir kurumda guzel bir isim vardi.
Peşine takılıp doğunun ücra bir köşesine geldim işi gücü bırakıp.
Dışarı bile çıkamıyorum markete bile gidmeiyirum burada kendimi bu evde hizmetçi gb hissediyirum.
Yemek çocuk temızlik çok bunaldım buradan gitmemiz 9 ay sure kaldı.
Ne yapacağım ben kari koca ilişkisi kurmuyor adam benimle.
Ailem destek olmaz boşansam tatile gittiğimde bile onlara kendimi fazlalık gn hissedoyirum.
Cocuk küçük özelde çalışıp ona bakmam zor ailem zaten kalabalık oraya gidemem.
İlk önce istekli davranıp sonra hiçbirşey olmamiş gn davranması ve isteksizim demesi sonradan kadınlık gururumu çok kırdı.
Nasıl davranmaliyim sizce çok üzgünüm çok.
1 tek arkadaşım bile yok o kadar yanlizim ki.
Ben burada 24 saat evde senin bu davrnislarini çekmek için durmuyorum burafa dedim.
Sıkıldıysan dışarı çıkarayım diyor şaka gb sorun buymuş gb resmen dalga geçiyor benimle.
Çocukla çok ilgili evine bağlı aldatma olmadığından eminim .