- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Önceden de mi boyleydi ?? Fazla odun ya da ilgisiz mi desem . Vallahi erkeklerden korktum ilgi , sevgi , sadakat istiyoruz bu kadar zor olamaz evli oldugun bi kadina bunları yapmak zorundasin ama cok mu zor .. esinizce ciddi bi konusma yapın , onun size gelmesini saglayınoff offf hastayım dişime dolgu yaptırcam bilmediğim bir hastaneye gidecem beceremediğimden değil yanımda destek olsun arkadaş olsun diye gel yanımda bekle herkesin kocası yanında diyorum adam hastaneleri sevmiyorum diye hastanenin dışında arabada bekliyor beni bu kadar duyarsız bencil olunurmu bu normalmi ya ben çok şeymi istiyorum arkadaşlar yanımda otursun sıram gelene kadar konuşalım evli olduğumu hayat arkadaşım olduğunu hissedeyim istiyorum..ne bileyim heryerde bi başıma bırakıyor beni sıkılırmış hastanede sevmezmiş zart zurt.. hastaneleri kim sever ki....
Bence bu senin için neden olmuş sanırım uzun süredir bu durumun birikimi var .s.sKızlar merhaba, dizi izliyordum mutfakta, eşimde netteydi salonda, yanına geldiğimde şöle bir sarıldım boynuna arada yaparım ayrı takıldığımızda evde.. izlediği filmdeki karekterden bahsetti hemen hiç karşılık vermedi, şurda dur sarılıyorum bozuyosun ya dedim ..bana “zaten sürekli birlikteyiz durup dururken ne sarılıyosun ki “dedi çok gücendim tamam sarılmam bi daha dedim içeri kaçtım son zamanlarda hep başından savıyor sanki beni ben mi abartıyorum yoksa kocam mı cins anlamıyorum romantik değildir tamam anladım ama hiçbirşeyin eksikliğini duymuyor ben yokmuşum sanki onu rahatsız ediyomuşum gibi ..çocuğumuz olduğundan beni cinsel hayatımız bitti zaten hiç düşkün değildir öyle şeylere ama benimde kendimi bir kadın gibi hissetmeye ihtiyacım var trip yapıncada sanki haklı olan o gibi zeytinyağı gibi üste çıkıyor suçu bana atıyor hemen.ne biliyim kızlar biz hiç evli gibi değiliz bildiğin ev arkadaşı modunda çocuğuda benim zorumla yaptı rahatına düşkün olduğu için..sanırım bu insan benimle hizmetçiliğini yapayım die evlendi sırf …canım sıkkın kalbim kırık…bu arada bu sadece ufak bir örnek bugünkü hadise…
sennkinin burcu ne canımBukadar benzemez bi insan aynı benimki gibi işte ne yapmak lazım bu adamlarla ????????
Aslansennkinin burcu ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?