- Konu Sahibi Akuamarin10
Kızlar merhaba, dizi izliyordum mutfakta, eşimde netteydi salonda, yanına geldiğimde şöle bir sarıldım boynuna arada yaparım ayrı takıldığımızda evde.. izlediği filmdeki karekterden bahsetti hemen hiç karşılık vermedi, şurda dur sarılıyorum bozuyosun ya dedim ..bana “zaten sürekli birlikteyiz durup dururken ne sarılıyosun ki “dedi çok gücendim tamam sarılmam bi daha dedim içeri kaçtım son zamanlarda hep başından savıyor sanki beni ben mi abartıyorum yoksa kocam mı cins anlamıyorum romantik değildir tamam anladım ama hiçbirşeyin eksikliğini duymuyor ben yokmuşum sanki onu rahatsız ediyomuşum gibi ..çocuğumuz olduğundan beni cinsel hayatımız bitti zaten hiç düşkün değildir öyle şeylere ama benimde kendimi bir kadın gibi hissetmeye ihtiyacım var trip yapıncada sanki haklı olan o gibi zeytinyağı gibi üste çıkıyor suçu bana atıyor hemen.ne biliyim kızlar biz hiç evli gibi değiliz bildiğin ev arkadaşı modunda çocuğuda benim zorumla yaptı rahatına düşkün olduğu için..sanırım bu insan benimle hizmetçiliğini yapayım die evlendi sırf …canım sıkkın kalbim kırık…bu arada bu sadece ufak bir örnek bugünkü hadise…