kocamın duygusuzluğu...

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
Kızlar merhaba, dizi izliyordum mutfakta, eşimde netteydi salonda, yanına geldiğimde şöle bir sarıldım boynuna arada yaparım ayrı takıldığımızda evde.. izlediği filmdeki karekterden bahsetti hemen hiç karşılık vermedi, şurda dur sarılıyorum bozuyosun ya dedim ..bana “zaten sürekli birlikteyiz durup dururken ne sarılıyosun ki “dedi çok gücendim tamam sarılmam bi daha dedim içeri kaçtım son zamanlarda hep başından savıyor sanki beni ben mi abartıyorum yoksa kocam mı cins anlamıyorum romantik değildir tamam anladım ama hiçbirşeyin eksikliğini duymuyor ben yokmuşum sanki onu rahatsız ediyomuşum gibi ..çocuğumuz olduğundan beni cinsel hayatımız bitti zaten hiç düşkün değildir öyle şeylere ama benimde kendimi bir kadın gibi hissetmeye ihtiyacım var trip yapıncada sanki haklı olan o gibi zeytinyağı gibi üste çıkıyor suçu bana atıyor hemen.ne biliyim kızlar biz hiç evli gibi değiliz bildiğin ev arkadaşı modunda çocuğuda benim zorumla yaptı rahatına düşkün olduğu için..sanırım bu insan benimle hizmetçiliğini yapayım die evlendi sırf …canım sıkkın kalbim kırık…bu arada bu sadece ufak bir örnek bugünkü hadise…

Haklısınız eşinizin odunlugu ama %90 bu sekilde oldugu icin . Baska problemlerinizde varmiş cinsellik gibi bence uygun bi zamanda uygun bir dille rahatsizligizi, uzuntunuzu anlatın umarım anlar

yani erkeklerin cogu boyle ama boyle olmayanlarida var zaten evlenince bi degisiyo cocuk olunca dahada degisiyo sende onun dikkatini cekecek seyler yap o sana gelsin

off offf hastayım dişime dolgu yaptırcam bilmediğim bir hastaneye gidecem beceremediğimden değil yanımda destek olsun arkadaş olsun diye gel yanımda bekle herkesin kocası yanında diyorum adam hastaneleri sevmiyorum diye hastanenin dışında arabada bekliyor beni bu kadar duyarsız bencil olunurmu bu normalmi ya ben çok şeymi istiyorum arkadaşlar yanımda otursun sıram gelene kadar konuşalım evli olduğumu hayat arkadaşım olduğunu hissedeyim istiyorum..ne bileyim heryerde bi başıma bırakıyor beni sıkılırmış hastanede sevmezmiş zart zurt.. hastaneleri kim sever ki....:KK33:

off offf hastayım dişime dolgu yaptırcam bilmediğim bir hastaneye gidecem beceremediğimden değil yanımda destek olsun arkadaş olsun diye gel yanımda bekle herkesin kocası yanında diyorum adam hastaneleri sevmiyorum diye hastanenin dışında arabada bekliyor beni bu kadar duyarsız bencil olunurmu bu normalmi ya ben çok şeymi istiyorum arkadaşlar yanımda otursun sıram gelene kadar konuşalım evli olduğumu hayat arkadaşım olduğunu hissedeyim istiyorum..ne bileyim heryerde bi başıma bırakıyor beni sıkılırmış hastanede sevmezmiş zart zurt.. hastaneleri kim sever ki....:KK33:
Önceden de mi boyleydi ?? Fazla odun ya da ilgisiz mi desem . Vallahi erkeklerden korktum ilgi , sevgi , sadakat istiyoruz bu kadar zor olamaz evli oldugun bi kadina bunları yapmak zorundasin ama cok mu zor .. esinizce ciddi bi konusma yapın , onun size gelmesini saglayın

Ah Canım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm ancak bu şekilde anlatılabilir seni çok iyi anlıyorum ama ne yapmak gerek bilmiyorum şu an uyuyor ben burda kendimi yiyiyorum

Kizlar aile konusuna acip orda anlatmistim diger sorunlarimi ama burda kisa geceyim kotu biri degildir anlayışıdır genelde ama keyfine konfuruna duskundur ozrl anlarina saygi duyulsun ister duyuyorum o kisma alistim..zevksizdir mesela giyinmeyi bilmez ben alirim ustunu basini disari cikarken sacini tara ben derim o derece bi haber kendinden adamin hicbiseye hevesi yok kisa sure flort ettik tutturdu evlenelim diye tabi ozaman bi kac romantik soz ederdi yavlamak icinmis isin raconuymus demekki

Kızlar merhaba, dizi izliyordum mutfakta, eşimde netteydi salonda, yanına geldiğimde şöle bir sarıldım boynuna arada yaparım ayrı takıldığımızda evde.. izlediği filmdeki karekterden bahsetti hemen hiç karşılık vermedi, şurda dur sarılıyorum bozuyosun ya dedim ..bana “zaten sürekli birlikteyiz durup dururken ne sarılıyosun ki “dedi çok gücendim tamam sarılmam bi daha dedim içeri kaçtım son zamanlarda hep başından savıyor sanki beni ben mi abartıyorum yoksa kocam mı cins anlamıyorum romantik değildir tamam anladım ama hiçbirşeyin eksikliğini duymuyor ben yokmuşum sanki onu rahatsız ediyomuşum gibi ..çocuğumuz olduğundan beni cinsel hayatımız bitti zaten hiç düşkün değildir öyle şeylere ama benimde kendimi bir kadın gibi hissetmeye ihtiyacım var trip yapıncada sanki haklı olan o gibi zeytinyağı gibi üste çıkıyor suçu bana atıyor hemen.ne biliyim kızlar biz hiç evli gibi değiliz bildiğin ev arkadaşı modunda çocuğuda benim zorumla yaptı rahatına düşkün olduğu için..sanırım bu insan benimle hizmetçiliğini yapayım die evlendi sırf …canım sıkkın kalbim kırık…bu arada bu sadece ufak bir örnek bugünkü hadise…
Bence bu senin için neden olmuş sanırım uzun süredir bu durumun birikimi var .s.s

daha çoook örnek verebilirim...tipik başak erkeği malesef...sesini yükseltmez sessiz sakindir,uyumludur genelde severim bu huyunu..tersi fenadır yalnız ukalalığı ile yerlebir eder seni ağır konuşur ama farkında değildir alzeimera bağlar arkasından iyi rol keser..hatırlamıyorum ben demedim der...ukaladır bilmediği hiçbişey yoktur önüne en güzel yemeği haftalarca uğraş en güzelini koy güzel olmuş mu dediğimde (ki herkes bayılır) verdiği cevap "iyi,fena değil"o da benim sormamla ..asla "hayatım harika nasıl yaptın falan" demez..yalnız abartır çoğu zaman..hep mantığıyla hareket eder duyguları alınmış gibi ,küser söylemez dağ dağa küsmüş dağın haberi yok misali ağzından kerpetenle laf alırsın mıymıymıy... sorunları konuşarak çözmeye yanaşmaz anca kendi sevdiği mevzularda uzun uzun konuşur konuşmadıkça herkes içine atar sonra onlar birgün patlar benim evliliğimin kısa özeti....dıştan biri görse çok mutluyuz çok iyi anlaşıyoruz sanar ama tamamen zıttız benim ak dediğime o kara der. dışı seni içi beni yakar misali..

biliyorum belki önemsiz şeyler gibi ama inanın bu sudan sebepler gibi görünen ufak şeyler bir ilişkinin temelini oluşturan şeyler ..domina taşı gibi düşünün yıllarca birike birike.. bu arada 4 senelik evliyiz yaş 30 benim o 35... oldum olası böyle heyecansız,durağan ,çok ince düşünen biri,kılı kırk yarar her konuda,, bi pantolon alana kadar bir hafta dolaşır sonrada beğenenemedim diyip 2 sene sonraya bırakır abartmıyorum:)bazen şakayla beni nasıl beğendin aldın diyorum : sanırım erkeklerde şu var evlenince bizi garantiye alıyorlarya imza attınmı iş bitiyor nasıl olsa elinin altındasın kaybetme korkusu olmayanın gözünde değerin azalıyor arkadaş....

Eşini olduğu gibi kabul edip razi olmaya çalışacaksın canım hic bir erkeği bu yastan sonra değiştiremezsin. Elindekine razi olursan mutlu olursun. Ben de iki yıllık evliyim mutlu evlilikten anladığım budur yani kadın adamın herseyine razi olacak kendinden daha kotu durumda olan evliliklere bakıp haline şükredecek ve mutlu olacak... başka çare yok canım malesef.

haklısın canım elden de bişey gelmiyor zaten ya bu deveyi güdecen misali..ama bazen düşünüyorumda ya biz kadınlar tripli bilmemneyiz belki ama insanız herşeyden önce... kadın olmamız onların her türlü hatalarını mübah kılıyor sanki karısına bir güzel sözü esirgeyen,nişanlı iken rol yapan erkekler evlenmemeli ,evlenememeli belkide herkesin evlenmesi gerçekten mecbur değil..insanlar evlenmek için evleniyor..

Back
X