- 19 Eylül 2016
- 182
- 131
- 23
Hiç uğraşmasanız daha iyiymiş ama madem ugraşasınız gelmiş, bence bulusma yerıne cagırın geldıgındede telefonuna bır mesaj gönderın bastan berı senınle konusan bendım bızı rahat bırakmazsan o konusmaların hepsını kocan görur dıyemerhaba arkadaşlar..
şimdi size 2 gündür yaşadığım sinir bozucu olayı anlatayım..
evet kocamın eski sevgili eşimin face sine istek göndermişkızın adı mıh gibi aklımda
bu arada eşim facesine çok çok nadir girer oda benim telefonumdan filan biraz tekneloji özürlüsü eşim var.
bi girip bakayım dedim birde ne göreyim
işte bu kadın eşime istek göndermiş ki buda evli ve iki çocuk annesi hatta ikinci evliliğiymiş.
bende bu kadının yüzünden ilk evlendiğim zamanlar zehir olmuştukayın validemi bile arayıp eşimle görüşmek için ısrar ediyordu kendini unutturmamak için elinden geleni yaptı
daha sonra numaralar değişince pes etti ve aradan 11 yıl geçti ve şimdide faceden bulup eklemiş.
bende afedersiniz ama bunun kaşıntısı başlamış gene diye bir sinirle kabul ettim isteğini
ve sinsi planlar içersinde buldum kendimi
madem milletin evinin huzurunu bozmaya kalkıyosun asıl huzur nasıl kaçırılır gör bakalım diye eşimin adıyla yazışmaya başladım
başta bi işgillendi
sanki ama eşim ufak tefek anlatmıştı bana birazda ben araştırmıştım bi şekilde inandırdım ve sohbet etmeye başladık
o eşimle konuştuğunu zannederken karısıyla konuşuyor haberi yok sazanın
neyse ordan burdan derken ki konuşmaları baya baştan çıkarmaya yönelik hatta telefonunu verdi
tabi bir bahane bulup aramadım aslında sinirle bi ara arıcak oldum ki o eşimi beklerken benimle karşılaşıcak yüzündeki ifadeyi tahmin etmek değil görmek istediğim için aramadım
kafamda 40 tilki dolaşıyor şuanda evliliği benim elimde olan bir adet sazan var
hala yazıyor beni eşim sanarak
bu arada da eşimin haberi var bu durumdan bu kadarından değil ama arkadaşlık isteği gönderdiğini ve benim onun adıyla kabul ettiğimi hatta yazarsa karşılık vereceğimi hepsini söyledim
oda umursamadı bile sen işini bilirsin ama çokta takma kafana dedi
şimdi ne yapayım?
* bu sohbetin sonu buluşmaya gider buluşma yerine gidip bir güzel dayak manyağımı yapauım üstüne bide kameraya çekip işte milletin yuvasına çomak sokmaya çalışanın hazin sonu diye
*yoksa ufak bir iç rahatlamasına sebep olcak verdiği telefonu ben arayıp telefondamı paylayım
*yada bunun kocama yazdıklarını kocasına yollayıp yuvasını başınamı yıkayım
hiç benlik değil ama son olarakta arkadaşlıktan çıkarıp engeli basıyım napıyımmmmm![]()
dahada rahatsız edemesın sizi