kocamın eski sevgilisi hortladı...

merhaba arkadaşlar..:skandal:

şimdi size 2 gündür yaşadığım sinir bozucu olayı anlatayım..:KK34:
evet kocamın eski sevgili eşimin face sine istek göndermiş :KK62:kızın adı mıh gibi aklımda :sopa:bu arada eşim facesine çok çok nadir girer oda benim telefonumdan filan biraz tekneloji özürlüsü eşim var.:uykucu:bi girip bakayım dedim birde ne göreyim :rolleyes: işte bu kadın eşime istek göndermiş ki buda evli ve iki çocuk annesi hatta ikinci evliliğiymiş.:ukala:
bende bu kadının yüzünden ilk evlendiğim zamanlar zehir olmuştu :KK51:kayın validemi bile arayıp eşimle görüşmek için ısrar ediyordu kendini unutturmamak için elinden geleni yaptı :KK67:daha sonra numaralar değişince pes etti ve aradan 11 yıl geçti ve şimdide faceden bulup eklemiş.:KK30: bende afedersiniz ama bunun kaşıntısı başlamış gene diye bir sinirle kabul ettim isteğini :KK73:ve sinsi planlar içersinde buldum kendimi :KK53:madem milletin evinin huzurunu bozmaya kalkıyosun asıl huzur nasıl kaçırılır gör bakalım diye eşimin adıyla yazışmaya başladım :bicak:başta bi işgillendi :KK43:sanki ama eşim ufak tefek anlatmıştı bana birazda ben araştırmıştım bi şekilde inandırdım ve sohbet etmeye başladık :KK25:o eşimle konuştuğunu zannederken karısıyla konuşuyor haberi yok sazanın :KK53:neyse ordan burdan derken ki konuşmaları baya baştan çıkarmaya yönelik hatta telefonunu verdi :skandal:tabi bir bahane bulup aramadım aslında sinirle bi ara arıcak oldum ki o eşimi beklerken benimle karşılaşıcak yüzündeki ifadeyi tahmin etmek değil görmek istediğim için aramadım:mapus: kafamda 40 tilki dolaşıyor şuanda evliliği benim elimde olan bir adet sazan var:bicak: hala yazıyor beni eşim sanarak:olamaz: bu arada da eşimin haberi var bu durumdan bu kadarından değil ama arkadaşlık isteği gönderdiğini ve benim onun adıyla kabul ettiğimi hatta yazarsa karşılık vereceğimi hepsini söyledim:KK12: oda umursamadı bile sen işini bilirsin ama çokta takma kafana dedi :kahve:
şimdi ne yapayım?
* bu sohbetin sonu buluşmaya gider buluşma yerine gidip bir güzel dayak manyağımı yapauım üstüne bide kameraya çekip işte milletin yuvasına çomak sokmaya çalışanın hazin sonu diye:cool:
*yoksa ufak bir iç rahatlamasına sebep olcak verdiği telefonu ben arayıp telefondamı paylayım:63:
*yada bunun kocama yazdıklarını kocasına yollayıp yuvasını başınamı yıkayım:skandal:
hiç benlik değil ama son olarakta arkadaşlıktan çıkarıp engeli basıyım napıyımmmmm:kızgın:
Hiç uğraşmasanız daha iyiymiş ama madem ugraşasınız gelmiş, bence bulusma yerıne cagırın geldıgındede telefonuna bır mesaj gönderın bastan berı senınle konusan bendım bızı rahat bırakmazsan o konusmaların hepsını kocan görur dıye
dahada rahatsız edemesın sizi

Pardon da ne gerek var böyle şeylere. Kaldı ki eşiniz size zamanında neden bu kızla ilgili bu kadar bilgi verdi anlattı onu da anlamadım yani ya da siz o zamanlar neden bu kadar üzerine gittiniz. Yok evliliği benim elimde falan ne kadar çirkin şeyler. Unutamamış da olabilir tamam çok kötü bir şey ama bunu böyle övünerek anlatmanız da ilginç yani. Hem bu olay size sıçramaz mı sanıyorsunuz. O kadınla görüşürseniz ve bir de eşine söyleme cürreti gösterirseniz o da eşinize söyler karın bana bunu yaptı diye ya da kayınvalideni tanıyormuş ona söyler ve hiç de iyi şeyler olmaz sizin adınıza da. Tek yapmanız gereken isteği reddetmekti. Kadının 2. evliliği olduğuna kadar biliyorsunuz belki sizde kadını sürekli takipteydiniz hatta belki siz işkillenip kabul edecek mi diye siz bile göndermiş olabilirsiniz kadına isteği. Madem bu kadar tanıyordunuz baştan girip engelleseydiniz kadını.

Cok yanlis bisey yaptın. Esin igrenmis gibi yapti , ben bununla mi vakit gecirdim dedi sende dusunuyorsun ki ayy karim daha temiz daha iyi diye dusundu. Gururlaniyosun. Halbuki eski sevgilime bak benimle yakinlasmaya calisti, muhabbeti degisik yonlere cekti hala aklindayim hala arzulaniyorum diye dusundu. O gururlandi. Durduk yerde aklina karpuz kabugu dusurdun.
senin aklındaki erkek profili böyle olabilir ama ben adamdan bahsediyorum adam olan öyle düşünmez bende eşimin adam gibi adam olduğunu düşünüyorum.karakteri zayıf bir adam değil eşim tatmin etmesi gereken bir egosu olduğunuda düşünmüyorum benim ona söylememdeki amaç onun adına konuştuğumu bilmesi gerekiyordu ondan onay alarak konuştum ve sonucunuda kendisine söyledim..zamanında belkide evliliği hayal ettiği bir insandı o şahıs bilemem ama 2 çocuğu olup hala sadakatsizlik yapan birine verilen bir zaman var burda ben olsan bende acırdım.. bu arada karpuz kabuğu hep ordaydı gidecek olan 11 yıl boyunca giderdi zaten reddedilmiceğini biliyordur muhtemelen. neyse senin düşünce tarzın saygı duyarım :kahve:

Bence kimse elitlik muhabbeti yapmasın. Davulun sesi uzaktan geldiği için herkes prenses oldu. Aynı şey sizin başınıza gelseydi acaba telefonda konuşup dışarıda da görüşüyorlar mı da bir de face ten eklemiş diye kurardiniz. Kadın kocasına güvenmiş ki zaten eşi de hiç tepki bile vermemiş.
Diğer kadının kocasının durumu beni üzdü. Yazık adamcağız tüm gün o kadının ihtiyaçlarını gidermek için çalışıyor, kadın da tüm gün başka bir erkekle yazisiyor. Tabii bu kadının bu zamana kadar konuştuğu ve yuvasını yıkmaya yeltendigi kaçıncı erkek bilmiyoruz.
Bence iyi bir dersi hak etmiş. Dovseydin seni şikayet edebilirdi. Kocasına söyleseydin adam belki senin kocan yazdı, kendinizi aklamak için böyle yazıyorsunuz diyebilir ya da kadını öldürebilirdi. Yaptığın en doğrusu olmuş.
Sen yine son konuşmanızın da fotosunu çek. Kadının nasıl itiraf ettiğini belgele. Olurda bir gün yine ortaya çıkarsa direkt kocasına gönderirsin.

Uzatmayın bence. Dediğiniz gibi ararsa açarsınız.büyün kayıtlar elimde.akıllı ol yoksa kocan herşeyi öğrenir de yeterli :27:

Pardon da ne gerek var böyle şeylere. Kaldı ki eşiniz size zamanında neden bu kızla ilgili bu kadar bilgi verdi anlattı onu da anlamadım yani ya da siz o zamanlar neden bu kadar üzerine gittiniz. Yok evliliği benim elimde falan ne kadar çirkin şeyler. Unutamamış da olabilir tamam çok kötü bir şey ama bunu böyle övünerek anlatmanız da ilginç yani. Hem bu olay size sıçramaz mı sanıyorsunuz. O kadınla görüşürseniz ve bir de eşine söyleme cürreti gösterirseniz o da eşinize söyler karın bana bunu yaptı diye ya da kayınvalideni tanıyormuş ona söyler ve hiç de iyi şeyler olmaz sizin adınıza da. Tek yapmanız gereken isteği reddetmekti. Kadının 2. evliliği olduğuna kadar biliyorsunuz belki sizde kadını sürekli takipteydiniz hatta belki siz işkillenip kabul edecek mi diye siz bile göndermiş olabilirsiniz kadına isteği. Madem bu kadar tanıyordunuz baştan girip engelleseydiniz kadını.
yani size göre benmi suçluyum durduk yere evli bir adama istek gönderen mesajla karısını aldatmaya teşvik eden üstüne üstük 2 çocuğu olan evli bir kadın kocasını aldatma çabasında olan bu kadın masum mu? size göre anlayamadım siz benim yazdıklarımı dikkatli okumamışsınız ki ben baştan anlattım oysaki tekrar özetliyim size bu kadın benim evliliğimin ilk yılları devamlı eşimle görüşmeye çalışıyordu ayrıca o zamnda kendisi evliydi ilk kocasınıda aldatıyordu yani bu sebeple benim evliliğimin ilk yılları huzursuzlukla geçti huzursuzluk çıkaran bendim çünkü eşimi yeterince tanımıyorrdum sonuçta insanlar evliliklerinin ilk yıllarında birbirine yeterince güvenemez ve tanıyamaz bu güven denen şey sonradan oluşuyor tanıdıkca güven kazanılıyor. ama kazandıktan sonrada şimdiki gibi kolay kolay sarsılmıyor kadının evli ve 2 çocuk annesi olduğunu tahmin etmem zor olmadı profili çocukları ve eşiyle paylaşım dolu isteği kabul edince gördüm bunları ve en çokta eşine acıdım ben çünki eşide herşeyden habersiz karısının her paylaşımına aşkla yorumlar yapmış bence bu kadın ne anneliği ne de evliliği haketmiyor da neyse zaten ben haddini bildirdim birazcık utanması varsaki sanmıyorum çocuklarının hatrına onu özür dilemesi karşılığında affettim ve konuyu kapattım bir daha aklı olan ne benim nede başkasının evliliğine çomak sokamaz gerçi pek akıllı bir kadın olduğunu düşünmüyorum akıllı olsaydı çocuklarının ve eşinin kıymetini bilirdi

kamera açtır. o açtıktan sonra sen aç. el hareketi çek. kapat engelle. iyi ders olur.

Git agzina s...c gel bence kime ne diyecek kocasini ayartmaya calistim karisida beniminbasti diyecek bide yeltenirsen bununla birakmam de alsin agzinin payini

Back
X