Öcelikle Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Sıkıntına gelince ben de çok dert etmemeni öneririm. Geçmiş geçmiştir. Erkekler kolay kolay eskiye rağbet etmezlerOnlar bizim kadar derin de düşünmezler. benim hissettiğim şey, eşinin meraktan baktığı yönünde. Ha sen hamileliğin nedeniyle daha hassas ve daha fazla ilgiye muhtaçsın, eşin bunun farkında değil o ayrı mesele.
Kaç tane koca hakkıyla eşine hamileliğinde destek oluyor çok merak ediyorum. Ben şahsen sağlık olarak değil ama bu beklentilerim yüzünden zor bir hamilelik geçirdim. Sakın ama sakın boş şeyleri dert edip de karnındaki bebişin psikolojisini şimdiden bozma tatlım. Benim kızım 9 aylık hala uyku sorunumuz var. Resmen delirme aşamasındayım uykusuzluktan ama onun suçu değil, benim. çok iyi biliyorum. O yüzden önce kendini, sonra karnındaki meleği, sonra da eşin de dahil olmak üzere dünyanın geri kalanını düşünsenden daha değerli bişey yok.
Bebeğini kucağına aldığında hayatın öyle bir değişecek ki bu günleri düşünüp inanamayacaksın inşallah![]()
CAnım benim Allah razı olsun. bebeğimi düşünmek zorundayım farkındayım ama sanki o doğunca aramız daha da açılacak gibi geliyor.