Çıkar onları eski donlarını koy bana sormadan benden bişey hediye götüreceksen madem bunları götür de
Şaka şaka .
Haklısın sana sormadan yapması cok gıcık ..
Bende sinir olurdum ayrıca ne alakasız hediyeler onlar ya -jimnastik bantı - ne alaka
Peki bunları hediye edeceğini nereden çıkardınız
Belki Ada'm gidince kullanacak alıp geri getirecek sonra
çantanın pembe olması ne alaka ki? erkekler de pekala pembe rengi kullabilirler, pembenin kadınlara özel bi renk olduğunu kim uydurdu da herkeste ona inandı bilmiyorum cidden :)Canta pembe canim:)
Merhaba sinirlerim cok bozuk. Esimin ailesi bizden uzakta yasiyorlar yilda 1-2 defa görüyoruz. Esim bu ayin sonunda yanlarina gitmeye karar verdi kendisine bir siet canta hazirlamis. Bugün elime gecti bi bakayim dedim.
Babamin bana hediye ettigi deniz cantasini buldum ve yine babamin bana hediye ettigi jimnastik bandi buldum.
Suanda esim calisiyor mesaj attim "askim benim deniz cantam neden sirt cantanda" diye. Tuttum kendimi simdilik daha cevap yazmadi. Konu sadece bir canta bir band degil. Sonucta babam bana hediye etmis bunlari. Haksizmiyim ya
Evet size sorması gerekirdi ben de sevmem eşyalarımın benden izinsiz alınmasını ama sizin durumda işin içine sağlık sorunu girdi şuan bandın eğer babasına faydası olacaksa götürsün derim sonuçta sağlık sorunu var.Ya babasi tekerlekli sandalyede onun icin hareket etsin diye. Ozaman sorsun bana cantaya atmadan
çantanın pembe olması ne alaka ki? erkekler de pekala pembe rengi kullabilirler, pembenin kadınlara özel bi renk olduğunu kim uydurdu da herkeste ona inandı bilmiyorum cidden :)
ama belki de gerçekten hediye olayı falan yoktur belki kullanıp geri getirecektir.
Size sormadan koymuşsa sizde ona sormadan çıkarın şok olsun gördüğünde
Haklısınız alnını karışlarım. Hiiç bu da mı dert denilmesin evet dert. Size sorulmadan yapılması dert, izinsiz alınması dert, saygısızlık dert. Konu açmak için illa dayak yemek aldatılmak mı gerekiyor anlamadım. Koskocaman bir dert bu. Tekerlekli sandalyede olan bir adam var. Evet ona gönderilmesin banane onlar benim deseniz ben de üzülürüm ama hiç bir şey eşinizin terbiyesizliğini açıklayamaz. Gerekirse de yenisi alınır yani.
ama hediye edeceğini nerden çıkardınız ki mesajınıza hala cevap vermedi mi?Genelleme yaptigimi nerden cikardinki pembe tasiyan erkekler olabilir ama benim kocam tasimaz.
ama hediye edeceğini nerden çıkardınız ki mesajınıza hala cevap vermedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?