- Konu Sahibi Memeli Mestan
Arkadaslar hepiniz dayimi hakli buluyomusum gibi bir tutum sergilemissiniz…ben konustum forma olayindan once de konustum yapmayin damarina basmayin dedim…hatta o mac muhabbetinden sonra evime de almadim yemege veya oturmaya bugun de gecerken ugradilar…ben giydirdiklerinde de gelini esin bjk liydi dimi diyince evet ama biz karar almistik cocugumuzun kendi kararlarini verebilecegi konularda baski yapmicaktik dedim bunu da duydular ama yine ayni terhane koskoca insanlarin girtlagina yapisamam laftan anlamiyolar bende esime laf anlatmaya çalışıyorum bu onu ezdirmek icin degil huzurumuzun kacmamasi icin…goruldugu uzere onlar gitti 26272881. Ruyasinda ama biz esimle durduk yere gerildik gerek var miydiDiyorum bak sinir ettiklerini anladiklari icin ustune geliyolar umursamazsan onlarda birakir konustum olmadi tavir aldim boyle yigen mi olur dendi goruyosun dedim daha ne yapabilirim
Aldiklari hediyeyi geri verip hatta en basinda hic kabul etmeyip net olabilirsiniz
Dayinin yegeninin kocasi ile isi ne ya? Neden bu baski saygisizlik? Demekki yuz buluyorlar buna dur diyecek olan sizsiniz.