• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın fanatikliği

Arkadaslar hepiniz dayimi hakli buluyomusum gibi bir tutum sergilemissiniz…ben konustum forma olayindan once de konustum yapmayin damarina basmayin dedim…hatta o mac muhabbetinden sonra evime de almadim yemege veya oturmaya bugun de gecerken ugradilar…ben giydirdiklerinde de gelini esin bjk liydi dimi diyince evet ama biz karar almistik cocugumuzun kendi kararlarini verebilecegi konularda baski yapmicaktik dedim bunu da duydular ama yine ayni terhane koskoca insanlarin girtlagina yapisamam laftan anlamiyolar bende esime laf anlatmaya çalışıyorum bu onu ezdirmek icin degil huzurumuzun kacmamasi icin…goruldugu uzere onlar gitti 26272881. Ruyasinda ama biz esimle durduk yere gerildik gerek var miydi😔 Diyorum bak sinir ettiklerini anladiklari icin ustune geliyolar umursamazsan onlarda birakir konustum olmadi tavir aldim boyle yigen mi olur dendi goruyosun dedim daha ne yapabilirim

Aldiklari hediyeyi geri verip hatta en basinda hic kabul etmeyip net olabilirsiniz
Dayinin yegeninin kocasi ile isi ne ya? Neden bu baski saygisizlik? Demekki yuz buluyorlar buna dur diyecek olan sizsiniz.

Dayınız alacak başka hediye bulamamış mı ne alaka kendi tuttuğu takımın formasını alıyor ki başkasının çocuğuna burada artniyet var kendi çocuğuna alsın alacaksa..eşiniz kendi karar verir demiş ama başkasının yönlendirmesinden hoşlanmamış ve haklı

Eşiniz rahatsız olmakta biraz haklı. erkekler için hassas bir konu. Kendi çocuğu aynı takımı tutsun ister . Başka hediye mi kalmamış alacak küçücük çocuğa. Resmen inat yapmış dayınız.

“bak dayina soyle ustume cok geliyolar benim hassas noktam onlari uyar ben kendimi tutuyorum saygisizlik yapmak istemiyorum ama bu kadar ustume gelmesinler kalpleri kirilicak” demisti
Dayınızı uyardiniz mi?
Bence kocanız kendisini çok güzel ifade etmiş, önceden uyarmış. Saygisizlik yapmak istemiyorum,sen konuş üstüme gelmesinler demiş.
Siz dayiniza bu durumu acikladiniz mi?
Eğer açıkladığınız halde hala gelip de pişkin pişkin çocuğa forma alıp bir de giydirdiyse o dayının kocaniza bir gram saygısı yok, kavga bile etse adam haklı...
Eğer siz 'adam sen de' diyip eşinizin önerisini yok mu saydiniz? Bunu yaptıysanız ortada tek bir haksiz var, o da sizsiniz. Eşinizin size söylediği şeyi hiç onemsemenissiniz. Ne o kırılsın,ne bu kırılsın diye herkese he he diyip geçmişsiniz. Süreci yonetemediginiz için de böyle patlamış (kavga da edebilirlerdi. Yine büyük sorumlusu siz olurdunuz)
Bence şu konuda kızilacak son kişi kocaniz.
İğneyi kendine,çuvaldızı başkasına batırmak lazım.

Futbolla ilgilenmeyen insanlar bu duyguyu anlayamazlar hele ki karşınızdaki kişinin aman alt tarafı maç muhabbeti yapması gerçekten sinir bozucu oluyor. Herkesin kırmızı çizgisi farklı, size uymuyor diye küçümsemeniz, önemsiz görmeniz doğru değiliz. Eşiniz kesinlikle çok haklı. Dayınız kasti olarak ayıp etmiş. Bile bile çocuğa forma alıp gelmek çirkin bir tavır. Sizi daha formayı gördüğünüz an dayınızı uyarmanız gerekirdi.

Eşiniz fanatik diye kiziyorsunuz da dayiniza hiç laf söyletmiyorsunuz
Asıl onun yaptığı saçmasapan bir fanatiklik. Resmen kasıtlı yapılmış bir şey.
Eşinizin durumunu bilmenize rağmen o kıyafeti üstünde tutmanız ve eşinizi suçlu görmeniz bana çok yanlış geldi. O görmeden çıkartsaydınız.
Takım fanatikliğini ben de saçma buluyorum ama eşinize yapılmış bir gıcıklık varken son derece haklı

Esiniz hakli kimse benim cocuguma baska forma giydiremez cok fanatik degilim ama ikimizde galatasarayliyiz bunu ben bile kabul etmem gerekeni soylerim. Etiketini kopardik demisler sorun degil cope atariz nasilsa kullanilmayacak derdim. Gereksiz fitne sokan insanlar sonucta

Back
X