- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
- Konu Sahibi Memeli Mestan
Dayın kabahatli. ZatenHerkese merhaba hatun kisileri
Oğlumun mayıs ayında doğum günüydü 17 gün kapanmaya denk geldiği için ailecek bir kutlama yaptık..hediyeler daha sonra gelmeye başladı buraya kadar bir problem yoktu.Bugün dayımlar bize uğradı oğluma hediye getirmişler eşimde uyuyodu son gunlerde ailecek zor zamanlardan geçiyoruz babam mide kanamasi gecirdi sagolsun esim hem babamla cok ilgilendi hemde cocukla e bide kurbanlarla ugrasti ..bende uyandirmaya kiyamadim uyu sen toparlan biraz dedim…dayimlar hediyeyi giydirmişler dogal olarak ,hediye sort ve fenerbahce formasi…esim koyu bir besiktasli ayrica zaten Trabzonlu..biz konustugumuzda kimse cocuga baski yapmicak hangi takimi tutmak isterse onu tutucak dedik bu sekilde anlastik…her neyse esim uyandi cocukla ilgileniyo bende yemek yapiyodum arkami dondum surat bes karis tuhaf bakiyo dedim noldu yok bisey dedi…sonra dank etti dedim neye sinirlendigini anladim gittim ustunu degistirdim cocugun ama hala trip atiyo bana sanki ben giydirdim cocuga…o surat asinca bende hic aciklama gereginde bile bulunmadim daha once de bu takim muhabbetleri yuzunden esim cok sinirlenip “bak dayina soyle ustume cok geliyolar benim hassas noktam onlari uyar ben kendimi tutuyorum saygisizlik yapmak istemiyorum ama bu kadar ustume gelmesinler kalpleri kirilicak” demisti ve suan dis biliyo ve muhtemelen onlari benim giydirdigimi dusunup surat yapiyo yada dayimlarin bunu kasti olarak yaptigini dusunuyo…ben bu adama ne yaptiysam anlatamadim bu kadar fanatikligin iyi olmadigini sacma sapan muhabbetler yuzunden gerildigimizi. Gercekten cok bunaldim gerginlik olucak diye aklim cikiyo bir araya gelindiginde.Esimin bunu yenmesi icin ne yapmam lazim karadeniz inadi tuttu mu kirmak mumkun degil cunku…
Sen de
Eşin görmeden cıkarıp yoketmeliydin
(futbol benim için dünyanın en anlamsız en sacma sapan işi. Ama her ne olursa olsun eşiniz acık net söylemiş beni tahrik etmeyin diye. Dikkat edeceksiniz)